Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@02:56:12 GMT

داستان‌های دیده‌نشده «کورت ونه‌گات»

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۹۵۵۲۳

پنج داستان از «کورت ونه‌گات» که تاکنون منتشر نشده، به زودی به چاپ می‌رسند.

به گزارش ایسنا، «هافینگتون پست» نوشت: با گذشت یک دهه از درگذشت «کورت ونه‌گات» ـ نویسنده سرشناس رمان «سلاخ‌خانه شماره پنج» ـ پروژه‌ای تحقیقاتی منجر به پیدا شدن مجموعه داستانی از او شد؛ آثاری که تاکنون در هیچ نشریه‌ای به چاپ نرسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به زودی کتابی به نام «مجموعه کامل داستان‌های کورت ونه‌گات» منتشر می‌شود که این پنج داستان تازه کشف‌شده هم در آن گنجانده می‌شود. ویراستار قدیمی کارهای این نویسنده آمریکایی روز ۲۶ سپتامبر را برای انتشار این کتاب اعلام کرده است.

این داستان‌ها دیدگاه منحصربه‌فرد «ونه‌گات» نسبت به جهان پیرامونش را نمایان می‌کنند و به گفته «دیو اگرز» نویسنده، داستان‌هایی اخلاقگرایانه هستند که «به ما می‌گویند درست و غلط چیست.»

این کتاب جدید در کل شامل ۹۷ داستان کوتاه از «ونه‌گات» می‌شود که طی سال‌های ۱۹۴۱ تا ۲۰۰۷ نوشته شده‌اند. برخی از این داستان‌ها اوایل دهه ۱۹۶۰ به نگارش درآمده و منعکس‌کننده تغییرات فرهنگی آن دوران هستند.

«دن ویک‌فیلد» یکی از ویراستارهای این اثر با «اگرز» هم‌عقیده است و می‌گوید: من فکر می‌کنم سوالات عقیدتی که امروزه وجود دارد مثل صداقت، وفاداری، خیانت و بخت در مقابل استانداردهای شخصی، همیشه وجود داشته است. اما از زمان اوج داستان‌نویسی «کورت ونه‌گات» یک چیز خیلی تغییر کرده و آن هم فاصله بین ثروتمندان و فقراست.

«ویکفیلد» پس از این به همدردی و همراهی «ونه‌گات» با قشر محروم، آسیب‌دیده و طبقه پایین جامعه اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: خوب است مردم با عقایدی که پشت آن کلمات بوده، ‌آشنا شوند. جوان‌ها همیشه شیفته «ونه‌گات» بوده‌اند و در کلماتش راه‌هایی برای نگاه کردن به دنیا پیدا می‌کنند. این داستان‌ها هم به بیدار کردن حس کنجکاوی آن‌ها و حس وجود احتمالات بیشتر تداوم می‌بخشد.

«کورت ونه‌گات» متولد یازدهم نوامبر ۱۹۲۲، از جمله داستان‌نویسان آمریکایی بود که شهرت خود را به‌خاطر زمینه‌های کاری‌اش در کمدی سیاه، طنز و علمی - تخیلی به ‌دست آورد. «ونه‌گات» درحالی روز یازدهم آوریل ۲۰۰۷ در سن ۸۴ سالگی در منهتن نیویورک درگذشت که چند هفته پیش از آن بر اثر سقوط از ارتفاع، دچار ضربه‌ مغزی شده بود.

رمان «صبحانه‌ قهرمانان» (۱۹۷۳) یکی از پرفروش‌ترین آثار او بود که به همراه «گهواره‌ گربه» (۱۹۶۳) بیش از پیش نام او را بر سر زبان‌ها انداخت. از دیگر رمان‌های این نویسنده‌ سرشناس می‌توان به «شب مادر» (۱۹۶۱)، «خدا شما را بیامرزد آقای رزواتر» (۱۹۶۵)، «اسلپ استیک» (۱۹۷۶)، «محبوس» (۱۹۷۹)، «مجمع‌الجزایر گالاپاگوس» (۱۹۸۵) و «ریش‌آبی» (۱۹۸۷) اشاره کرد. او همچنین چهار مجموعه‌ داستان کوتاه از خود به‌جای گذاشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۹۵۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نویسنده اسیر فلسطینی برنده جایزه ادبی بوکر شد

رمان «نقاب، رنگ آسمان» اثر باسم خندقجی نویسنده اسیر فلسطینی رای هیأت داوران جایزه بوکر عربی که در ابوظبی مستقر است را از آن خود کرد.

برادر خندقجی این جایزه را از طرف او دریافت کرد و در فضایی آمیخته از شادی و غم اشک ریخت و اشاره کرد که «نقابی به رنگ آسمان» نسبت به ۱۳۳ رمان دیگر بهتر بوده است.

این رمان توسط هیأت داوران به عنوان بهترین رمان عربی منتشر شده در دوره بین جولای ۲۰۲۲ تا ژوئن ۲۰۲۳ شناخته شد.

نقاب موجود در عنوان رمان اشاره‌ای به «هویت آبی» است که نور، باستان‌شناس ساکن اردوگاهی در رام‌الله، در جیب یک کت قدیمی که صاحب آن اسرائیلی است، می‌یابد و بنابراین سفر روایی رمان آغاز می‌شود.

هیأت داوران این رمان را «چند لایه، با شخصیت سازی، آزمایش،  بازیابی تاریخ و حافظه مکان‌ها» توصیف کردند.

باسم خندقجی ۲۰ سال اسیر بوده و سه بار توسط اشغالگران به اتهام شرکت در عملیاتی که منجر به کشته شدن ۳ اسرائیلی شد به حبس ابد محکوم شده است.

خندقجی که در سال آخر تحصیل در دانشکده روزنامه‌نگاری و ارتباطات دستگیر شده بود، علاوه بر مجموعه‌های شعر، چندین رمان از داخل زندان نیز منتشر کرد.

خندقجی از زمان زندانی شدنش در سال ۲۰۰۴ مجموعه‌های شعری از جمله آیین‌های اولین بار (۲۰۱۰) و شعر نفس‌های یک شب (۲۰۱۳) را سروده است؛ همچنین سه رمان: نرگس تنهایی (۲۰۱۷)، کسوف بدرالدین (۲۰۱۹) و نفس‌های یک زن فریب خورده (۲۰۲۰).

منبع: عربی ۲۱

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • کتابی پر ازجاهای خالی!
  • «حذف و اضافه» رمانی درباره همه آنچه در دانشگاه‌ها می‌گذرد
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • کورت انگل برای بازگشت به WWE اعلام آمادگی کرد
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • نویسنده اسیر فلسطینی برنده جایزه ادبی بوکر شد
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود