Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-07@13:48:40 GMT

ارسال 100 عنوان مقاله به همایش ملی خربزه در تربت جام

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۰۵۶۳۵

رویداد۲۴-دبیر دومین همایش ملی خربزه گفت: 100 عنوان مقاله از سوی کارشناسان و استادان دانشگاه به دبیرخانه این همایش ملی ارسال شده است.

حسین نستری دوشنبه در نشستی خبری با اشاره به برگزاری این همایش در روز 22 شهریورماه، افزود: هیات علمی همایش از میان مقالات رسیده 40 عنوان را برای ارائه در این همایش برگزید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار کرد: از مقالات منتخب 10 عنوان به صورت سخنرانی و مابقی در قالب پوستر ارائه خواهد شد.

سالانه 18 هزار هکتار از کشتزارهای تربت جام زیر کشت خربزه می رود که از این نظر رتبه نخست کشور را دارد. عمده ترین خربزه تولیدی در این شهرستان گونه خاتونی است.

دومین همایش ملی خربزه با همت مجتمع آموزش عالی کشاورزی و دامپروری تربت جام با همکاری فرمانداری و جهاد کشاورزی این شهرستان برگزار می شود.

رئیس مجتمع آموزش عالی کشاورزی و دامپروری تربت جام نیز گفت:
محمدناصر مودودی اظهار کرد: تربت جام قطب بزرگ تولید خربزه در کشور است و این محصول از پرمصرف ترین میوه ها در سبد غذایی خانوارهای ایرانی است.

وی با بیان اینکه بیش از90 درصد منابع آبی منطقه در بخش کشاورزی مصرف می شود، توسعه فناوری های روز در حوزه کشاورزی، جلوگیری از آلودگی و بحران آب را از اهداف برپایی این همایش ملی عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: با وضعیت فعلی منابع آبی و تولید خربزه، این محصول در آینده از سبد تولیدات کشاورزی خارج می شود که باید راهکارهای مناسبی اندیشید و یکی از وظایف دانشگاه ها آینده پژوهی و ارائه راهکار است.

رئیس مجتمع عالی کشاورزی و دامپروری تربت جام گفت: خربزه علاوه بر مصرف تازه خوری، می تواند با پرداختن به قابلیت آن برای استفاده در صنایع جانبی و نیز صادرات، سهم مهمی در اقتصاد مردم تربت جام داشته باشد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۰۵۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: کنگره ملی سوختگی، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، رامیار فرزان امروز در نشست خبری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی در رشت، اظهار داشت: تاکنون 361 مقاله در این کنگره دریافت شده که 178 مقاله تایید، 48 مقاله برای ارائه شفاهی و 130 پوستر نیز در آن پذیرفته شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان سوختگی را یک بیماری بسیار شایع دانست که افراد زیادی درگیر آن می‌شوند، افزود: 90 تا 95 درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری هستند.

رئیس دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه این کنگره، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود، گفت: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری این کنگره با مشارکت بخش خصوصی و نخبگان علمی اعم از متخصصان، پرستاران و پیراپزشکان انجام خواهد شد.

محمد طلوعی فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه 180 هزار مورد سوختگی در دنیا اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: آمار سوختگی‌ها در کشورهای توسعه‌نیافته بیشتر است و علت بسیاری از سوختگی‌ها نیز فقدان زیرساخت‌های مناسب گرمایشی است.

به گفته دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی، اصلاح مصرف به ویژه در گاز، سوخت و دمای آب مصرفی در کاهش سوختگی‌ها موثر است.

طلوعی با اعلام اینکه در بیمارسان ولایت رشت به عنوان قطب درمان سوختگی، سالانه 500 مورد سوختگی داریم، خاطرنشان کرد: چهار برابر این بیماران با مراجعه به مرکز سوانح و سوختگی ولایت به صورت سرپایی درمان می‌شوند.

وی با اشاره به طولانی بودن و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی ناشی از سوختگی، تصریح کرد: فرد سوخته تا سال‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد و متحمل هزینه‌های روانی، اجتماعی و مالی می‌شود.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه مردان بیشتر از بانوان درگیر سوختگی می‌شوند، گفت: بیشترین سنین سوختگی بین 10 تا 40 سال است و شایع‌ترین دلیل سوختگی‌ها نیز شعله‌ها هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ارسال ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • ارسال بیش از ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • ارسال فایل ۱۰۳ هزار تن گندم خریداری شده به بانک کشاورزی ایلام
  • اجرای ۲۵ برنامه طی هفته بسیج در شهرستان تربت جام
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»