Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در نشست خبری با خبرنگاران جنایات صورت گرفته علیه مسلمانان میانمار را محکوم کرد.

به گزارش صدای ایران، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری خود با خبرنگاران که امروز انجام شد با محکوم کردن جنایات میانمار و ابراز همدردی با قربانیان توفان آمریکا و زلزله مکزیک درباره خروج احتمالی آمریکا از برجام گفت: همه اینها گمانه زنی و حدس و گمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید صبر کرد و دید، تصمیمات ما را هیات نظارت بر برجام خواهد گرفت و آنچه به صلاح کشور است اقدام خواهد شد.

حضور وزیر خارجه پاکستان فرصتی برای گفت و گوهای امنیتی و سیاسی است

وی در خصوص سفر وزیر خارجه پاکستان به ایران گفت: وی وارد تهران شده و مذاکرات خود را با همتای ایرانی دنبال می‌کند. موضوعات متعددی برای مذاکرات است که مسایل سیاسی و امنیتی و اقتصادی را شامل میشود. این سنت است که وزرای خارجه جدید پاکستان در اولین سفر خود به ایران می‌آیند تا موارد مورد علاقه دو طرف را بررسی کنند.

ادعای همکاری هسته ای ایران و کره شمالی بی ربط است

سخنگو در خصوص ادعای نشریات غربی در همکاری ایران و کره شمالی در ساخت بمب هسته ای گفت: این حرف بی ربط و بی جایی است که قابل اعتنا نیست.

قاسمی در خصوص همه پرسی اقلیم کردستان عراق و درخواست بارزانی از ایران گفت: ما علاقه‌مند هستیم که مذاکرات بین اربیل و بغداد ادامه یابد و به نتایج مثبتی برسد. مواضع ایران در خصوص عراق و حاکمیت این کشور و همه پرسی را اعلام کرده ایم. امیدواریم درایت مسئولان عراقی کمک کند که وضعیت پیچیده این منطقه بیش از این پیچیده نشود.

وی درباره ادعاهای عربستان علیه ایران اظهار داشت: بحث ایران هراسی جدید نیست و یک حربه نخ نمای از دور خارج شده است که از سوی آمریکا و برخی کشورهای منطقه دنبال می‌شود. حضور و نفوذ ایران در منطقه اکتسابی و طبیعی است. آنچه در محیط پیرامونی ایران وجود دارد تمدنی و فرهنگی است.

سخنگو درباره بازی فوتبال ایران و سوریه و حواشی آن گفت: با ارتباط موضوعات مطرح شده با سیاستهای ایران در سوریه چندان معتقد نیستم. شکایت از ایران درباره حجاب صحت ندارد و بحثی که سوریه دنبال می‌کند برای امتیازهای آتی خود است.

قاسمی در خصوص اظهارات علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی درباره خروج آمریکا از برجام و ادامه آن گفت: برجام یک توافق دو جانبه نیست بلکه یک تفاهم چند جانبه است که با قطعنامه شورای امنیت مورد تایید سازمان ملل است. بقای برجام منوط به اجرای تعهدات همه طرفین است و در صورتیکه کشوری از اجرای تعهدات خود کوتاهی کند باید تاوان و بهای سنگین عدم اجرای تعهدات خود را پرداخت کند. ایران اغاز کننده نقض بوجام نخواهد بود البته در مقابل نقض برجام عکس العمل های لازم را خواهد داشت و آن را تحمل نخواهد کرد. بقا و موفقیت برجام منوط است به متعهد ماندن و اجرای دقیق تعهدات توسط تمامی کشورها و هر کدام از کشورها که نخواهند تعهدات خود را اجرا کنند حتما با تاوان خسارات جبران ناپذیر مواجه می‌شوند. برجام مکانیسم، ضوابط و موضوعیت خود را دارد و هر گونه اقدامی که مغایر با برجام باشد ما موضوع را در هیات عالی نظارت بر برجام پیگیری خواهیم کرد.

معاون وزیر خارجه در خصوص اظهارات ضد ایرانی ترامپ درباره برجام اظهار داشت: ما منتظر خواهیم بود و رصد خواهیم کرد و اقدام مقتضی از سوی هیات نظارت بر برجام اتخاذ خواهد شد. اتهام تروریسم به جمهوری اسلامی بحث جدیدی نیست و تصور می کنند همه موضوعات از جمله تروریسم را می‌توان به عنوان یک کالای تجاری قلمداد کرد و با اتهام تروریسم از کشورهای منطقه امتیاز گرفت. امروز به جای برخورد جدی با تروریسم شاهد هستیم که تروریسم تبدیل به یک سوژه برای تجارت شده و ایران که در سطح نخست مبارزه با تروریسم بهای سنگینی داده متهم به حمایت از آن میشود اما جای شگفتی ندارد چون افراد کنونی دولت آمریکا در کمپین‌های خود دولتمردان گذشته را به ایجاد گروه‌های ترویستی نظیر القاعده متهم می‌کردند.

قاسمی درباره موضوع عدم صدور ویزا از سوی برخی کشورهای اروپایی گفت: این موضوع در دست بررسی و پیگیری است. تا حد زیادی برخی مسایل حل و فصل شده ولی ایران با اینکه سفارتخانه ها بخشی از وظایف خود را به شرکتهای قانونی واگذار کنند مشکلی ندارد و ما حتی می‌توانیم آنها را تشویق کنیم. آنچه مشکل شهروندان و ماست همان شبکه های مافیایی است که در اطراف برخی سفارتخانه به کار سیاه صدور روادید مشغول بودند و امروز متاسفانه در حاشیه همین دفاتر کار خود را دنبال می‌کنند. در صورت نیاز از طریق سیستم قضایی اقدام خواهیم کرد تا اجازه ندهیم دیگرانی برای سود جویی با هموطنان خود اینگونه رفتار کنند.

وی در خصوص تغییرات وزرات خارجه و معاونتها گفت: تغییرات بنیادی و اساسی است که در دهه های گذشته بی سابقه است و با توجهبه ضروریتها و نیازهای کشور دنبال می‌شود. بعد از امضای این موضوع از سوی سازمان استخدامی کشور در حال اجرای مراحل عملی شدن ان هستیم که تا مهر ماه به سامان می‌رسد.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: بخش دیگر چارت تکمیل شده و به سازمان امور استخدامی رفته و به زودی تصویب می‌شود. بحث معاونت دیپلماسی اقتصادی موضوع مهمی است که بر اساس اقتصاد مقاومتی طراحی شده و امیدواریم با برقراری این معاونت بتوانیم گامهای بیشتری را برای راهیابی به بازارهای جهانی فراهم کنیم. معاونتهای منطقه ای از میان خواهند رفت و ما یک معاونت سیاسی و یک معاونت دیپلماسی اقتصادی خواهیم داشت و ادارات کل اختیارات بیشتری خواهند یافت.

قاسمی در خصوص سفر زوار ایرانی به عراق گفت: از مدتها پیش ستاد اربعین در وزارت خارجه تشکیل شده و برنامه ریزی های لازم برای هرچه بهتر برگزار شدن مراسم مورد پیگرد قرار داده و امیدواریم امسال بتوانیم با تسهیلات بیشتر در خدمت زوار ایرانی باشیم.

وی درباره نشست آستانه 6 گفت: این نشست باید مصوبات نشست قبلی را مورد پیکرد قرار دهد و مباحث باقی مانده از اجلاس قبلی نهایی شود و مرزها و نیروهای لازم برای نقاط کاهش تنش مشخص شوند.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۹۷۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌و‌گوی تلفنی امیرعبداللهیان با وزیر امور خارجه قطر

وزیر امور خارجه کشورمان و شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل‌ ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر در یک تماس تلفنی در خصوص آخرین تحولات منطقه گفت‌و‌گو کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل‌ ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر در یک تماس تلفنی در خصوص آخرین تحولات منطقه گفت‌و‌گو و تبادل نظر کردند.

طرفین در این تماس آخرین وضعیت تحولات فلسطین و تلاش‌ها و تحرکات دیپلماتیک جاری برای توقف فوری تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه و نسل‌کشی مردم بی‌دفاع فلسطین و راه‌های تسریع در ارسال کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی به غزه را مورد بررسی قرار دادند.

قطع روابط کلمبیا و رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ غزهبازدید بلینکن از یک گذرگاه کلیدی در غزهتمجید جهاد اسلامی از خیزش گسترده دانشجویی در حمایت از غزه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر در خصوص تحولات منطقه
  • برای بازگشت سه امتیاز شمس آذر مذاکرات متعددی انجام شده است
  • گفت‌و‌گوی تلفنی امیرعبداللهیان با وزیر امور خارجه قطر
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • مذاکرات دوجانبه صلح جمهوری آذربایجان و ارمنستان در آلماتی
  • واکنش تند حماس به ادعاهای جدید بلینکن درباره مذاکرات
  • سرمربی پرسپولیس جایگزین حمید مطهری در تیم ملی ؟ | آخرین وضعیت مذاکرات
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • جزئیات جدید از پیشنهاد مصر درباره غزه؛ تل‌آویو با خروج نیروهایش از «نتزاریم» موافقت کرد