Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه طب سنتی و اسلامی در طب علمی نهفته است، در عین حال گفت که اگر طب اسلامی براساس بررسی‌های علمی به درستی برسد، می‌توان آن را علمی کرده و استفاده کرد، لذا نباید طب اسلامی زیر سوال رود.

احمد همتی در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به اظهار نظر اخیر مدیر کل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت مبنی بر اینکه چیزی به اسم طب اسلامی نداریم، گفت: با توجه به ابزار کافی برای بررسی علمی پدیده‌ها و وقایع بخصوص موارد پیشنهادی برای سلامتی انسان می‌توان طب اسلامی و سنتی را در بوته آزمایش علمی قرار داد تا در صورت تایید علمی از نظر بالینی و آزمایشگاهی آن را پذیرفت و استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: طبیعتا اگر علم پیشنهادات طب سنتی و طب اسلامی را تایید نکرد و دلیلی برای صحت آن وجود نداشت، دیگر آن پیشنهاد وجاهتی برای عملی شدن ندارد. از این رو می‌توان نتیجه گرفت که مواردی که در متون اسلامی برای طبابت پیشنهاد شده را می‌توان مورد آزمون قرار داد تا اگر علم آن را تایید کرد مورد استفاده قرار گیرد. این راهکار می‌تواند جلو بسیاری از سوء استفاده کنندگان از طب اسلامی و یا سنتی را بگیرد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با ارائه مثالی توضیح داد: در حال حاضر مواردی همچون حجامت و یا زالو درمانی و یا انرژی درمانی موضوعاتی از این قبیل مطرح می‌شود که این‌ها می‌تواند انواع سرطان، سردرد، عفونت و یا حتی زردی نوزاد را برطرف کنند که باید جلوی این گونه اقدامات گرفته شود چون تنها با سوء استفاده با جان مردم بازی می‌شود. اگر این نوع درمان‌ها از لحاظ علمی تایید شوند تنها قابلیت استفاده را دارند.

همتی با تاکید مجدد بر اینکه طب اسلامی در صورت تایید علم باید مورد استفاده قرار گیرد، افزود: طب اسلامی و سنتی در طب علمی نهفته است و حتی می‌توان گفت که منشاء و ریشه طب علمی در طب اسلامی و سنتی است. پس اینکه صرفا به طب اسلامی به عنوان نوع جدیدی از طب نگاه شود درست نیست بلکه باید همه چیز مستند سازی گردد.

وی با بیان اینکه طب اسلامی و سنتی مقدمه طب علمی است، گفت: نباید طب سنتی و یا اسلامی زیر سوال رود و به بهانه آن فواید داروهای گیاهی نیز نادیده گرفته شود. از طرف دیگر مثلا این که بگوییم یک داروی گیاهی برای انواع سردردها تجویز می‌شود درست نیست، بلکه باید فایده داروهای گیاهی از لحاظ علمی مورد بررسی قرار گیرد و در صورت تایید علم داروی گیاهی خاصی برای نوع خاصی از سردرد تجویز شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۳۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر بجنورد ازبلاتکلیفی کارخانه کمپوست انتقاد کرد

سیدمحسن موسوی گفت : جانمایی و مشکلات اجتماعی از چالش‌های کارخانه کمپوست در محدوده روستای نجف آباد است، اما به نظر ما این جانمایی مناسب و مشکلات گذشته مبنی بر انتشار بوی نامساعد ناشی از فعالیت کارخانه برای مردم تکرار نمی‌شود.

او گفت : راه اندازی این کارخانه یکی از نیاز‌های اساسی برای مدیریت پسماند در استان و در این شهر است.

رییس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر بجنورد درباره اقدامات انجام شده در کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: کلیات اجرای ۲۵ طرح شهری در این کمیسیون بررسی و مصوب شد که ۱۹ طرح به وسیله مشاور و ۶ طرح در شهرداری بررسی شده است.

او گفت : اکنون چهار پروژه شاخص و مهم سرمایه‌گذاری در دست پیگیری است که ایجاد شهرک خودرویی، پارکینگ طبقاتی در هسته مرکزی شهر، ایجاد تقاطع غیر هم‌سطح در میدان خرمشهر و ایجاد مرکز کنترل ترافیک و شهربازی بجنورد از جمله آن است.

موسوی گفت : طرح گلدسیتی از طرح‌های مهم در دست پیگیری است که توان اقتصادی شهر را ارتقا می‌دهد، این مجتمع تجاری با سرمایه گذار داخلی اجرا می‌شود که پارکینگ آن در کوچه عکاسی پارس به صورت طبقاتی ساخته خواهد شد.

او گفت : شهرک خودرویی نیاز بجنورد است، سرمایه گذار افغانستانی کاملا توانمند بود و تجربه خوبی در مشهد برای اجرای طرح‌ها دارد که البته ورود این سرمایه گذار در این زمنیه مخالفانی در شورا داشت.

افزایش سرانه فضای سبز بجنورد به ۱۳ متر مربع

رییس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر بجنورد ارتقای سرانه سبز در شهر بجنورد را از دستاورد‌ها عنوان کرد و افزود: سرانه فضای سبز بجنورد در این دوره از شورای اسلامی شهر از چهار مترمربع به ۱۳ متر مربع افزایش یافت.

بجنورد مرکز خراسان شمالی ۲۲۰ هزار نفر جمعیت دارد.

خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.

منبع : ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • عضو شورای شهر بجنورد ازبلاتکلیفی کارخانه کمپوست انتقاد کرد
  • ما به دنبال تبدیل مجلس سنتی به مجلس نوین هستیم
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • باید بعد از انتخابات «لیست‌بندی‌ها» را کنار گذاشت