Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، جاسم جادری روز یکشنبه در در نشست ستاد مدیریت و راهبری اقتصاد مقاومتی استان هرمزگان با تاکید بر اینکه اولویت کار تمامی دستگاه‌ها باید اقتصاد مقاومتی قرار گیرد، افزود: باید با استفاده از ظرفیت موسسات، نسبت به راه اندازی مشاغل خرد و خانگی گام برداریم.
وی اختصاص یک و نیم میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای مشاغل روستایی در سطح کشور را رقم بسیار خوبی برشمرد و بیان داشت: مدیران استان باید تلاش کنند سهم خوبی از این اعتبارات به هرمزگان اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جادری خواستار فعالیت صادرات‌گرا شد و خاطرنشان کرد: این ظرفیت در هرمزگان وجود دارد و بسته‌بندی مناسب محصولات تولیدی استان باید مورد توجه قرار گیرد، تا بتوانیم آن را صادر کنیم.
وی حلقه مفقوده میان صنایع بزرگ و درآمد مردم را ایجاد صنایع وابسته به صنایع بزرگ در هرمزگان دانست و افزود: صنایع متوسط و خدمات فنی و مهندسی یکی از حلقه‌های مفقوده استان هرمزگان است.
وی ادامه داد: در حال حاضر صنایع بزرگ موجود در استان برای ساختن یک قطعه باید به استان‌های دیگر مراجعه کنند و بسیاری از صنایع بزرگ استان نیاز به خدمات فنی و مهندسی پایین دست دارند که می توان با ایجاد این صنایع در مناطق ویژه و شهرک‌های صنعتی شغل ایجاد کرد.
جادری با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌های متولی باید شرایط لازم را برای راه اندازی بنگاه‌های خرد و کوچک تسهیل کنند، اظهار داشت: بانک‌های عامل در این راستا کمک کنند و در پرداخت تسهیلات همراهی و از تسهیلات موجود اطلاع‌رسانی کنند تا جوانان وارد بازار کار شوند .
7198/ 6048
خبرنگار: فاطمه حسینی **انتشاردهنده: خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۹۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم

معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: در این ۲ سال دولت سیزدهم رشد تولیدات نساجی ۱۸ درصد رشد کرد و این صنعت در نمایشگاه چین نیز توانست ثبت سفارش‌های متعددی را داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمدمهدی برادران امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از واحد نساجی دسترنج رضابافت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تکمیل ۲۰۰۰ طرح منتخب و بزرگ صنعتی در سطح کشور هدف‌گذاری شده که از این تعداد ۸۰ طرح بزرگ متعلق به استان قزوین است.

وی از سرمایه‌گذاری ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی در بخش طرح‌های صنعتی منتخب استان قزوین خبر داد و افزدد: از مجموع طرح‌های منتخب کشوری ۱۰۰۰ واحد تولید، هم هم‌اکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تلاش شده تا هرچه سریع‌تر تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رکورد اشتغال صنعتی کشور سال گذشته با تحقق ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار اشتغال‌زایی شکسته شد، بیان کرد: همان‌طور که امروز مشاهده می‌شود، کمبود نیروی کار امروز به یکی از چالش‌های اصلی واحدهای تولیدی منجر شده و خوشبختانه نیروهای کارگری ما در سال جاری علاوه بر دریافت حقوق توانستند به اشتغال پایدار دست یابند.

برادران اضافه کرد: ما به تازگی خودکفایی صنعت شوینده را جشن گرفتیم و در آینده نزدیک نیز خودکفایی صنعت پلی استر و نخ را جشن خواهیم گرفت، تا جایی که تا پایان سال جاری برنامه‌ریزی شده تا در صنایع مختلف جشن خودکفایی داشته باشیم.

وی با اشاره به توسعه صنعت نساجی ادامه داد: بسیاری معتقد بودند که صنایع نساجی ما فرسوده شده و اگر سرپا بماند دستاورد بزرگی است، اما همه مشاهده کردید که در این ۲ سال دولت سیزدهم رشد تولیدات نساجی ۱۸ درصد رشد کرد و این صنعت در نمایشگاه چین نیز توانست ثبت سفارش‌های متعددی را داشته باشد.

معاون وزیر صمت یادآور شد: صنعت نساجی امروز بیش از هرچیز به رقابت با محصولات خارجی نیاز دارد تا بتوانیم میزان قاچاق در حوزه پوشاک را کاهش دهیم، ضمن اینکه شرکت‌های خوبی در حوزه تحقیق و توسعه پروانه دریافت کرده و در حوزه دانش بنیان نیز اقدامات خوبی شده است.

کد خبر 747033

دیگر خبرها

  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • پیام تقدیر استاندار سابق از مردم مازندران
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • ایجاد هنرستان در همسایگی صنایع آذربایجان غربی
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • احیای واحدهای تولیدی در مازندران اولویت است
  • تحقق شعار سال در گروی نقش آفرینی کارگران و کارفرمایان
  • بیکاری زیبنده جوانان شهر شرینو نیست
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم