Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@04:46:31 GMT

آزمون عشق براي زوج هاي 19 تا 99 ساله!

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۹۲۰۸۸

خبرگزاري آريا -

عده اي از روانشناسان به تازگي سوال هايي را طراحي کرده اند که معتقدند هر زوجي بعد از پاسخ دادن به اين سوال‌ها در کنار هم، احساس صميميت زيادي نسبت به هم پيدا مي‌کنند.
اين سوال‌ها برخلاف خودآزمون‌هاي ديگر، امتيازدهي، تفسير امتياز و ... ندارد؛ مخصوص افراد 19 تا 99 ساله است و هر کسي که در شرف ازدواج قرار دارد، ازدواج کرده باشد يا در دوران نامزدي باشد مي تواند به آنها جواب دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کافي است شما و همسرتان با هم و با صداي بلند به اين سوال‌ها جواب بدهيد تا نتيجه را با تمام وجودتان احساس کنيد! در واقع اگر شما هم دوست داريد با همسرتان زندگي صميمانه‌تري داشته باشيد يا در مرحله آشنايي با خواستگارتان هستيد، خوب است اين سوال‌ها را امتحان کنيد. اين سوالات کمک مي کند هم شناخت بيشتري نسبت به هم پيدا کنيد و هم احساسات يکديگر را نسبت به خود بفهميد.
البته قبل از شروع اين نکته‌ها را به خاطر بسپاريد:
1) همراه همسرتان، نامزدتان يا خواستگارتان، بنشينيد و هر سوال را يکي از شما با صداي بلند بخواند و بعد، هر دو به سوال شفاهي جواب دهيد.
2) مهم است که به همه سوال‌ها پاسخ دهيد، اما عجله نکنيد و هر سوال را با يک سرعت يک مکالمه معمولي با همسرتان، جواب دهيد.
3) سوال‌ها به 3 دسته تقسيم شده‌اند و هر دسته 15 دقيقه زمان مي‌برد. بعد از دسته سوم، مرحله‌اي هست که اختياري است اما توصيه مي‌شود انجامش دهيد.
اگر آماده هستيد، شروع کنيد:
1) اين شانس را داريد که هر فردي که دوست داريد، براي شام به منزلتان دعوت کنيد؛ انتخاب شما کيست؟
2) دوست داريد مشهور شويد؟ در چه زمينه‌اي؟
3) قبل از تلفن زدن، حرف‌هايي را که مي‌خواهيد بگوييد با خودتان تمرين مي‌کنيد؟ چرا؟
4) چه چيزي روزتان را «کامل» مي‌کند؟
5) آخرين باري که براي خودتان آواز خوانديد، چه زماني بود؟ آخرين باري که براي فرد ديگري خوانديد، چطور؟
6) اگر مي‌توانستيد تا سن 90 سالگي زندگي کنيد و يا 60 سال زنده باشيد اما جسم يا ذهن يک فرد30 ساله را داشته باشيد، کدام را انتخاب مي‌کرديد؟
7) آيا به مرگتان فکر کرده ايد؟ نسبت به آن چه احساسي داريد؟
8) 3 چيزي که بين شما و همسرتان مشترک است، نام ببريد.
9) به خاطر وجود چه چيزي در زندگي‌تان بيش از هر چيزي شکرگزار هستيد؟
10) اگر بتوانيد چيزي را در شيوه تربيت و رشدتان تغيير دهيد، آن چيست؟
11) داستان زندگي‌تان را در عرض چند دقيقه، با ريزترين و مهم ترين جزئيات ممکن، تعريف کنيد.
12) اگر بتوانيد فردا صبح با قابليت يا خصوصيت و وضعيت فرد ديگري از خواب بيدار شويد، چه انتخابي خواهيد داشت؟
شايد اين سوال ها ساده، فانتزي يا پيش پا افتاده به نظر برسند اما مي توانند ابعاد پنهان و تاريک فرد مقابل شما را به سرعت به شما بشناسانند
دسته اول تمام شد؛ حالا سراغ دسته دوم برويد
1) اگر يک گوي شيشه‌اي بتواند حقيقت را در مورد خود شما، زندگي‌تان، آينده و هر چيز ديگري بيان کند، دوست داريد چه چيزي را بدانيد؟
2) آيا آرزويي هست که مدت‌ها در سر داشته باشيد؟ چرا عملي‌اش نکرده‌ايد؟
3) بزرگ‌ترين دستاورد زندگي‌تان چيست؟
4) در رابطه دوستي، چه چيزي برايتان ارزشمندتر است؟
5) باارزش‌ترين خاطره‌اي که داريد، چيست؟
6) بدترين خاطره‌تان چيست؟
7) اگر بدانيد در عرض يک سال آينده، به‌صورت ناگهاني جانتان را از دست خواهيد داد، چه چيزي را در شيوه زندگي امروزتان تغيير مي‌دهيد؟ چرا؟
8) «دوستي» براي شما به چه معناست؟
9) عشق و علاقه چه نقشي در زندگي شما دارد؟
10) هرکدام به نوبت، 5 مورد از خصوصيات مثبت همسرتان را نام ببريد.
11) خانواده‌تان چقدر گرم و صميمي است؟ فکر مي‌کنيد کودکي شادي داشته ايد؟
12) رابطه شما با مادرتان چطور است؟
دسته دوم را هم تمام کرديد؛ حالا سومين دسته سوال‌ها را جواب بدهيد
1) هر کدام، 3 جمله واقعي بسازيد که با «ما» شروع شود؛ مثلا «ما هر دو در اين اتاق ...»
2) جاي خالي را پر کنيد: «دوست دارم کسي باشد که بتوانم با او ........ را شريک شوم.»
3) اگر قرار بود دوست همسرتان باشيد، چيزي که دانستنش مهم است، برايش بگوييد.
4) به همسرتان بگوييد از چه چيزي او خوشتان مي‌آيد؛ لطفا کاملا صادق باشيد و چيزي را به زبان بياوريد که احتمالا در اولين ملاقات با يک نفر، به او نخواهيد گفت.
5) يکي از خجالت‌آورترين لحظه‌هايي که در زندگي تجربه کرده‌ايد، تعريف کنيد.
6) آخرين باري که در حضور فرد ديگري گريه کرديد، چه زماني بود؟ در تنهايي چطور؟
7) به همسرتان بگوييد در حال حاضر از چه خصوصيت او خوشتان مي‌آيد؟
8) به نظرتان چه چيزي آنقدر جدي است که نمي‌توان با آن شوخي کرد؟
9) اگر قرار بود همين امروز عصر بميريد، بدون اينکه فرصت ملاقات با کسي را داشته باشيد، از نگفتن چه حرفي به چه کسي بيشتر تاسف مي‌خورديد؟ چرا هنوز اين حرف را در دلتان نگه داشته‌ايد؟
10) خانه شما، که تمام متعلقاتتان در آن قرار دارد، آتش مي‌گيرد. بعد از نجات چيزهايي که دوستشان داريد، تنها فرصت داريد يک چيز ديگر را بيرون بياوريد؛ آن چيست؟ چرا؟
11) از بين تمام افراد فاميل، مرگ چه کسي آزارتان خواهد داد؟ چرا؟
12) يکي از مشکلات شخصي خود را با همسرتان در ميان بگذاريد و از او راهکار بخواهيد. همچنين از او بخواهيد نظرش را در مورد مشکلي که بيان کرده‌ايد و همين‌طور احساسي که از خود بروز داده‌ايد، بيان کند.
شايد اين سوال ها ساده، فانتزي يا پيش پا افتاده به نظر برسند اما مي توانند ابعاد پنهان و تاريک فرد مقابل شما را به سرعت به شما بشناسانند. ابعادي که شايد هيچ وقت در شرايط عادي نتوانيد به آنها دست پيدا کنيد!
منبع:سلامت


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۹۲۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید

ترک کردن کسی که دوستش دارید، هرگز آسان نیست. اما گاهی اوقات، این کار برای سلامت عاطفی و رشد شخصی شما ضروری است.

به گزارش روزیاتو، به بررسی ۸ نشانه کلیدی می پردازیم که می گوید ممکن است لازم باشد کسی که دوستش دارید را ترک کنید. این کار تسلیم شدن نیست، بلکه حرکت رو به جلو است.

۱) منفی‌گرایی مداوم

عشق باید به شما کمک کند که رشد کنید. تجربه منفی گرایی مداوم در یک رابطه، نشانه روشنی است که چیزی باید تغییر کند. منفی‌گرایی مداوم ممکن است شامل مشاجره های مکرر، احساس خستگی یا کاهش عزت نفس شما باشد.

روابط نزدیک ما به طور ایده‌آل باید منشا حمایت، احساس مثبت و شادی باشند. اگر در عوض مدام در استرس هستید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که دوباره رابطه خود را ارزیابی کنید.

به یاد داشته باشید که این کار به معنای مقصر دانستن طرف مقابل نیست. بلکه شما باید تصمیم بگیرید که چه راهی برای سلامت عاطفی شما بهترین انتخاب است.

سخت است، اما گاهی اوقات رها کردن قدم شجاعانه ای است که باید برداشته شود.

۲) مسائل حل نشده

مشکلات در هر رابطه ای اجتناب‌ناپذیر هستند. اما نحوه برخورد ما با آنها مهم است.

مسائل حل‌نشده می توانند حتی در قوی ترین روابط شکاف ایجاد کنند. شاید بخواهید مسائل و مشکلات را نادیده بگیرید به این امید که خود به خود ناپدید شوند.

با این حال، مسائل حل نشده به مرور زمان منجر به رنجش و جدایی می شوند. آنها مانند یک سم آهسته عمل کرده و پیوند ما را ذره ذره از بین می برند؛ تا جایی که چیزی برای نجات نمانده باشد.

بنابراین، اگر در موقعیتی قرار گرفتید که در آن مسائل به جای رویارویی و حل و فصل کنار گذاشته می‌شوند، ممکن است نشانه‌ای از این باشد که زمان رها کردن آن رابطه فرا رسیده است.

این کار آسان نیست، اما سالم تر از حفظ رابطه ای پر از حرف های ناگفته و مسائل حل نشده است.

۳) در دسترس نبودن از لحاظ عاطفی

در دسترس بودن از نظر عاطفی، پیش‌نیاز هر رابطه سالم است. این به معنای پذیرا بودن احساسات شریک زندگی و همچنین ابراز احساسات خود است.

تحقیقات نشان داده که در دسترس نبودن از لحاظ عاطفی اغلب می تواند از تجربیات آسیب‌زا در گذشته یا مسائل عاطفی حل نشده ناشی شود.

اگر قادر به برقراری صمیمیت عاطفی با طرف مقابل نیستید، ممکن است نشانه‌ای از این باشد که او از نظر عاطفی در دسترس نیست. این موضوع می تواند در طول زمان به شدت برای شما خسته‌کننده باشد و منجر به احساس تنهایی و نارضایتی شود.

شناخت این نشانه بسیار مهم است. زیرا هیچ مقدار عشقی نمی تواند کمبود ارتباط عاطفی را جبران کند. به همین خاطر، گاهی اوقات رها کردن تنها گزینه پیش رو می شود.

۴) بی اعتمادی

اعتماد در هر رابطه ای حرف اول را می زند. در واقع اعتماد یک رشته نامرئی است که دو نفر را در کنار هم نگه می دارد، حتی زمانی که شرایط سخت باشد.

اما چه اتفاقی می‌افتد که آن نخ پاره شود؟

اگر دائماً به اعمال یا سخنان طرف مقابل شک می‌کنید یا او نشانه‌هایی از بی‌اعتمادی نسبت به شما نشان می‌دهد، ممکن است نشانه‌ای واضح از این باشد که چیزی در رابطه شما اشتباه است. هنگامی که اعتماد از دست می رود، بازسازی آن سخت است.

اصول روانشناسی بر اهمیت اعتماد در حفظ روابط سالم تاکید می کنند. بدون آن، سوءظن و ناامنی می تواند در رابطه رخنه کرده و زمینه ای برای درگیری و ناراحتی ایجاد کند.

گاهی اوقات، با وجود تلاش ما نمی توان اعتماد را دوباره به رابطه بازگرداند. در چنین مواردی، رها کردن و حرکت به جلو ممکن است سالم‌تر باشد.

۵) اهداف زندگی‌تان با هم هماهنگ نیستند

در مسیر عشق، دو نفر باید با هم به سوی رویاها و آرزوهای مشترک خود قدم بردارند.

اما اگر مسیرهای شما به جای همگرا شدن، واگرا شوند چه؟

اگر دائماً باید رویاهایتان را کنار بگذارید، یا اگر فرد مورد علاقه‌تان مایل نیست که آینده‌اش را با رویاهای شما هماهنگ کند، ممکن است وقت آن رسیده باشد که رابطه خود را دوباره ارزیابی کنید.

اصول روانشناسی بر اهمیت سازگاری در روابط طولانی‌مدت تاکید دارند. داشتن اهداف متفاوت می تواند منجر به رنجش، ناامیدی و احساس گیر افتادن در رابطه شود.

رشد در کنار یکدیگر در یک رابطه ضروری است، نه جدا از هم. گاهی اوقات، رها کردن تنها راه برای اطمینان از این است که هر دو نفر می توانند آزادانه راه خود را دنبال کنند.

۶) دیگر خوشحال نیستید

این مورد ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما اغلب نادیده گرفته می شود. شادی جوهره عشق و دلیل ایجاد پیوند ما با دیگران است.

غیرعادی نیست که خودمان را آنقدر درگیر پیچیدگی یک رابطه بیابیم که فراموش کنیم یک سوال ساده از خودمان بپرسیم: آیا من خوشحالم؟

اگر در رابطه خود دائماً ناراضی، مضطرب یا تحت استرس هستید، مجدداً رابطه‌تان را ارزیابی کنید. روابط ما باید شادی، آسایش و احساس تعلق به همراه داشته باشند.

سلامت عاطفی ما در درجه اول اهمیت قرار دارد. اشکالی ندارد که شادی خود را به جای رابطه ای که شما را بی انگیزه می کند، انتخاب کنید.

۷) همیشه برای توجیه رفتارهای طرف مقابل بهانه می آورید

آیا تا به حال متوجه شده اید که دائماً برای توجیه رفتارهای طرف مقابل بهانه می آورید؟

شاید همیشه اعمال و رفتارهای شریک زندگی خود را نه‌تنها برای دیگران، بلکه برای خودتان توجیه کنید.

اصول روانشناسی به ما هشدار می دهند که بهانه‌جویی مداوم می تواند نشانه انکار باشد. این کار راهی برای اجتناب از این واقعیت دردناک است که شما در یک رابطه سالم نیستید.

وقتی کسی را دوست دارید، می خواهید بهترین ویژگی ها و رفتارها را در او ببینید. اما باید به یاد داشته باشیم که عشق نباید ما را تا حدی کور کند که ارزش های خود را نادیده بگیریم.

اگر در موقعیتی قرار گرفتید که همیشه برای رفتار طرف مقابل بهانه می آورید، رها کردن رابطه اشکالی ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • برگزاری آزمون نهایی طرح «زندگی با آیه ها» در آستارا
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • وزیری‌تبار، قره‌نی‌نواز سال کودتا: قمرالملوک پیر دیر است و برایم ارشدیت دارد/ از مردها بنان و بنان و بنان
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • وقتی هوش مصنوعی از هر چیزی توپ درست کنه! (عکس)