Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی به عنوان رئیس گروه ۷۷ تاکید کرد که ملاحظات مربوط به امنیت هسته‌ای نباید استفاده صلح آمیز از فناوری هسته‌ای را مخدوش کند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رضا نجفی سفیرو نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در اولین روز نشست شهریورماهشورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی بعنوان رئیس گروه ۷۷ در خصوص اقدامات برای تقویت همکاریهای بین المللی در زمینه تشعشات، حمل ونقل و ایمنی پسماندهای هسته ای ضمن اشاره به اهمیت ایمنی هسته ای در برنامه هایصلح آمیزکشورهای عضو اظهار داشت که مسئولیت اولیه در زمینه ایمنی هسته ای به عهده کشورهای عضو است و تاکید کرد که ملاحظات در زمینه ایمنی هسته ای نبایستی فرآیند استفاده های صلح آمیز از فناوری هسته ای را مخدوش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویدر این زمینه از کمکهای آژانس به کشورهای در حال توسعه در عملیاتی کردن برنامه های اتمی و ایجاد یا تقویت زیربناهای ایمنی هسته ای، ظرفیت سازی در نظامهای ایمنی کشورهای عضوتقدیر کرد و افزود: گروه ۷۷،آژانس را تشویق می کند تا به تلاشهای خود در زمینه کمکبه کشورهادر توسعه ظرفیت ها و مهارتهای فنی در عرصه ایمنی هسته ای و نیز تقویت نظامهای ایمنی و زیرساختهای مورد نیاز در گسترش انرژیهسته ایادامه دهد.

در این نشست سفیر و نماینده دائم کشورمان در مقر سازمان ملل در وین در خصوص موضوع دیگر دستور کار این نشست تحت عنوان امنیت هسته ای و گزارش مربوطه در سال ۲۰۱۷ از سوی گروه ۷۷ اظهار داشت: مسئولیت امنیت هسته ای نیز کاملاً با کشورهای عضو است و ضروری است دبیرخانه آژانس بین المللی انرژی اتمی بند ۲ این گزارش را بر اساس موضع گروه ۷۷ اصلاح کند .

وی افزود: ملاحظات مربوط به امنیت هسته ای نبایستی استفاده های صلح آمیز از فناوری هسته ای از جمله از طریق اجرای برنامه های همکاریهای فنی (TC) را مخدوش کند.

نجفی تاکید کرد که نقش آژانس در تقویت امنیت هسته ای و دامنه فعالیتهای آنهمانطورکه در تصمیمات شورای حکام و قطعنامه های کنفرانس عمومی آژانس تصریح شده، بایستی توسط کشورهای عضو تعیین شده و ضروری است بین فعالیتهای ارتقایی و غیر ارتقایی آژانس توازن برقرار شود.

وی افزود: قطعنامه های کنفرانس عمومی آژانس بر نقش محوری آژانس در تقویت امنیت هسته ای در سطح جهان و نیز هماهنگ کردن فعالیتهای بین المللی در زمینه امنیت هسته ای تاکید کرده است. در این راستا، گروه ۷۷ از تلاشهای مستمر آژانس برای ارائه کمک به کشورهای عضو در فرآیند ایجاد و تقویت ظرفیت سازی در کشورها در زمینه امنیت هسته ای تقدیر کرد.

وی گفت: با توجه به درخواستهای کشورهای عضو برای حمایت آژانس در زمینه اطلاعات و امنیت رایانهای، گروه ۷۷ از تلاشهای آژانس در پاسخ به این درخواستها از طریق توسعه راهنمای امنیت هسته ای، تداوم پروژه های تحقیقاتی و برگزاری دوره های آموزشی و نیز تبادل اطلاعات در زمینه اطلاعات تقدیر کرد.

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در ویندر زمینه توسعه منابع انسانیدر رابطه با امنیت هسته ایاز جمله اظهار داشت:گروه ۷۷ از حمایت مستمر آژانس از فعالیتهای توسعه جامع منابع انسانی بمنظور تضمین پایداری رژیم های امنیت هسته ای ملی استقبالمی کند. همچنین گروه ۷۷ رضایت خود را از آموزش ۲۱۱۱ نماینده از ۱۳۴ کشور و نیز آموزش الکترونیکی ۱۰۷۹ نماینده از ۱۲۲ کشور از سوی آژانس را اعلام و از دبیرخانه آژانس درخواست کرد تا فعالیتهای خود در زمینه ظرفیت سازی در کشورهای عضو بویژه در کشورهای در حال توسعه را گسترش دهد.


منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۰۶۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد

بهروز محبی، عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس در مورد رتبه دوم ایران در بحث رشد اقتصادی در بین ۲۰کشور برتر دنیا از لحاظ رشد اقتصادی ، گفت: در سال اول دولت تراز تجاری مثبتی داشتیم چهار میلیارد دلار ارزاوری برای کشور داشتیم که این حاصل تلاش‌های شبانه روزی دولت بود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: دیپلماسی منطقه ای و اقتصادی دولت یکی از برنامه های دولت بود که اقدامات  مثبتی در این زمینه انجام شد. پیوستن به قراردادهای  منطقه ای مثل بریکس، شانگهای و اوراسیا تاثیر مثبتی بر تقویت ارتباطات تجاری ما داشته است که باید تقویت شود چرا که قطعا در آینده اثرات مثبت خودش را بیشتر از زمان فعلی دارد. به کارگیری سیاست های فعال و هوشمندانه در بازار جهانی انرژی رویکرد بسیار مثبتی بوده است که ما انجام دادیم و توسعه تجارت انرژی ایران با پیگیری صدور خدمات فنی و مهندسی و توان دانش بنیان کشور در جهت بازسازی پالایشگاه های مستهلک شده در کنار عضویت در بریکس و پیوستن به پیمان شانگهای زمینه ساز اصلی رشد اقتصادی کشور در سال گذشته شده است و امسال باید با مشارکت مستقیم مردم در جهش تولید نفت و گاز، این رویکرد تداوم داشته باشد.

محبی بیان کرد: پیوستن ما به بریکس و شانگهای تغییرات اساسی در اقتصادمان بوجود آورده است اما باید این قبیل اقدامات تداوم داشته باشد و تبدیل به ارتباطات رسمی طرفینی شود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: رشد ما در بحث فروش نفت گاز، صدور خدمات فنی و مهندسی و بازسازی پالایشگاههای نیمه فعال کشورهای همراه و همسو با ما بسیا خوب بوده است و عمده رشد اقتصادی مان نیز از همین حوزه ها حاصل شده است.

محبی خاطر نشان کرد: دولت زمینه ها را فراهم کرده است  که رشد اقتصادی بهتری را تجربه کنیم تا عقب افتادگی هایمان در دهه های گذشته را نیز جبران کنیم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید