Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@21:05:05 GMT

ابعاد جدید سانحه اتوبوس دانش‌آموزان هرمزگانی

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۰۱۲۹۳

رئیس کمیسیون عمران مجلس به تشریح جلسه امروز این کمیسیون پرداخت.

خانه ملت: رئیس کمیسیون عمران مجلس به تشریح جلسه امروز این کمیسیون پرداخت.
محمدرضا رضایی کوچی در خصوص نشست امروز (دوشنبه، 20 شهریورماه) کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: براساس دستور ریاست مجلس باید گزارش کاملی را در قالب ماده 49 آیین نامه داخلی مجلس توسط کمیسیون عمران در رابطه با سانحه واژگونی اتوبوس دانش آموزان هرمزگانی تهیه شود تا در صحن علنی مجلس قرائت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متأسفانه اداره آموزش و پرورش استان هرمزگان زمان مناسبی را برای سفر دانش آموزان انتخاب نکردند به دلیل اینکه براساس آمار بیشترین خواب آلودگی رانندگان بین ساعت 2 الی 4 صبح است و در این زمان سفر دانش آموزان هرمزگانی انجام شده است.

رضایی کوچی در تشریح جلسه مذکور گفت: براساس اظهاراتی که در جلسه مطرح شد راننده ای که برای سفر دانش آموزان در نظر گرفته شده بود یک راننده جوان بوده که به صورت پاره وقت رانندگی داشته است و به دلیل خستگی و خواب آلودگی از جاده منحرف شده است.

وی ادامه داد: نمایندگان تأکید داشتند باید با به کارگیری مکانیزم صحیح رانندگانی انتخاب شوند که بتوانند در انجام وظیفه خود مهارت کافی داشته باشند این در حالی است که راننده انتخاب شده در 24 ساعت قبل از رانندگی براساس آمار از استراحت کافی نداشته و متأسفانه از تجربه لازم برخودار نبوده است همچنین جاده ای که سانحه در آن رخ داده می توانست از نوار هشدار دهنده کنار جاده برخوردار باشد که متأسفانه این نقص را جاده داشته است.

27 نفر از دانش آموزان کمربند ایمنی خود را بسته بودند

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از دلایل مهم جان باختن دانش آموزان هرمزگانی در سانحه تصادف اخیر نبستن کمربند بوده به دلیل اینکه در ابتدا به ما اطلاع دادند که تنها راننده اتوبوس کمربند ایمنی خود را بسته بود اما در جلسه امروز گزارش ارائه شد که حدود 27 نفر از دانش آموزان نیز کمربند ایمنی خود را بسته بودند که این موضوع در حال بررسی است.

وی ادامه داد: تلاش می شود تا پایان شهریورماه با جمع بندی گزارشات نهایی در کمیسیون، گزارش کمیسیون عمران در اوایل مهرماه در صحن علنی مجلس قرائت شود.

رضایی کوچی گفت: وزیر آموزش و پرورش در لحظات ابتدایی وقوع حادثه با حضور در منطقه در جریان امور قرار گرفتند و در نشست های مربوطه نیز شرکت کردند اما علیرغم دعوت ما از وزرای صنعت، بهداشت و راه و شهرسازی در نشست امروز کمیسیون حضور نیافتند.

وی ادامه داد: سالانه حدود 16 هزار نفر در جاده ها کشته می شوند و حداقل 3 برابر این تعداد مصدوم می شوند بنابراین انتظار می رود وزرای مربوطه در جلسات شرکت کنند به دلیل اینکه این نیاز احساس می شود تصمیم قاطعی در این رابطه اتخاذ شود.

رضایی کوچی گفت: در گزارش کمیسیون عمران مجلس در خصوص سانحه رانندگی مربوط به دانش آموزان هرمزگانی به موضوع عدم حضور وزرای مربوطه در نشست کمیسیون عمران اشاره می شود.

وی ادامه داد: برخی از دانش آموزان جان باخته در حادثه رانندگی یتیم بودند و بیشتر دانش آموزان از اقشار کم درآمد جامعه هستند بنابراین باید رسیدگی جامع به آنان شود و به لحاظ اینکه دانش آموزان نخبه، سرمایه کشور محسوب می شوند باید اقدامات پیشگیرانه در این رابطه لحاظ شود، بنابراین انتظار می رفت وزرا مربوطه در جلسه کمیسیون شرکت می کردند.

رضایی کوچی افزود: دولت لایحه ای با عنوان شورای عالی ایمنی حمل و نقل به مجلس ارسال کرده که در لایحه مذکور وزیر راه و شهرسازی به عنوان رئیس شورای عالی ایمنی معرفی شده بود این در حالی است که برای ایمنی جاده ها و اقدامات پیشگیرانه از وقوع تصادفات، پیشنهاد شد رئیس شورای عالی ایمنی حمل و نقل رئیس جمهور باشد و در غیاب رئیس جمهور معاونان اول ایشان ریاست جلسات شورا را برعهده گرفت.

وی ادامه داد: شورای عالی ایمنی حمل و نقل که باید تمامی دستگاه ها را مدیریت و هماهنگ کند در حال حاضر وجود ندارد در حال حاضر کمیته ایمنی راه ها وجود دارد که سطح آن در حد وزارت راه و شهرسازی است که به طور طبیعی نمی تواند به اهداف مورد نظر دست یابد.

رضایی کوچی افزود: شنیده شده که دولت لایحه مربوط به شورای عالی ایمنی حمل و نقل را بازگردانده است بنابراین باید خلأهای قانونی رفع شود و اگر لایحه به مجلس ارسال نشود نمایندگان در این خصوص طرح ارائه خواهند کرد.

وی ادامه داد: برای ایمنی مسائل جاده ای باید شورایی در سطح بالا در کشور تشکیل شود که ریاست شورا برعهده رئیس جمهور یا معاون اولش باشد تا بتواند تمامی دستگاه ها در حوزه پیشگیری از حوادث جاده ای و رسیدگی به مصدومان مدیریت کند و نباید فراموش کرد به طور مثال اگر اتوبوس حادثه دیده دچار سانحه می شد خودروی آتش نشانی در نزدیک منطقه سانحه نبود.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید شورای عالی ایمنی حمل و نقل در کشور وجود داشته باشد تا شاهد کاهش تصادفات باشیم و چنانچه حادثه ای رخ داد هماهنگی های لازم برای رسیدگی به مجروحان در سریع ترین زمان صورت گیرد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۰۱۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سانحه رانندگی در میاندوآب ۲ مصدوم داشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سامان محمدی ، اظهار کرد: ظهر امروز به دنبال اعلام حادثه به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی سریعاً اکیپ آتش‌نشانی به‌منظور عملیات امداد و نجات به محل حادثه اعزام شد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب افزود: در این حادثه که در بلوار الغدیر رخ‌داده بود، خودروی سواری پراید با خودروی سنگین تریلی به برخورد کرده و منجر به بروز حادثه شده بود.

وی گفت: این حادثه منجر به مصدومیت دو نفر شده بود که با کمک افراد محلی و نیروهای امدادی از خودرو رهاسازی و به بیمارستان انتقال یافتند.

محمدی تصریح کرد: در این حادثه علاوه بر نیروهای سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب؛ نیروهای امدادی و فوریت‌های پزشکی نیز حضور داشتند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب اظهار کرد: در راستای جلوگیری از تصادفات رانندگی در محورهای مواصلاتی شهرستان میاندوآب توجه به علائم راهنمایی‌ورانندگی و احتیاط لازم در رانندگی از سوی رانندگان و موتورسواران امری ضروری است.

میاندوآب در کریدور ارتباطی شمال غرب کشور واقع شده و محورهای مواصلاتی این شهرستان یکی از محورهای پرتردد و حادثه‌خیز است که متأسفانه سالانه چندین نفر براثر تصادف جان را از دست می‌دهند.

از سوی دیگر کارشناسان پلیس‌راه به رانندگان توصیه می‌کنند با سرعت مطمئنه و مجاز حرکت کرده و به قوانین راهنمایی‌ورانندگی توجه داشته باشند تا شاهد این گونه حوادث ناگوار نباشیم.

به توصیه پلیس‌راه رانندگان در شرایط بارانی همواره باید سرعت مطمئنه و حتی کمتر از آن تردد کرده و از حرکت با باک خالی جدا خودداری کرده و همچنین لازم است که دقت بیشتری در حین رانندگی داشته باشند.

از سوی دیگر بارش باران احتمال برخورد و تصادفات خودروها را به علت لغزنده بودن سطح راه و معابر چندین برابر می‌کند و لذا باتوجه‌به لغزنده بودن معابر رانندگان باید فاصله طولی بیشتری را با خودروی مقابل رعایت کنند تا امکان تصادف را به حداقل ممکن برسانند.

دیگر خبرها

  • سانحه رانندگی در میاندوآب ۲ مصدوم داشت
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • خبر جدید از لایحه حجاب/ رئیس کمیسیون قضایی مجلس: منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد