Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@10:33:33 GMT

شناسایی عوامل گرایش به مواد مخدر در ایلام

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۸۸۴۲۳

شناسایی عوامل گرایش به مواد مخدر در ایلام

به گــزارشگروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوانازایلام، سرهنگ فرزاد یاسمی اظهار کرد: با اشاره به نتایج تحقیق علمی صورت گرفته توسط اداره برآورد اجتماعی پلیس ایلام از بین معتادین به مواد مخدر صنعتی در سطح استان ؛ عوامل جامعه شناختی روانشناختی فرهنگی و اقتصادی از عمده علل گرایش افراد به مواد مخدر صنعتی در استان محسوب می‌شود که عوامل جامعه شناختی با 38 درصد از این حیث در صدر قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: اعتیاد به مواد مخدر زنگ خطر را در جامعه به صدا در آورده است به طوریکه در بین جوانان و نوجوانان متداول شده و در میان خانواده ها نیز در حال گسترش است.


معاون اجتماعی انتظامی ایلام با اشاره به اینکه امروز بیشتر زندانیان متاثر از مواد مخدر بوده و یا به نحوی با آن در ارتباط هستند، گفت: آنچه که ناراحت کننده است کاهش سن اعتیاد است.


یاسمی با اشاره به تلاش ‌های گسترده پلیس و دستگاه قضایی در امر مقابله و مبارزه با مواد مخدر و لزوم اجرای فعالیت های فرهنگی در این حوزه تاکید کرد و از دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی اساتید دانشگاهی و صاحبنظران خواست به این مقوله مهم پا گذاشته و چاره اندیشی کنند.


وی به تحقیق صورت گرفته در رابطه با علل گرایش به مواد مخدر صنعتی در سطح استان ایلام اشاره کرد و گفت: نتیجه مطالعات انجام گرفته در قالب مصاحبه های انجام شده با افراد معتاد ، میزان تاثیرگذاری عوامل جامعه شناختی ، روانشناختی اقتصادی و فرهنگی در گرایش افراد به مواد مخدر صنعتی در استان مشخص شد.


سرهنگ یاسمی اضافه کرد: در این تحقیق علمی عوامل جامعه شناختی با متغیرهایی چون حاشیه نشینی روابط با دوستان ناباب و سکونت در مناطق جرم خیز 38 درصد علل گرایش به مواد مخدر صنعتی را به خود اختصاص داده است.


وی گفت: پس از عوامل جامعه شناختی عوامل دیگری چون عوامل روانشناختی با 30 درصد ، عوامل فرهنگی با 17 درصد و عوامل اقتصادی با 15 درصد از علل گرایش افراد به مواد مخدر صنعتی در سطح استان ایلام سهم دارند.


سرپرست معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام افزود: تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که بایستی به سوء مصرف مواد اعتیاد صنعتی با نگاهی تازه نگریست و در شیوه های برخورد با آن تجدید نظر کرد و به این هشدار مهم توجه نمود که در مواجهه با مواد مخدر صنعتی زمان بسیار مهم است.


وی توجه به نقش خانواده‌ها ، برپایی کارگاه‌های آموزشی، گسترش مراکز مشاوره و مددکاری، افزایش تعامل بین خانواده و اولیای مدرسه را از مهم‌ترین راهکارهای فرهنگی در حوزه مقابله و مبارزه با اعتیاد عنوان کرد.

به نقل از:خبرگزاری ایرنا استان ایلام


انتهای پیــام/ع

عوامل گرایش به مواد مخدر صنعتی در ایلام

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۸۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی عسکری، در رابطه با رویداد ملی نوآوری اجتماعی اظهار داشت: اولین رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» با محوریت جذب ایده‌های کارا در راستای کنترل و پیشگیری از اعتیاد به مصرف مواد مخدر در جوامع دانشجویی با تأکید بر فضاهای خوابگاهی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه شهید بهشتی و با حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: در رویکرد جدید پیشگیری از اعتیاد باید میان اقدامات پیشگیرانه و نوآوری اجتماعی پیوند برقرار شود و تقویت حضور اجتماعی نخبگان و جوانان و استحکام بخشیدن به نقش آفرینی ایشان در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» به دنبال آن است تا ایده‌های جدید، نوآورانه و خلاقانه دانشجویان کشور را که در بستر انتخاب آگاهانه فعالان دانشجویی، اعضای کانون‌های یاریگران زندگی و انجمن‌های علمی دانشجویی شکل می‌گیرد، جمع‌آوری کند و با برگزاری دوره‌های آموزشی آن ایده‌ها را پرورش دهد و راهکارهای عملیاتی را که پاسخ‌های پایدار، اثربخش و بهینه‌تر از راهکارهای موجود و مرسوم است، اجرایی کند.

عسکری در ادامه؛ ایجاد زمینه شتاب بخشی به ایده‌های پذیرش شده در رویداد و تشکیل بانک اطلاعاتی از گروه‌های دانشجویی فعال در امر پیشگیری از اعتیاد را از جمله اهداف این رویداد دانست و اظهار امیدواری کرد که با برگزاری موفق این رویداد، عرصه جدیدی برای حضور مؤثر و هدفمند دانشجویان در امر پیشگیری و مردمی سازی و اجتماعی سازی پیشگیری از اعتیاد رقم خواهد خورد.

وی یادآور شد: تمامی افرادی که در حوزه کنترل و یا پیشگیری از اعتیاد در حوزه جوامع دانشجویی ایده یا طرح نوآورانه‌ای داشته باشند می‌توانند با ورود به تارنمای www.rahe-no.ir در قسمت ثبت ایده نسبت به ثبت نام و شرکت در این رویداد ملی اقدام کنند.

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر مهلت ارسال ایده‌ها را تا ۲۰ اردیبهشت ماه جاری اعلام کرد و گفت: اختتامیه رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» خرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود.

عسکری افزود: جوایزی که برای این رویداد در نظر گرفته شده به ترتیب نفر اول ۲۰ میلیون تومان، نفر دوم ۱۵ میلیون تومان و نفر سوم ۱۰ میلیون تومان جایزه خواهند گرفت.

وی بیان داشت: همچنین این رویداد از تیم‌های برگزیده با ارائه تسهیلات تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان، امکان تأمین فضای استقرار برای تیم‌های برگزیده، هدایتگری ارتباط با صنعت و دریافت مجوزها و هدایتگری به سمت تولید انبوده و تجاری‌سازی حمایت می‌کند.

کد خبر 6094519

دیگر خبرها

  • فیلم| کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان!
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان
  • کشف 10 کیلوگرم شیشه از قاچاقچیان مواد مخدر در خلخال
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • کشف و ضبط ۱ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی و سنتی در خرم‌آباد/ ۴ نفر دستگیر شدند
  • دستگیری 10 خرده فروش مواد مخدر در شهرستان فردوس
  • ۱۵ متهم تحت تعقیب در خرمشهر بازداشت شدند
  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • کشف هروئین از معده قاچاقچیان در جهرم