Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دانشجویان غیر ایرانی سازمان دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه افزایش تعداد دانشجویان خارجی در دستور کار این وزارتخانه است گفت: هم‌اکنون بالغ‌بر ۲۵ هزار دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه‌های ایران تحصیل می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، عبدالحمید علیزاده صبح امروز در جلسه سامان‌دهی اتباع خارجی در استان سمنان اظهار داشت: تحصیلات دانشجویان خارجی از کشورهای مختلف در دانشگاه‌های بین‌المللی معتبر ایران مصداق بارزی از سطح علمی بالا در این کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از 25 هزار دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه‌های بین‌المللی معتبر ایران در حال تحصیل هستند افزود: افزایش این تعداد تا پایان برنامه ششم توسعه در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل دانشجویان غیر ایرانی سازمان دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ظرفیت‌های جذب این دانشجویان در حوزه اقتصادی خاطرنشان کرد: با حضور دانشجویان خارجی در ایران بخش عمده‌ای از تبادلات ارزی در کشور به‌صورت ثابت افزایش می‌یابد.

وی تصریح کرد: جذب دانشجویان خارجی به ایران زمینه‌ساز رونق اقتصادی در کشور است و برای افزایش این تعداد تا 75 هزار دانشجو در برنامه ششم توسعه پیش‌بینی می‌شود.

علیزاده با تأکید بر لزوم توسعه زیرساخت‌های علمی در این دانشگاه‌ها بیان کرد: ارتقا سطح علمی و فناوری اطلاعات و توسعه زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری می‌تواند در جذب دانشجویان خارجی به دانشگاه‌های بین‌المللی ایران کمک کند.

وی با اشاره به شاخص‌های بین‌المللی در ارزیابی دانشگاه‌ها بیان کرد: در سال تحصیلی جدید 10 دانشگاه ایران به‌عنوان دانشگاه برتر به کشورهای خارجی معرفی می‌شوند.

مدیرکل دانشجویان غیر ایرانی سازمان دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به سیاست‌های وزارت علوم در جذب دانشجویان خارجی یادآور شد: بالغ‌بر 8 اداره امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه‌های کشور تأسیس شد.

انتهای پیام/

R41366/P1486/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۰۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
مجتبی صفری افزود: مهم‌ترین فایده نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد: فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره تیتر ۱۳ یک رسالت ویژه دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می‌رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

 سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی  توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم چاپ می شود.

 

دیگر خبرها

  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • افزایش بهره وری موقوفات در دستور کار سازمان اوقاف قرار دارد/ از دانشمندان ایرانی حمایت می‌کنیم
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ آغاز شد