Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: تأمین فضای مورد نیاز برای ایجاد دانشکده‌های دیگر نیز در دستور کار است و با جدیت پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جیرفت، ایمان قاسم‌زاده ظهر امروز در بازدید از فضاهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در این بازدید تصمیماتی در راستای ارتقای سطح کیفی آموزش در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مهمترین اهداف راه‌اندازی دانشکده‌های مختلف به ویژه دانشکده پزشکی در این شهرستان را تأمین نیروی انسانی بومی مورد نیاز منطقه دانست و تصریح کرد: با این اقدام خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق محروم با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

قاسم‌زاده با بیان اینکه آزمون مهارت‌های بالینی تاکنون در جیرفت برگزار نمی‌شد عنوان کرد: اقدامات لازم برای برگزاری این آزمون در جیرفت در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه تازه تأسیس است خاطرنشان کرد: افزایش سطح علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه از مهمترین برنامه‌های پیش رو است تا مسیر رشد و بالندگی دانشگاه با جدیت دنبال شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی جیرفت با تاکید بر اینکه بیمارستان‌های آموزشی در حوزه دانشگاه باید در حد کافی امکان تجهیزاتی داشته باشند، افزود: امکانات و تجهیزات کافی باعث می‌شود که آموزشی به شکل بهتری پیش برود و سطح آموزشی از کیفیت مطلوب برخوردار باشد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه در حال حاضر 668 دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، گفت: این دانشجویان در 9 رشته پزشکی، پرستاری، مامایی و بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت مشغول به تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی جیرفت اظهارداشت: تأمین فضای مورد نیاز برای ایجاد دانشکده‌های دیگر نیز در دستور کار است و با جدیت پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت سه مرکز آموزش بهورزی در شهرستان های جیرفت، کهنوج و عنبرآباد فعال هستند که این نشان از ظرفیت منطقه است.

قاسم‌زاده اظهارداشت: 106 بهورز در حال تحصیل در این مراکز هستند که با اتمام دوره آموزشی در زمینه ارائه خدمات بهداشتی به مردم منطقه مشغول به خدمت می‌شوند.

انتهای پیام/

R7860/P1377/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۸۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری راه‌اندازی مقطع ارشد در دانشگاه فرهنگیان خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مسعود صالحی‌شبلیزی با اشاره به برنامه‌های اجرا شده در این دانشگاه، اظهار کرد: در سال گذشته، برای توسعه کمی و کیفی دانشگاه تلاش شد. در توسعه کمی برای افزایش تعداد دانشجو، گسترش فضای خوابگاهی و فرهنگی و آموزشی تلاش شد و از جمله اقدامات در این حوزه، ایجاد مجموعه ورزشی آموزگار ویژه دانشگاه بود. همچنین به منظور ایجاد دانشگاه جامع، زمین پردیس حضرت رسول (ص) به دانشگاه واگذار شد.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ نیز از نظر کمی و کیفی شاهد ارتقا خواهیم بود و در این خصوص، امسال فضا‌های آموزشی و خوابگاهی دانشگاه از نظر سرمایشی تجهیز خواهند شد.

صالحی‌شبلیزی گفت: سال گذشته از نظر کیفی، تمرکز بر فعالیت‌های فرهنگی بود و برنامه‌های متنوعی در این حوزه برگزار شد؛ از جمله اعزام ۷۰۰ دانشجو به اردوی زیارتی مشهد مقدس، برگزاری اردو‌های راهیان نور، برگزاری دوره‌های آموزشی و فرهنگی کشوری و این برنامه‌ها امسال نیز ادامه خواهند داشت. همچنین برنامه‌ریزی شده است که امسال اساتید همراه با خانواده‌هایشان به سفر‌های عتباتی اعزام شوند.

وی بیان کرد: هدف استفاده از نیرو‌های کیفی در بخش اساتید و پرسنل خواهیم بود، همانطور که در گذشته نیز مصاحبه برای جذب استاد به صورت دقیق انجام می‌شد، این مصاحبه‌ها دقیق‌تر خواهد بود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: در تابستان پیش رو با دانش‌آموزان ممتاز و خوب دانشگاه جلسات و نشست‌هایی خواهیم داشت و برنامه داریم که بهترین دانش‌آموزان را به عنوان دانشجویان آینده جذب کنیم.

وی عنوان کرد: در حوزه آموزشی نیز به دنبال راه‌اندازی مقطع کارشناسی ارشد در برخی رشته‌ها هستیم، از جمله در رشته زبان و ادبیات عربی با توجه به اینکه گروه آموزشی عربی این دانشگاه قوی است.

دیگر خبرها

  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • پیگیری راه‌اندازی مقطع ارشد در دانشگاه فرهنگیان خوزستان
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه ازاد چه گفتند؟
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • راه‌اندازی ۲ ابربیمارستان در فارس با هدف بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی
  • ۱۱ مادر باردار در سیل اخیر بلوچستان نجات یافتند
  • فعالیت‌های سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تشریح شد