Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر رفاه ضمن دیدار با نجفی شهردار تهران، با حضور در حاشیه جلسه شورای شهر و در جمع خبرنگاران گفت: دوستی دیرینه‌ای با دکتر نجفی دارم و امروز برای عرض تبریک و بررسی مسائل آسیب‌های اجتماعی تهران به دیدار وی رفتم تا با هم افزایی و کمک یکدیگر سعی کنیم چهره تهران بهتر شود.

وی با بیان اینکه امروز در جلسه با نجفی چند محور را مورد بررسی قرار دادیم، گفت: امیدواریم جلسات ماهانه‌ای با شهردار تهران داشته باشیم تا به موضوع آسیب‌های اجتماعی در تهران به طور ویژه رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقرر شد کمیته‌ای در این خصوص با همکاری شهرداری و وزارت رفاه ایجاد شود.

ربیعی با بیان اینکه تهران یک خاصیت دارد و آن اینکه الگوهای آن به سرعت در سایر شهرها تسری می‌یابد افزود: تهران ایمن نیست. ساختمان‌های زیادی در تهران وجود دارد که از ایمنی لازم برخوردار نیستند، به همین دلیل یکی از محورهای مورد بحث ما در دیدار با نجفی موضوع ساختمان‌های بلندمرتبه غیرایمن بود که جزء اولویت‌های برنامه قرار گرفت.

وی افزود: ظاهر شهر تهران از نظر وجود معتادان متجاهر و متکدیان به هم ریخته است و سعی داریم با کمک سازمان بهزیستی، شهرداری و ناجا در قالب تفاهم‌نامه‌ای، برنامه‌های خود را جلو ببریم تا چهره شهر را از تکدی‌گری پاک کنیم؛ بدین منظور هماهنگی‌هایی نیز با دادگستری انجام شده، به گونه‌ای که اگر کودک کاری برای بار دوم جمع‌آوری شود، ضمن نگهداری آن، به خانواده‌اش اخطار می‌دهیم و اگر برای بار سوم ساماندهی شود، کودک به مدت طولانی‌تری نگهداری می‌شود.

وزیر رفاه با بیان اینکه امروزه شاهد فعالیت برخی مشاغل در پشت چراغ‌های قرمز هستیم، گفت: به دنبال آن هستیم که با کمک شهرداری، خدمات پشت چراغ قرمز و چهارراه‌ها را که عمدتا توسط کودکان و متکدیان عرضه می‌شود را به عنوان مشاغل خدماتی تعریف کرده و حتی تعاونی برای آنها ایجاد کرده و آنها را تحت پوشش قرار دهیم.

ربیعی با بیان اینکه کار مشترکی نیز پیرامون شهرداری و وزارت رفاه برای حرکت روان معلولان و سالمندان در شهر انجام می‌شود گفت: در امر ساختمان سازی و رفت و آمد درون شهری باید برای سالمندان و معلولان تدابیر ویژه‌ای اندیشیده شود.

وزیر رفاه با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی در تهران می‌تواند با کمک شهرداری از بین برود ادامه داد: شهرداری مراکز نگهداری معتادان متجاهر دارد که در امر نگهداری آنها می‌تواند با بهزیستی همکاری کند؛ حتی در جمع آوری دیگر زمینه‌های نابسامانی و سایر آسیب‌ها در شهر می‌تواند نقش فعالی داشته باشد.

وی با اشاره به دیگر محورهای جلسه امروزش با نجفی گفت: ساماندهی صنوف نوین در شهر تهران، ایجاد پارک‌های فنی حرفه‌ای برای آشنایی کودکان، ایجاد شنبه تا جمعه بازارهای متعدد در سطح شهر تهران و ساماندهی حاشیه‌های تهران از دیگر موارد مورد بحث بود.

ربیعی در پاسخ به این سوال که در خصوص بدهی سازمان تامین اجتماعی به شهرداری نیز صحبت شد یا خیر؟ اظهار کرد: 85 درصد از پرسنل شهرداری تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند. مقرر شد در کمیته‌ای که بین وزارت رفاه و شهرداری ایجاد می‌شود، این مسائل و همچنین موضوع بدهی‌ها بررسی و حل و فصل شود.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۲۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰۰ تعاونی با ۱۸۵ هزار عضو در استان وجود دارد که ۱۸ هزار نفر نیز به صورت مستقیم در آن‌ها مشغول به کار هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فرزاد پیشکاری ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم_ در مراسم گرامیداشت روز جهانی کارگر که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: کارگران نقش تعیین کننده‌ای داشته و همگام با سایر اقشار جامعه در پیروزی انقلاب و پس از آن نیز در جنگ تحمیلی و صحنه‌های مختلف از کیان کشور دفاع کرده‌اند.

وی افزود: رشد و شکوفایی کشورمان را مرهون کار و تلاش کارگران هستیم و کارگران ستون فقرات اقتصادی کشور هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان خاطرنشان کرد: در حوزه روابط کار ۱۹۲۸۴ واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که در طول سال گذشته توسط بازرسان ۱۹۰۰۰ بازرسی از این واحدها در راستای صیانت از جان کارگران و ایمنی و بهداشت محیط صورت گرفته است.

پیشکاری با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ هزار پرونده کارگران استان در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفته است، اضافه کرد: بالغ بر ۲۲۴ هزار نفر از مردم کردستان به‌صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کنند که در مجموع حدود ۷۰۰ هزار نفر در استان کردستان مخاطب مستقیم وزارت کار در کردستان هستند.

وی تصریح کرد: در واحدهای ۵۰ تا ۵۰۰ نفر نیز خانه‌های بهداشت راه اندازی شده و ۹۲ کارگاه آموزشی نیز در راستای ارتقای سطح دانش و آگاهی کارگران در استان برگزار شده است‌.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲ هزار تعاونی با ۱۸۵ هزار عضو در استان وجود دارد که ۱۸ هزار نفر نیز به صورت مستقیم در آن‌ها مشغول به کار هستند.

کد خبر 749418

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • ببینید | ادعای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره یک وعده مهم در دولت سیزدهم!
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر