Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهارستان- مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری تهران گفت: ۲۵ جانباز به نمایندگی امور ایثارگران در ۲۵ شهرداری جهت تائید مناسب سازی دستگاه های اجرایی حضور دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر سه شنبه محمد رضا همتی فر در همایش امور ایثارگران دستگاه های اجرائی استان‌تهران که در شهرستان بهارستان برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: ایثارگران و جانبازان از سرمایه های با برکت نظام جمهوری اسلامی هستند و لذا مهم است که ما به عنوان مدیران و مشاورین این عزیزان پیگیر مشکلات امور ایثارگران باشیم و سطح علمی خود را در این زمینه بالا ببریم و کلیه مدیران ما در امور اجرایی باید به قوانین ورود پیدا کنیم تا بتوانیم از حقوق ایثارگران عزیز به خوبی دفاع کنیم تا هیچ حقوقی از این بزرگواران تضییع نشود و امیدواریم این دوره های آموزشی مفید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همتی فر افزود: به صورت خلاصه امور ایثارگران و و احدهای تابعه طبق روال همیشه در مناسبت های مختلف مثل روز جانباز و شهید و ورود ازادگان و مناسبت های ویژه مثل ۱۵ خرداد و دیداار با دو خانواده این واقعه در شهرستان ورامین و یا در عید غدیر سرکشی و دیدار با جانبازان سادات در روزهای مختلف دنبال بهانه هستیمکه حرکتی انجام دهیم و امیدواریم در واحدهای اجرایی نیز این کارها را ملاک عمل خود قرار دهند تا حرکتی برای ایثارگران انجام دهیم چرا که والدین شهیدان و جانبازان را دلگرم می کند.

وی گفت:دیدار با خانواده شهدا ی واقعه منا در سالروز این واقعه دیدار با خانواده های جانبازان بستری در بیمارستان و دیدار نزدیک به ۳۰۰نفر از والدین شهدا در بیمارستان بستری بودند که به اتفاق استاندار از این عزیزان دیدار به عمل امد و دیدار با خانواده شهدای اهل تسنن در هفته وحدت و دیدار با خانواده شهدای ارمنی در سال نو میلادی که حرکت های نسبتا جدیدی رخ داده است و با مشکلات الشنا شدیم و درد و دل آنها را شنیدیم و درصدد رفع این مشکلات هستیم.

مشاور استاندار بیان داشت: در سطح استانداری به نصب تمثال این شهدا و خاطره ای کوتاه از این عزیزان شروع کردیم و قسمتی از وصیتنامه را گذاشتیم و ۲ فرم دیدار و فرم خدمات ارائه شده به خانواده شهدا و ایثارگران،

مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری تهران گفت: جلسه ای با شهرداران شهرستان های استان تهران در بحث مناسب سازی برگزار شد که ۲۵ نفر از جانبازان قطع نخاع و ۷۰ درصد را معرفی کینیم به ۲۵ شهرداری به نمایندگی از عزیزان ایثارگر ناظر در شهرداری و اماکن عمومی و مجتمع ها و ساختمان های مسکونی و تجاری و بوستان ها کهبا توجه به توافقاتی که صورت گرفت قرار بر این شد در روند صدور پروانه ساخت یکی از ناظرین و تائید کنندگان همین عزیز جانباز ناظر و نماینده امور ایثارگران که به عنوان مسئول مناسب سازی در شهرداری ها باشد و زمانی که پایان کار تائید می‌شود که مکان در چهارچوب تعیین شده مناسب سازی های لازم صورت گرفته باشد متاسفاه در در برخی از دستگاه ها مشاهده می‌کنیم که مناسب سازی انجام شده اما قابل استفاده نیست و رمپ ورودی و طراحی شده دارای شیب زیادی است و مسائل و مشکلات دیگر که انشااله با حضور این عزیزان در این ۲۵ شهرداری این مشکلات رفع خواهد شد.

وی اظهار داشت: جلسه ویژه ای با فرمانداران شهرستان های استان تهران و برسی مسائل و مشکلات ایثارگران گرامی و یکی از موارد نیز همین مناسب سازی بوده است و مجددا این جلسات را نیز خواهیم داشت و همچنین بازدیدهای مداوم در فرمانداری و شهرداریها و دستگاه های اجرایی که امکانات ایثارگران بررسی شده است و دفاتر مستقر جهت پاسخگویی به ایثارگر عزیز وجود داشته باشد و مهم است فضای مناسبی برای حضور ایثارگران وجود داشته باشد.

همتی فر گفت: مسئله مهم دیگر تکریم جانبازان و ایثارگران نیز از اهمیت زیادی برخوردار است و بازدید از گلزار های شهدا که تک تک آنها بازدید و بررسی شد و حداقل توقع جانبازان مناسب سازی این گلزار ها است و از مواردی که در شهرداری ها مداوم صورتجلسه می شود همین مناسب سازی گلزار هاست.

وی افزود: برگزاری ۸ دوره آموزشی در این ۶ ماه که سطح علمی دوستان بالا برود و اهدا تمثال شهدا و قسمتی از وصیتنامه این بزرگواران به فرمانداران و شهرداران و دستگاهها برای نصب در ادارات و عکس شهدایی که فرزندان و یا خانواده انها در استانداری شاغل هستند تهیه شده که در محیط کار این عزیزان نصب شده است که از لحاظ روحی برای خانواده این عزیزان خوب است و به نوعی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیز می‌باشد.

همتی فر در ادامه گفت: برگزاری نمایشگاه دائمی تصاویر و لوازم به یادگار مانده از شهدا که ویترین هایی تهیه شده با نورپردازیهای مناسب و اثار شهدای استاندار در این ویترین ها قرار داده شده در سطح ادارت نصب شوند

راه اندازی سیستم پیامکی جهت روزر تولد و شهادت عزیزان در سطح استان به خانواده شهدا ارسال شود.

وی بیان داشت: خارج از مجموعه استانداری از بسیجیان دعوت کردیم و مصاحبه های صوتی و تصویری تهیه کردیم که با والدین شهیدان انجام شده است و نزدیک به ۵۰۰۰ شهید مورد مصاحبه قرار گرفتند.

مشاور استاندار گفت: تهیه شناسنامه ایثارگران بر اساس تعداد ایثارگران موجود در مجموعه و دستگاه اجرایی وضعیت خانواده رصد شده است و با این اطلاعات امکانات لازم را در اختیار این عزیزان قرار دهیم و به این نحو ۵۰ درصد مشکل اشتغال فرزندان شهیدان رفع خواهد شد.

مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری تهران در پایان افزود: نامگذاری سالن های اجتماعات استانداری به نام شهدای گمنام و شهدای مدافع حرم که لازم است نام شهدا فراموش نشود و همچنین مناسب سازی استانداری جهت عبور و مرور و سرویس های بهداشتی مناسب برای جانبازان عزیزصورت گرفته است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۱۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به منظور تعیین چارچوب‌های لازم برای ارائه خدمات به جامعه معزز ایثارگری کشور، قوانین و مقررات متنوعی وضع شده که یکی از مهم‌ترین آنها، قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران است. به رغم گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از سوی دستگاه‌های متولی، به ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله سبب ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل اجرایی نشدن آن شده است.

دفتر مطالعات اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی،  در گزارشی با عنوان «ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران (۳)؛ بررسی فصل معیشت و رفاه» در این باره آورده است که نظام اسلامی به‌منظور پاسداشت و تکریم از جامعه ایثارگران کشور، به‌عنوان پرچم‌داران فرهنگ ایثار و جهاد، قوانین و الزامات سیاستی متعددی را طی سالیان گذشته مصوب و اجرا کرده است. یکی از مهم‌ترین قوانین این حوزه «قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران» است که پس از سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران ( ۱۳۸۵.۰۲.۱۶) مهم‌ترین سند کشور در این عرصه به‌شمار می‌رود و تکالیف دولت و تمامی دستگاه‌های اجرایی را در قبال حقوق ایثارگران معزز و خانواده محترم آنان تعیین کرده است. 

* عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران 

این گزارش مطرح می‌کند که باوجود گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است. مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با توجه به مفاد ماده (۷۴) این قانون و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، برای نخستین‌بار در کشور، عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران را به تفکیک فصول قانون جامع و به تفکیک موضوع مواد هر فصل از قانون، با تمرکز بر سال‌های اجرای قانون برنامه ششم توسعه کشور طی دوره (۱۴۰۰-۱۳۹۶) مورد ارزیابی کارشناسی قرار داده است. 

تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است

* ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط

در این گزارش بیان می‌شود که با توجه به حجم بالای احکام مربوط به فصول هشت‌گانه قانون، ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در قالب سلسله‌گزارش‌ها (به تفکیک و با توجه به حجم فصول) ارائه خواهد شد. این گزارش سومین گزارش از مجموعه گزارش‌های ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران است که به بررسی احکام فصل ششم (حوزه معیشت و رفاه) می‌پردازد. 

* پرداخت حقوق و مزایای مشمولین

این گزارش ادامه می‌دهد که یافته‌های تحقیق حاضر نشان داد که پیرامون فصل معیشت و رفاه، به‌رغم اجرای برخی اقدامات همچون «پرداخت حقوق و مزایای مشمولین این قانون ازسوی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط»، «برخورداری از معافیت‌ها، خدمات و تسهیلات پیش‌بینی شده، شامل کاهش بهای بلیط، ارائه خدمات ترددی، سهمیه حج تمتع و موارد دیگر مصرح در قانون» و همین‌طور «حمایت‌های قضایی و اختصاص بخشی از سهمیه صدور پروانه سردفتری و وکالت و مجوز کارشناسان رسمی دادگستری به مشمولان»، چالش‌هایی نیز در مسیر اجرای احکام این فصل دیده ‌می‌شود که از آن جمله می‌توان به «عدم تشکیل صندوق ذخیره ایثارگران»، «عدم پیش‌بینی اعتبار برای اجرای برخی از خدمات تعیین شده در این قانون»، «عدم دسترسی به اطلاعات مربوط به بهره‌مندی ایثارگران از حمایت‌های قضایی» و «عدم پرداخت فوق‌العاده ایثارگری به ایثارگرانی که مستخدم دولت نیستند و حقوق حالت اشتغال نیز دریافت نمی‌کنند (به‌دلیل عدم تصویب آیین‌نامه اجرایی درخصوص ماده (۵۱) این قانون)» اشاره کرد. 

در این گزارش راهکارهایی اجرای بهینه دو فصل مورد اشاره کرد و پیشنهاد داد که اعتبارات مورد نیاز برای ارائه خدمات موضوع این فصل در بودجه سالیانه دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط پیش‌بینی شود، آیین‌نامه اجرایی ماده (۵۱) این قانون جهت شفاف‌سازی مشمولین و تعیین میزان و نحوه ارائه خدمات مربوط تصویب شود، ارتباط الکترونیکی بین بنیاد شهید و امور ایثارگران (درخصوص خدمات حمایت قضایی) و قوه ‌قضائیه و وزارت دادگستری ایجاد شود، با توجه به مفاد ماده (۵۷) این قانون موضوع بازخرید مرخصی ایام اسارت آزادگان غیرشاغل غیرحالت اشتغال تعیین تکلیف و درخصوص ماده (۴۱) و ابهامات آن نیز از طریق آیین‌نامه اجرایی رفع ابهام شود. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابلاغ سلام رهبر انقلاب به خانواده شهید زاهدی + فیلم
  • پایان ۳۸ سال چشم‌انتظاری خانواده شهید چابکسری
  • پایان ٣٨ سال چشم انتظاری خانواده شهید چابکسری
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • سی و ششمین یادواره شهدای روستای ارکان برگزار شد+فیلم
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • حضور استاندار ایلام در منزل شهید تازه‌تفحص‌شده دوران دفاع مقدس