Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو و رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر قزوین گفت: در حال حاضر ۳۰ درصد از هزینه‌های شهرداری صرف جمع‌آوری زباله می‌شود اقدامی که هیچ گاه برای مدیریت شهری سودآور نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین،سیده منیره قوامی رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر قزوین عصر امروز به همراه جمعی از مسئولان از جایگاه دفن زباله محمدآباد و ایستگاه میانی زباله بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازدید براساس تصمیم شورا و در جریان بررسی وضعیت شرکت پسماند نصر محمد آباد و با هدف اطلاع از آخرین وضعیت انتقال و دفن زباله شهر قزوین صورت گرفت که براساس آمار و اطلاعات دریافتی، روزانه به وسیله 56 مرحله سرویس انتقال پسماند، 280 تن زباله به ایستگاه میانی انتقال داده می‌شود.

قوامیرئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر قزوین در جریان بازدید از ایستگاه میانی زباله گفت: انتخاب مکان جدید با وسعت بیشتر در خارج از شهر و محدوده زمین‌های حاصلخیز امری حائز اهمیت بوده که باید در دستور کار قرار بگیرد.

وی ادامه داد: می‌توان برخی ایستگاه‌های داخل شهر که در مجاورت منازل مسکونی ایجاد شدند، انتقال داده و مکان فعلی با بهسازی و مرمت مورد استفاده فرهنگی، آموزشی و یا فضای سبز قرار داد.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر قزوین بیان کرد: یکی از مهمترین سیاست‌ها و اهداف کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری فرهنگ سازی کاهش تولید زباله است.

قوامی عنوان کرد: در حال حاضر 30 درصد از هزینه‌های شهرداری صرف جمع‌آوری زباله می‌شود اقدامی که هیچگاه برای مدیریت شهری سودآور نبوده و بنابراین برای کاهش اینگونه هزینه‌ها راهکاری جز کاهش تولید زباله باقی نمی‌ماند.

انتهای پیام/

R41364/P1377/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۰۴۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پل حافظ در تهران ماندنی شد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، چند سالی است، یکی از مهمترین خبر‌های عمرانی شهر تهران، تصمیم نهایی مدیریت شهری برای جمع آوری پل پر خاطره و پر ترافیک حافظ است.

 نداشتن ایمنی و فرسودگی دلایل فنی مهندسین شهرداری تهران برای جمع آوری این پل بوده است. تا جاییکه به عنوان یکی از پل‌های ناایمن‌ تهران شناخته می‌شد.

در پنجمین دوره مدیریت شهری شاهد اوج تکرار ناایمنی این پل و برنامه‌های بی سرانجام جمع آوری آن بودیم و کارشناسان دوره پیشین شهری، تعمیر و نگهداشت پل حافظ را متحمل هزینه بسیار زیادی می‌دانستند و معتقد بودند هزینه برای حفظ این پل به صرفه نیست و باید جمع آوری شود. 

این موضوع در دوره مدیریت شهری ششم ادامه پیدا کرد و مطرح شد، عباس شعبانی معاون وقت شهرداری تهران با بیان اینکه پل حافظ در سال ۱۴۰۲ نیز حذف نمی‌شود، تصمیم گیری درباره جمع آوری این پل را منوط بر تعیین تکلیف وضعیت زیرگذر شمالی- جنوبی و شرقی- غربی می‌دانست که هنوز به نتیجه نرسیده بود و گفته بود باید به طور همزمان برداشت پل و ایجاد زیرگذر را انجام داد و نمی‌توانیم پل را برداریم و سپس به دنبال ایجاد زیرگذر برویم.

بعد از آن هادی حق بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره سرانجام جمع‌آوری پل حافظ اینطور توضیح داده بود که از نظر سازمان مشاور و حوزه فنی عمرانی در صورتی که نیاز به حفظ این پل باشد، حافظ قطعاً به مقاوم سازی و بهسازی لرزه‌ای نیاز دارد.

وی با درباره اینکه این پل باید جمع شود یا نه؟ گفته بود: باید تأثیر جمع آوری پل بر شبکه ترافیکی را احصا کنیم و باید این موضوع را حوزه حمل و نقل و ترافیک به ما بگویند که اگر این پل را جمع کردیم؛ آیا نیاز به جایگزین دارد یا خیر؟ و آیا با کنترل زمان چراغ‌ها می‌توانند مدیریت ترافیک را انجام دهند؟ 

معاون شهردار تهران در ادامه تاکید کرده بود که معاونت حمل و نقل شهرداری تهران باید مشخص کند که همزمان با جمع آوری پل، تمهیدات اقدام بعدی پیش بینی شود و علت طولانی شدن این موضوع احصا تأثیرات ترافیکی بر شبکه است.

حق بین یادآور شده بود که این پروژه باید در یک زمان بسیار کوتاه در شرایط خاص و در زمان خاص با هماهنگی پلیس انجام شود زیرا برچیدن این پل ملاحظات اجرایی دارد که باید تمهیداتی را پیش بینی کنیم و اطلاع رسانی داشته باشیم و این موضوع مغفول نیست و بین دو حوزه فنی عمرانی و ترافیک در حال مبادله جوانب کار هستیم.

حالا بعد از گذشت ۴ ماه از اعلام این نظرات، مهدی صداقتی سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه با بررسی‌های ترافیکی صورت گرفته در معاونت فنی و عمرانی و تحلیل ترافیکی از سوی معاونت و سازمان حمل و نقل ترافیک، پل حافظ جمع آوری نخواهد شد، گفت: طبق تصمیم گرفته شده این پل مقاوم سازی می‌شود و تا حدود ۴۰ سال دیگر هم در برابر لرزه مقاوم خواهد بود.

پل حافظ از چهارراه کالج آغاز شده و از بالای خیابان جمهوری گذشته و تا خیابان هاتف و پیش از رسیدن به بازار موبایل ایران امتداد دارد.

این پل فلزی ۵۰ ساله که روزانه تعداد زیادی خودرو و موتورسیکلت از روی آن عبور می‌کنند تا به مراکز مهم اداری، تجاری و در نهایت به محدوده بازار تهران برسند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • روزانه ۱۵۰ تن زباله در آستارا تولید می‌شود
  • تعیین ۳۰ جایگاه جمع‌آوری زباله در مناطق گردشگری سیاهکل
  • توزیع کیسه‌های ویژه پسماند خودرویی بین گردشگران نوروزی کیش
  • پل حافظ تهران جمع می‌شود؟
  • همکاری گردشگران نوروزی در حفاظت از محیط زیست
  • پل حافظ در تهران ماندنی شد
  • میهمانی ۳۰۰فلامینگو در گاوخونی/ نخستین کلونی‌های جوجه‌آوری ثبت شد
  • جمع‌آوری ۶۸ هزار تن نخاله در شهرکرد
  • برای هر شهروند قمی ۹۵ میلیون ریال هزینه می‌شود
  • گسترش شهرنشینی چه پیامد‌هایی برای محیط زیست دارد؟