Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-02@15:55:19 GMT

کشف سومین اسب اشکانی در گورستان وستمین

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۱۰۵۳۰

کشف سومین اسب اشکانی در گورستان وستمین

فصل دوم کاوش‌های باستان‌شناسی در محوطه وستمین کیاسر مازندران به کشف سومین تدفین اسب از دوران اشکانی منجر شد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، عبدالمطلب شریفی رئیس هیأت باستان‌شناسی گفت: هدف از انجام کاوش‌های باستان‌شناسی در محوطه و گورستان وستمین کاوش در ۱۲ دخمه باقی مانده از کاوش‌های سال ۹۴ و تعیین عرصه و پیشنهاد حریم محوطه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در گمانه‌زنی‌های صورت‌گرفته مشخص شد بیش از ۲۵۰ دخمه در این مکان وجود دارد.
شریفی با بیان اینکه تا کنون از ۱۲ دخمه موجود ۹ دخمه باز شده است افزود: شواهد و یافته‌های جالب توجه و منحصر به فردی در هر یک از این دخمه‌ها وجود دارد.
این باستان شناس با اشاره به اینکه یکی از سنت‌های تدفین در دوره اشکانی دفن اسب به همراه صاحبش بوده است گفت: در این شیوه اسب را خفه کرده و در کنار جسد صاحب آن قرار می‌دادند.
وی افزود: در کاوش‌های پیشین در این محوطه دو تدفین اسب کشف شده بود و باستان‌شناسان در این فصل از کاوش نیز موفق به کشف سومین تدفین اسب در این منطقه شدند.
فصل دوم کاوش‌های باستان‌شناسی در محوطه وستمین کیاسر مازندران با مجوز ریاست پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری در حال انجام است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۰۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزئیات مراسم تشییع و تدفین پیکر شهید عشیری لیوسی

جزئیات مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر شهید عشیری لیوسی اعلام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، جلسه هماهنگی مراسم تشییع و تدفین شهید تازه تفحص شده، غلامعلی عشیری لیوسی با حضور علیرضا خردمند؛ فرماندار ویژه شهرستان دزفول و دیگر مسؤولان برگزار شد.

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه، مقرر شد مراسم استقبال از پیکر پاک و مطهر شهید غلامعلی عشیری لیوسی؛ پنجشنبه 13 اردیبهشت از میدان خلیج فارس ساعت 18 (مسیر خیابان امام خمینی تا مسجد حجت ابن الحسن) انجام شود.

همچنین مراسم گرامیداشت این شهید والامقام در مسجد حجت ابن الحسن پس از نماز مغرب و عشاء روز پنجشنبه برگزار می‌شود.

مراسم وداع با این شهید والامقام جمعه شب ساعت 20:30 شب تا 22 در حسینیه ثارالله و آیین تشییع نیز از ساعت 8:30 صبح شنبه 15 اردیبهشت از حسینیه ثارالله تا گلزار شهید آباد برگزار خواهد شد.

پیکر پاک و مطهر شهید غلامعلی عشیری لیوسی؛ از شهدای هشت سال دفاع مقدس شهرستان دزفول، پس از گذشت 42 سال از شهادت، شناسایی شده و به دامان شهر و دیارش بازخواهد گشت.

شهید غلامعلی عشیری لیوسی، متولد یکم مهر 1343، در تاریخ 21 بهمن سال 1361 در عملیات والفجر مقدماتی شرکت کرد و در منطقه فکه، جاویدالاثر شد و بتازگی پیکر پاک و مطهر ایشان توسط گروه های تفحص شهدا کشف و شناسایی شده است.

پدر و مادر این شهید والامقام در سال‌های گذشته دارفانی را وداع گفته اند.

مزار یادبود این شهیدوالامقام در گلزار شهدای شهیدآباد شهرستان دزفول قرار دارد که با بازگشت پیکر مطهرش طی مراسمی تشییع و در مزار یادبودش به خاک سپرده خواهد شد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام جزئیات مراسم تشییع و تدفین پیکر شهید عشیری لیوسی
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟
  •  کاوش در «فلک‌الافلاک»/ قدمت ۵ هزارساله سکونت انسان در این عرصه
  • ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟
  • ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی مربوط به سال ۱۳۹۸است
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • اراضی محوطه ربع رشیدی بسیار مهم و حساس از نظر باستان شناسی است
  • گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!