Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-03-29@12:35:49 GMT

نقشه طراحی شده برای کاهش جمعیت مسلمانان

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۹۲۵۷۷

نقشه طراحی شده برای کاهش جمعیت مسلمانان

فاجعه میانمار را در چند سطح از جمله ریشه‌یابی حادثه، تحلیل رویداد و واکنش کشورهای دیگر به این واقعه می توان مورد بررسی قرار داد.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، فاجعه میانمار را در چند سطح از جمله ریشه‌یابی حادثه، تحلیل رویداد و واکنش کشورهای دیگر به این واقعه می توان مورد بررسی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر فکر کنیم ریشه این چالش، قومی و ملی است سخت اشتباه کرده‌ایم زیرا این یک نقشه بین‌المللی است که با استفاده از چالش‌های ملی و قومی طراحی می‌شود. این نقشه به دنبال کاهش جمعیت مسلمانان است. علت این است که بر اساس بررسی جامعه‌شناسان و جمعیت‌شناسان طی 70 سال آینده جمعیت مسلمانان با این نرخ رشد از مسیحیان بیشتر خواهد شد. بر همین اساس در یک نقشه بین‌المللی طراحی شده است که جمعیت مسلمانان باید کاهش پیدا کند. این مساله نه‌تنها در میانمار بلکه در سوریه، عراق، یمن، بحرین،‌ سودان،‌ نیجریه،‌ کشمیر، پاکستان و افغانستان در حال پیگیری است و ما شاهد کشتار وسیع مسلمانان هستیم. آمارهای متعددی از کشت و کشتار مسلمانان در این کشورها ارائه می‌شود. البته منظور این نیست که طراحان این نقشه صرفا مسیحیان هستند چون کسانی که طراحان اصلی این نقشه هستند خودشان چندان اعتقادی به مسیحیت ندارند ولی از افزایش مسلمانان احساس خطر می‌کنند. طبعا ریشه این طراحی‌ها را باید در برخی مراکز جست‌وجو کرد که برای مسائل بین‌المللی طراحی می‌کنند.

این فاجعه البته تنها نمونه‌ای از نسل‌کشی است و قبلا نیز مواردی از این دست در کشورهایی چون کامبوج، رواندا و‌ بوسنی اتفاق افتاده است و الان نمونه جدید آن را در میانمار به صورت نقض سیستماتیک حقوق بشر و جنایت علیه بشریت و آواره کردن به دلایل سیاسی و مذهبی شاهد هستیم. اینها همه عناوینی است که به برخی جنایات اطلاق می‌شود. چنین فاجعه عظیمی در حال رخ دادن است، اما به‌نظر می‌رسد که یا کشورهای مسلمان متوجه عظمت فاجعه نیستند یا متاسفانه باید گفت که این حادثه برایشان مهم نیست و چون برای مردم خودشان چنین اتفاقی نیفتاده، واکنشی نشان نمی‌دهند. مسلمانان میانمار به شکل وحشیانه‌ای زنده زنده آتش زده می‌شوند، اما هیچ پیام تسلیتی از سوی این کشورها صادر نمی‌شود. بعد از گذشت دو هفته سران برخی کشورهای اسلامی آرام‌آرام صرفا به صدور بیانیه‌های تشریفاتی اکتفا کردند.

این در حالی است که از همان روز اول می‌شد اجلاس کشورهای اسلامی برای بررسی این موضوع برگزار شود و در این اجلاس نشان داده می‌شد که کشورهای اسلامی نسبت به کشتار مسلمانان حساس هستند.

اما حساسیتی در این زمینه میان کشورهای اسلامی وجود ندارد. همان موقع باید به دبیرکل سازمان ملل متحد نامه‌هایی نوشته و درخواست اعزام یک گروه برای بررسی موضوع مطرح می‌شد. برای جلوگیری از این فاجعه بشری باید دبیرکل سازمان ملل فرستاده‌ای ویژه را می‌فرستاد و گروه تحقیق تشکیل می‌شد و اگر میانمار با اعزام این گروه تحقیق مخالفت می‌کرد ‌کشورهای اسلامی باید درخواست بررسی این موضوع را در جلسه شورای امنیت می‌‌دادند و اگر بار دیگر میانمار مخالفت می‌کرد باید تحریم می‌شد، اما تاکنون چنین اقدامی صورت نگرفته است. این در حالی است که در بسیاری موارد دیگر از جمله آزمایش موشکی کره‌شمالی، شورای امنیت بلافاصله تشکیل جلسه می‌دهد و درصدد صدور قطعنامه تحریم برمی‌آید. البته ما از شورای امنیت انتظاری برای اقدامات پیشگیرانه جهت جلوگیری از ادامه فجایع صورت گرفته در میانمار نداریم، چون اعتقاد داریم که این شورا براساس همان نقشه بین‌المللی عمل می‌کند، اما سوال اینجاست که چرا کشورهای اسلامی تاکنون اقدامی در این زمینه انجام نداد‌ه‌اند. به اعتقاد نگارنده، مقامات کشور میانمار باید تحت محاکمه قرار گیرند البته اگر کشورهای اسلامی به وظایف خود عمل می‌کردند.

استاد دانشکده روابط بین‌الملل

انتهای پیام/

R1361/P1361/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۹۲۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماه مبارک رمضان می تواند مسلمانان را حول محوری واحد گردهم آورد

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالهادی مسعودی رئیس دانشگاه قرآن و حدیث در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب ماه رمضان را جشنی بزرگ برای اتحاد و همدلی امت اسلامی دانست و اظهار داشت: یکی از عبادت های محتوایی و بسیار غنی را ماه مبارک رمضان در خود جای داده است؛ در دو بعد "محتوا و شکل"، ماه مبارک رمضان می تواند مسلمانان را با محوری واحد گردهم بیاورد.

حجت الاسلام مسعودی افزود: در زمینه "شکلی" ماه رمضان در واقع جزو معدود عبادت هایی است که شکلا مبدا و انتهایی دارد؛ بدین معنا که تمام مسلمان باید طبق آیه شریفه قرآن کریم از سپیده سحر تا غروب آفتاب، روزه خود را حفظ کنند.

وی ادامه داد: در واقع شکل یکسانی برای تمام مسلمانان چه شیعه و سنی تعریف شده است؛ بسیاری از مبطلات ، مفطرات و شروط استحبابی روزه در اکثر ادیان و مذاهب اسلامی در طول تاریخ یکسان بوده است.

وی عنوان کرد: عید فطری که در انتهای این ماه قرار داده شده است؛ به گونه ای یکسان برای تمام مسلمین عالم قرار داده شده است که در آن روز هیچ مسلمانانی نباید روزه دار باشد.

وی اضافه کرد: مسلمانان به عنوان یک جشن بزرگ اسلامی در آن شرکت کنند و همگان به اتفاق زیر پرچم الله به سوی نماز عید فطر حرکت می کنند که خود تجلی بخش وحدت در میان مسلمانان است

حجت الاسلام مسعودی، تصریح کرد: در زمینه "محتوا" ماه مبارک رمضان، اعلام شده است که تمام مسلمانان بر اساس کتابی واحد و خدایی یگانه، یک عبادت خاص را انجام داده و نسبت به تکرر در قرائت قرآن اهتمام ورزند.

وی در پایان تاکید کرد: پس در زمینه های "شکلی و محتوایی"، ماه مبارک رمضان در میان ادیان توحیدی و مذاهب اسلامی تشابه بسیار نزدیک وجود دارد که منادی وحدت و صمیمیت میان فرق اسلامی می باشد.
 
 انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • پشتیبانی از ولایت فقیه نقشه نفوذ دشمن را از بین می‌برد
  • جلالی: شاید اگر همه مسلمانان در انجام وظایف خود دقت می‌کردند ظلم علیه مردم فلسطین ادامه نمی‌یافت
  • فلسطین؛ کانون بحث دیپلماتیک در سفارت ایران در مسکو
  • «فلسطین»؛ کانون بحث دیپلماتیک در سفارت ایران در مسکو
  • جلالی:شاید اگر همه مسلمانان در انجام وظایف خود دقت می‌کردند ظلم علیه مردم فلسطین ادامه نمی‌یافت
  • ماه مبارک رمضان می تواند مسلمانان را حول محوری واحد گردهم آورد
  • نمایشگاه قرآن، فرصتی برای آشنایی ملت‌هاست/ فلسطین قطب‌نمای مسلمانان است
  • اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی کلید حل مسئله فلسطین است
  • تقویت ناپایداری های جوی در خراسان جنوبی
  • جبران کاهش جمعیت با ربات‌های انسان‌نما