Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جمهور با استقبال از توسعه روابط تهران - تاشکند در همه عرصه ها بویژه تجاری و اقتصادی تصریح کرد که هیچ مانعی در مسیر توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران با ازبکستان به عنوان یک کشور دوست وجود ندارد. حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در دیدار شوکت میر ضیایف رییس جمهور ازبکستان که در حاشیه نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در قزاقستان انجام شد، دیدار مقامهای ارشد دو کشور را بیانگر اراده مستحکم دو دولت برای روابط نزدیکتر و گسترده تر دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش نامه نیوز، رییس جمهور به ظرفیت های گسترده ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری ها اشاره کرد و اظهارداشت: ما از حضور و فعالیت کارآفرینان و سرمایه گذاران ازبکستانی در ایران و متقابلا از حضور سرمایه گذاران ایرانی در ازبکستان استقبال می کنیم.
روحانی با اشاره به برنامه گسترده ترانزیتی و جاده ای و ریلی ایران اظهارداشت: جمهوری اسلامی ایران می تواند نزدیکترین مسیر دستیابی بازرگانان ازبکستانی به خلیج فارس و آبهای آزاد باشد.
رییس جمهور همچنین گفت که زمینه برای تقویت همکاری های در حوزه انرژی و مراکز علمی و تحقیقاتی و دانشگاههای دو کشور هموار است و تهران می تواند نیازمندی های ازبکستان به انرژی را تامین کند.
روحانی در ادامه تسریع در تقویت ارتباطات بانکی میان دو کشور را ضروری خواند و گفت: توسعه همکاری های بانکی به عنوان زیربنای تبادلات اقتصادی می تواند سطح روابط تجاری دو کشور را بیش از پیش ارتقاء بخشد.
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اسلام دین رحمت ، برادری و گذشت است ، به شکست های پی در پی تروریست ها در عراق و سوریه طی ماههای اخیر اشاره کرد و اظهارداشت: امروز افراطی گری و تروریسم کل منطقه را تهدید می کند و ما آماده همکاری با کشورهای آسیای مرکزی در مبارزه با تروریسم هستیم.
رییس جمهور ازبکستان نیز این دیدار را دیداری تاریخی و نقطه عطفی در گشودن فصلی نوین در همکاری های دو جانبه دانست و تاکید کرد که تاشکند آماده است روابط خود را با تهران در همه حوزه های مورد علاقه ، بیش از پیش توسعه دهد.
شوکت میرضیایف، حمل و نقل را از زمینه های مهم همکاری دو کشور ذکر کرد و گفت: تاشکند برای کریدور چهارجانبه ای که از طریق آن به خلیج فارس و سایر نقاط جهان متصل می شود ، اهمیت زیادی قائل است و منافع دو کشور در گرو همکاری با یکدیگر در این عرصه است و ایران نیز می تواند تولیدات خود را از طریق ازبکستان در اختیار کشورهای منطقه آسیای مرکزی قرار دهد.
وی همچنین خواهان توسعه همکاری های دو کشور در حوزه های دانشگاهی، انرژی و مبارزه با تروریسم و افراطی گری شد.
رییس جمهور ازبکستان همچنین گفت که تاشکند از عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای حمایت می کند.
میر ضیایف در ادامه این دیدار از روحانی برای سفررسمی به ازبکستان دعوت کرد.
تاکید بر ضرورت توسعه همه جانبه روابط تهران - آستانه
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در این دیدار که روز یکشنبه و در حاشیه اجلاس سران کشورهای اسلامی در آستانه پایتخت قزاقستان انجام شد، با تبریک برگزاری موفق اولین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در حوزه علم و فناوری به رییس جمهور قزاقستان، گفت: آستانه تا به حال به شهر صلح و دوستی شهره بود و از این پس، علم و فناوری نیز به اوصاف این شهر اضافه خواهد شد.
روحانی قزاقستان را کشوری مهم در منطقه و سازمان همکاری اسلامی دانست و اظهار داشت: روابط تهران و آستانه در طول 25 گذشته همواره رو به رشد بوده و ما از توسعه همکاریها استقبال می کنیم. دو کشور در موضوعات مورد علاقه طرفین و در مسائل بین المللی همواره همکاری و همراهی های سازنده ای داشته اند.
نورسلطان نظربایف رییس جمهور قزاقستان نیز با تشکر از حضور روحانی در این اجلاس، آن را برای کشورش بسیار حائز اهمیت توصیف کرد و گفت: انتخاب دوباره جنابعالی از سوی مردم ایران، نشانگر اعتماد مردم به شما و اطمینان برای ما در راستای تداوم روابط دوستانه دو کشور است.
وی با اشاره به اینکه قزاقستان همواره در کنار ایران بوده و خواهد بود، تصریح کرد: جنابعالی در مساله هسته ای تلاشهای زیادی کردید و در این زمینه موفق هم بودید. ایران با وجود تحریم های گسترده پیشرفتهای زیادی کرده است و قزاقستان که همواره در کنار ایران بوده، امروز بیش از هر زمان دیگری آماده و مشتاق توسعه همکاری ها و روابط با ایران است.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۷۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشوربا بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.
 داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.
معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.
وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.
دکتر منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.
دکتر منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.
وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • عزم جدی مقامات ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های فرهنگی
  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیسی: اراده ایران و آفریقا در جهت توسعه روابط است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • افتتاح ۳ مگاپروژه حوزه انرژی سریلانکا توسط سید ابراهیم رئیسی/ امضای ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا/رئیسی: تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده است/ رئیس جمهور سریلانکا: از حمایت های ایران تشکر می کنیم
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم