Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید کننده نوشت افزار ایرانی-اسلامی گفت: در بحث نوشت افزار علاوه بر اهمیت تولید داخل مسائل فرهنگی نیز بسیار با اهمیت است. چون برخی طرح ها و کاراکترهای غربی آسیب های مخربی به ذهن و روح کودکان ما وارد می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر فرهنگ، حسین رستگاری مسئول مجموعه فرهنگی خشت بهشت است که از حدود 3 سال قبل تولید نوشت افزار «ایران نوشت» را آغاز کرده و اکنون موفق به افتتاح فروشگاهی به همین نام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به انگیزه خود از فعالیت در این زمینه گفت: با اینکه عرصه نوشت افزار، عرصه مهمی است اما متأسفانه سازمان ها، نهادها و ارگان های دولتی توجهی به این مساله ندارند و طرح ها و کاراکترهای غربی آسیب های مخربی به ذهن و روح کودکان ما وارد می کنند، لذا در مجموعه بهشت تصمیم گرفتیم برای گسترش استفاده از نوشت افزارهای ایرانی و اسلامی تلاش کنیم.

رستگاری افزود: خوشبختانه اکنون با گذشت چند سال از توجه مجموعه های فرهنگی به این زمینه حدود 70 تولیدی در سراسر کشور برای تولید نوشت افزار تلاش می کنند و در همین راستا چندین هزار طرح ایرانی و اسلامی تولید شده است.

وی اذعان داشت: متأسفانه در استان یزد فروشندگان لوازم التحریر به بهانه نداشتن حاشیه سود، قیمت بالا و استقبال کم مردم از عرضه محصولات داخلی خودداری می کنند. در صورتی که هیچ یک از این موارد صحت نداشته و استقبال خوب مردم از نمایشگاه هایی که در این حوزه برگزار شده بیانگر همین واقعیت بوده و ضمناً کیفیت کالای ایرانی بسیار بیشتر از نمونه های خارجی بوده و قیمت آن نیز به تناسب همین کیفیت ارزش گذاری شده است.

وی اظهار کرد: اکنون در فروشگاه ایران نوشت علاوه بر دفتر مشق، دفترچه یادداشت، کلاسور، دفترهای فانتزی و جامدادی تولیدی خود مجموعه بهشت، محصولات و نوشت افزار داخلی سایر مجموعه ها نیز عرضه می شود.

تولید کننده نوشت افزار ایرانی گفت: در بحث نوشت افزار علاوه بر اهمیت تولید داخل مسائل فرهنگی نیز بسیار با اهمیت است. چون واقعاً برخی از محصولات موجود در بازار قبح بسیاری از مسائل را شکسته و خیلی از چیزها برای کودکان ما عادی شده است و لذا مبارزه با این اثر مخرب بسیار ضروری است. در یزد خودمان هم شاهد هستیم که بسیاری از مردم دنبال طرح های ایرانی – اسلامی می گردند و به خاطر نبودن حلقه واسط بسیار دچار مشکل هستند.

رستگاری با گلایه از عدم حمایت مسئولین اعلام کرد: حمایت مسئولان پیشکش، به این که چوب هم لای چرخ ما نگذارند راضی هستیم. مثلاً سال گذشته نمایشگاهی در امامزاده سید جعفر(ع) برگزار شد که به خاطر آن اتحادیه لوازم التحریر از ما شکایت کرد و خیلی در این زمینه اذیت شدیم. این در حالی است که اعلام کرده ایم دید ما دید فرهنگی است و تا کنون این کار به جز بدهی، عایدی دیگری برای ما نداشته است اما ظاهراً مسئولین ما با فرهنگ رابطه ای ندارند.

وی افزود: از مسئولین درخواست داریم چوب لای چرخ تولیدکنندگان نگذارند و برای گسترش این فرهنگ برنامه ریزی کنند به امید اینکه با حمایت های مناسب فروشندگان نیز برای توزیع محصولات ایرانی- اسلامی ترغیب شده و با تولیدکنندگان همکاری کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۰۴۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل

آقای سید شجاع الدین امامی رئوف در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه صنعت خبرگزاری صداوسیما افزود: در سال ۱۴۰۲، حدود ۴۹۰ هزار تن انواع پارچه در کشور تولید شده است که ۷۵ درصد نیاز بازار را پوشش می‌دهد و ۱۴۵ هزار تن از نیاز بازار از طریق واردات تأمین شد.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی با بیان اینکه ارزبری واردات پارچه برای کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، گفت: از این میزان ۱۰۵ هزار تن معادل حدود ۵۸۰ میلیون دلار آن مربوط به پارچه‌های تاروپودی از جنس الیاف مصنوعی است و پس از آن، پارچه‌های رومبلی با ارزش وزنی حدود ۱۱ هزار تن و ارزش دلاری ۶۲ میلیون دلار وارد کشور می‌شود.   دبیر انجمن صنایع نساجی با اشاره به حذف ارز ترجیحی برای واردات پارچه از فروردین ماه امسال افزود: این محدودیت تنها مربوط به ردیف تعرفه‌های پارچه‌های رومبلی است که تنها یک دهم از کل حجم بازار پارچه کشور را شامل می‌شود و برای واردات انواع دیگر پارچه‌ها محدودیتی وجود ندارد.   رئوف همچنین، مجموع واردات در صنعت نساجی و پوشاک را، چهار برابر صادرات در این صنعت عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲، حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار واردات در صنعت نساجی و پوشاک به ثبت رسیده که شامل مواد خام پایه و مواد واسطه‌ای می‌شود و در مقابل، مجموع صادرات در ردیف تعرفه‌های این صنعت ۵۵۰ میلیون دلار برآورد شده که بخش عمده آن نیز مربوط به صادرات فرش ماشینی و کفپوش و موکت است.    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی چند نرخی بودن ارز را یکی از مشکلات جدی تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: چند نرخی بودن ارز نه تنها مشکل صنایع نساجی، بلکه مسئله اصلی برای همه صنایع است. در حال حاضر اختلاف بین ارز ترجیحی و ارز مبادله‌ای زیاد است و این یعنی تنبیه صادرات و تشویق واردات.   دبیر انجمن صنایع نساجی ادامه داد: درباره ارز ترجیحی نظر انجمن صنایع نساجی ایجاد وحدت رویه در کل زنجیره این صنعت، یعنی تک نرخی شدن ارز است؛ بدین صورت که ارز ترجیحی به هیچ صنعتی تخصیص داده نشود.    رئوف افزود: انجمن صنایع نساجی به وزارت صمت پیشنهاد داده، تخصیص ارز ردیف تعرفه‌های واردات در صنعت نساجی را شفاف سازی کند تا مشخص شود افرادی که اقدام به واردات کرده اند، بازرگان بوده اند یا تولیدکننده؛ چراکه بیشترین واردات در این صنعت توسط افراد غیر از تولیدکنندگان انجام می‌شود.   وی به میزان سرمایه گذاری انجام شده در این صنعت نیز اشاره کرد و افزود: سالانه حدود ۳۴۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در حوزه خرید تجهیزات و انتقال تکنولوژی در این صنعت انجام می‌شود و تولیدکنندگان در سال‌های اخیر در بحث بازسازی و نوسازی حلقه‌های مختلف تولید اقدامات موثری انجام داده اند، به طوری که از واحد‌های تولید الیاف مصنوعی و پنبه‌ای گرفته تا واحد‌های رنگرزی و چاپ و تکمیل، در حال حاضر می توانند پاسخگوی نیاز بازار داخل باشند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    

دیگر خبرها

  • پیام محمدعلی اسلامی ندوشن به خاتمی چه بود؟ / شاهنامه نمی گذارد ایران در خواب غفلت باقی بماند / ادیبان و فیلسوفان بزرگی که عامل تهاجم فرهنگی اعلام شدند
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • راه‌اندازی چهارمین قطار قم_مشهد با تکیه بر توان تولید داخل
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • ضرورت تقویت جبهه فرهنگی در سطح بین‌الملل برای مقابله با تهاجم رژیم صهیونیستی
  • ویدیو | پشیمانی بعد از کتک خوردن؛ عذرخواهی علی هیبتی بعد از لگد زدن به مجری زن مبارزه MMA