Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولی الدین مصلحتی شربیانی، مجری طرح برق رسانی روستایی توانیر در آیین بهره برداری از طرح برقرسانی به میل سفید خرانق افزود: ببیشتر آبادی های بالای 10 خانوار که در مناطق سخت گذر قرار دارد و راه دسترسی به این آبادی ها بسیار سخت است، برق دارند .
وی اضافه کرد: این امر باعث شد تا سختی کار و عملیات اجرایی برق‌رسانی به این مناطق دو چندان شود و هزینه های اجرای عملیات برقرسانی نیز بالا رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به مزایای برق رسانی به مناطق کم جمعیت روستایی و مشاهدات خود از این مسأله، اظهار کرد: برق رسانی به این روستاها باعث ایجاد رونق در منطقه و توسعه اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی شده است.
نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه همزمان با عید غدیرخم ، برق رسانی به میل سفید انجام شد ، گفت: این طرح در ایجاد رضایتمندی مردم ، ایجاد امنیت در گستره کویر و نیز اشتغال زایی موثر بود.
وی تصریح کرد: ساکنان این منطقه با بهره مندی از برق ، یک واحد مرغداری با هشت فرصت شغلی ایجاد کردند که به زودی به بهره برداری خواهد رسید .
محمد رضا تابش در ادامه با بیان اینکه وضعیت برق استان بسیار خوب و پایداری شبکه در سطح بالایی قرار دارد،تصریح کرد: سال گذشته خاموشی ها 160دقیقه بود که به 80دقیقه کاهش یافت که این عدد بسیار بالایی است.
وی اظهار کرد: حدود 85درصد مصرف برق اردکان صنعتی است،این رقم اعتبار خوبی برای تخصیص و جذب بودجه است.
وی بیان کرد، آبادی زیر 10خانواده نداریم، برق نداشته باشد و در بعضی از مزارع هم فعالیت تولیدی انجام می شود، در کنار این مزارع واحد های مرغداری و دامداری با مشارکت مردم برق رسانی شده یا برقرسانی به آن مناطق در کانون توجه قرار دارد.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای استان یزد نیز با بیان اینکه برق عامل توسعه است ، گفت: برق شبکه های روستایی استان از پایداری مناسبی برخوردار است.
وی بدون اشاره به آمار اضافه کرد: در سال جاری 10 برابر کمتر خاموشی نسبت به آمار کشوری سال گذشته داشته ایم .
محمد حسن صباغ زادگان گفت: استان یزد از نظر تاریخی ، اقتصادی ، اجتماعی ، امنیتی موقعیت خاصی دارد و مساله برق در این استان اهمیت دوچندانی دارد .
برای برقرسانی به میل سفید که هشت خانوار جمعیت دارد، سه میلیارد و 400میلیون ریال هزینه شد که از این مبلغ یک میلیارد و 200 میلیون ریال از محل اعتبار عمرانی ، یک میلیارد و 900 میلیون ریال از محل اعتبار برقرسانی روستایی شرکت توانیر و بقیه نیز از محل کمک های مردمی تامین و پرداخت شد.
اردکان 98 هزار نفر جمعیت دارد و مرکز آن در 60 کیلومتری شمال شهر یزد واقع است.
بر اساس سرشماری آبان ماه سال 1395، از یک میلیون و 138هزار نفر جمعیت استان یزد، 85درصد در مناطق روستایی و آبادی ها زندگی می کنند.
برپایه تقسیمات کشوری هر محل که 20خانوار و 100نفر جمعیت داشته باشد، روستا و در مناطقی که جمعیت آن کمتر از 20خانوار باشد، آبادی گفته می شود.
7544 *2047* خبرنگار: مژگان دشتی** انتشار دهنده - عباسقلی اشکورجیری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۹۰۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت. 

به این ترتیب نه فقط در کشور‌های توسعه‌ یافته بلکه در کشور‌های در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد. 

در کشور‌های توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند. 

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیاز‌های آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد. 

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان
  • قدردانی از ۱۰۶ نفر از اعضای شورا‌های شهرستان فریدن
  • اردکان فرمانداری ویژه شد
  • شهرستان اردکان یزد فرمانداری ویژه شد
  • قطعی ۲ ساعته گاز در برخی مناطق شهر رضوانشهر
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟