Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان خیریه علامه کرمی اهواز با بیان اینکه بیمارستان کرمی به بیش از ۶ میلیارد تومان تجهیزات نیاز دارد گفت: حضور بیش از ۱۱۰ پزشک متخصص و فوق تخصص یکی از مزیت‌های بیمارستان کرمی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمدحسین ملائی‌‌زمانی امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: بیمارستان خیریه علامه کرمی اهواز سال 73 در مساحتی حدود یک هکتار و با ظرفیت 96 تخت کلنگ‌زنی شد و سال 79 به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بیمارستان خیریه علامه کرمی با وجوهات شرعیه توسط آیت‌الله محمد کرمی احداث شد، افزود: پس از 2 سال فعالیت بیمارستان غیرفعال شد که سال 82بانی کار بیمارستان را به مقام معظم رهبری واگذار کرد.

رئیس بیمارستان خیریه علامه کرمی اهواز با بیان اینکه مقام معظم رهبری این بیمارستان را برای تجهیز و راه‌اندازی مجدد به کمیته امداد واگذار کرد، گفت: بیمارستان علامه کرمی با اعتبار 4 میلیارد تومان توسط کمیته امداد تجهیز و بازسازی شد که سال 85 در فاز دوم با ظرفیت 196 تخت مجددا آغاز به فعالیت کرد.

وی با بیان اینکه اکنون بیمارستان علامه کرمی 245 تخت فعال دارد، عنوان کرد: وصولی بیمارستان از هزینه درمان بیماران، وصولی از سازمان‌های بیمه‌گر و کمک‌های کمیته امداد حاصل می‌شود که کل اعتبارات با درآمدها برابر است و این موضوع استهلاک بیمارستان را به همراه دارد.

ظرفیت خیرین سلامت در خوزستان وجود دارد

ملائی‌زمانی با بیان اینکه بیمارستان خیریه علامه کرمی در 12 سال ابتدای فعالیت درجه یک ارزشیابی کشوری شد، ادامه داد: حضور بیش از 110 پزشک متخصص و فوق تخصص یکی از مزیت‌های این بیمارستان است همچنین 2 پزشک فوق تخصص مقیم دارد؛ میزان اشتغال تخت‌های بیمارستان بیش از 90 درصد است.

وی با اشاره به مشکلاتی که در مسیر بیمارستان خیریه علامه کرمی اهواز وجود دارد، تصریح کرد: شهرداری از بیمارستان خیریه عوارض اخذ می‌کند همچنین یکی دیگر از مشکلات بیمارستان ناشناخته بودن آن میان مردم و خیرین است.

رئیس بیمارستان خیریه علامه کرمی اهواز بیان کرد: بیمارستان کرمی به بیش از 6 میلیارد تومان تجهیزات نیاز دارد همچنین به دلیل افزایش ظرفیت بیمارستان با کمبود فضا مواجه شده است. ظرفیت خیرین سلامت در خوزستان وجود دارد و باید بیمارستان خیریه را معرفی کنیم تا خیرین پای کار آیند.

نادیده گرفته شدن بیمارستان‌های خیریه در طرح تحول سلامت

وی با اشاره به طرح تحول سلامت خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیمارستان دولتی، خصوصی و نیمه دولتی در کشور وجود دارد و بیمارستان‌های خیریه در دسته سوم قرار می‌گیرند در طرح تحول سلامت بیمارستان‌های نیمه دولتی نادیده گرفته شدند.

ملائی زمانی با بیان اینکه امکان احداث 3 بیمارستان خیریه در خوزستان وجود دارد، توضیح داد: باید شرایطی در حوزه توریست درمانی ایجاد و حداقل امکاناتی را برای درمان بیمارانی که از کشورهای همسایه از جمله عراق می‌آیند فراهم کنیم.

رئیس بیمارستان خیریه علامه کرمی اهواز با بیان اینکه 25 درصد مراجعات مربوط به مددجویان کمیته امداد است که خدمات به صورت رایگان به آنان ارائه می‌شود، خاطرشان کرد: استقرار مرکز خیرین سلامت استان در بیمارستان خیریه علامه کرمی در حال پیگیری است.

انتهای پیام/

R41468/P1357/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۰۱۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد

«آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور رئیس دانشگاه و با هدف ارائه خدمات تخصصی ورزشی و تندرستی به کارکنان و دانشجویان در پردیس مرکزی این دانشگاه راه‌اندازی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی به منظور با لابردن کیفیت خدمات ورزشی و تندرستی و با هدف ارائه خدمات تخصصی ورزشی و تندرستی به کارکنان و دانشجویان و همچنین ایجاد بستری در زمینه توانمندسازی و اشتغال دانشجویان، به کوشش معاونت دانشجویی دانشگاه، در مجموعه ورزشی پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد.

دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در آیین افتتاح این آکادمی گفت: برای بنده جالب بود که دانشجویان با چه عشق و علاقه‌ای زمینه راه‌اندازی این آکادمی را فراهم کردند. این مرکز می‌تواند منشا خدمات ارزنده‌ای به جامعه دانشگاهی و عموم مردم باشد.

وی با بیان اینکه سلامت تاجی بر سر ما است، افزود: شروع به کار این آکادمی تجربه بسیار خوبی است. نقشی که این آکادمی می‌تواند در جهت سلامت افراد و تهیه یک برنامه مناسب سلامت ایفا کند، بسیار قابل توجه است.

رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی ادامه داد: از دست دادن سلامتی که بخشی از آن مربوط به سبک زندگی ما می‌شود را نمی‌توان با هیچ سرمایه‌ای جبران کرد؛ بنابراین وجود چنین مراکزی که بتواند آگاهی ببخشد، اطلاعات دهد و کمک کند تا ما فراموش نکنیم که مواظب سلامتی خود باشیم، بسیار با اهمیت است. 

وی به ضرورت ارائه خدمات تخصصی در زمینه‌های مختلف به‌ویژه حوزه ورزش اشاره کرد و افزود: افرادی که به دنبال فرصت بیشتر هستند و یا کسانی که در معرض آسیب قرار گرفته‌اند، می‌توانند از شرایط و خدمات این مرکز استفاده کنند؛ بنابراین باید با کمک رسانه، ظرفیت‌های این مجموعه را اطلاع‌رسانی کنیم تا به یک الگو تبدیل شود.

دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی نیز در این آیین گفت: در دو سال اخیر، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه، همکاری‌های علمی و اجرایی بسیار خوبی را با مرکز تربیت بدنی داشته است. امیدوار هستم که این همکاری‌ها تدام پیدا کند و ما از علم و تجربه اعضای هیئت علمی، نیروی متخصص، جوانی و انگیزه استادان جوان به نفع ارتقا وضعیت سلامت و ورزش دانشگاه استفاده کنیم.

دکتر محمدرضا قاسمیان مقدم، مدیر تربیت بدنی دانشگاه علامه دانشگاه علامه‌طباطبائی نیز گفت: حوزه‌های فعالیت آکادمی ورزش و تندرستی شامل «تناسب اندام و تندرستی»، «توانبخشی و حرکات اصلاحی»، «ارتقاء عملکرد ورزشی»، «ورزش کودکان» و «ورزش سالمندان» است. خدمات این حوزه‌ها در چهار بخش اصلی «ارزیابی و پایش تندرستی»، «ارائه مشاوره ورزشی»، «ارائه برنامه‌های تمرینی» و «برگزاری کلاس‌های آموزشی تخصصی در رشته‌های ورزشی» ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: مخاطبان استفاده از خدمات در گام نخست، دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه هستند و در گام بعدی، این خدمات قابل ارائه به عموم افراد جامعه نظیر ورزشکاران، کودکان و سالمندان است. نکته قابل توجه این است که ارائه خدمات در این مرکز توسط متخصصان حوزه سلامت و علوم ورزشی و زیر نظر اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • برپایی پایگاه سنجش و ارزیابی سلامت در بیمارستان علامه بهلول گنابادی
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • خبر‌هایی از برگزاری جشنواره خیریه غذا در بیمارستان کوثر سمنان
  • ۱۵۰۰ تخت تا پایان دولت سیزدهم به تخت‌های استان افزوده می‌شود
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • تبلور موقوفات منفعتی در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • دانشگاه علامه‌طباطبایی میزبان ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب کنکور سراسری
  • «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی