Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ عباس آخوندی امروز در مراسم روز جهانی دریانوردی بیان کرد: فعالیت در دریا برای ما در واقع فعالیت در محیطی جهانی و بین‌المللی است، افزایش قدرت رقابت‌پذیری ایران در منطقه مسئله مهمی است که باید به آن توجه شود.

او در ادامه افزود: بنادر،‌ اقتصاد بنادر،‌ کشتی‌ها و کیفیت زندگی در بنادر ما باید در مقیاسی جهانی سنجیده و به صورت جهانی به‌ عنوان رقابت مورد توجه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در محیط رقابت بین‌المللی باید ثابت کرد شایستگی برتری داریم که این برتری‌ها از منظر فناوری، کیفیت عرضه کار،‌ قیمت، مسائل حقوقی و سایر موارد خواهد بود.

آخوندی بیان کرد: ارتباط بنادر و سازمان بنادر و حمل‌ونقل دریایی با دریا و شهربندرها است؛ ظرفیت‌های دریایی ما فقط حمل بار نیست بلکه در این حوزه باید به گردشگری، حمل‌ونقل مسافری دریایی، ورزش و دیگر ظرفیت‌ها هم توجه کرد.

او یادآور شد: در شکل‌گیری سازمان بنادر این سازمان را به سمت تمرکز در حوزه تخلیه و بارگیری کالا هدایت کردند و سازمان خود را کمتر نسبت به توسعه امر دریا متعهد می‌دانسته است.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: توسعه دریامحور شامل همه ظرفیت‌های دریاست. من به هیأت عامل جدید سازمان بنادر تأکید می‌کنم که باید بررسی کنند چگونه می‌توان ظرفیت دریایی کشور را ارتقا داد، ضمن آنکه باید رابطه سازمان بنادر و شهربندر تحت عنوان مسئولیت اجتماعی سازمان مشخص شود.

آخوندی عنوان کرد: در بنادر شمالی نیاز به بازنگری در مأموریت داریم، خزر دریایی بسته است و میزان حمل و نقل در این دریا محدود است اما ظرفیت ما بیشتر از این میزان حمل‌ونقل است که باید به ظرفیت‌های مازاد دریا و ارتقای بهره‌وری توجه شود.

او به ظرفیت بالقوه سواحل مکران اشاره کرد و گفت: بااین‌همه سواحل،‌ دریا در زندگی ملت ایران نمودی ندارد. ما دریا را فقط در محدوده تجارت بار و کالا دیده‌ایم، حتی در نظام آموزشی ما هم به دریا توجهی نشده است.

وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: ضروری است که سازمان بنادر و دریانوردی ظرفیت دریا را برای ملت ایران نقل کند و رابطه سازمان بنادر و محیط شهربندر ایجاد شود.

آخوندی با تأکید بر اینکه ضروری است در کشور شبکه بندری ایجاد شود، گفت: باید به موضوع ارتباط بندر و سکونت توجه بیشتری داشت و کانون توسعه ایجاد کرد تا دریا از همه ابعاد مورد توجه باشد.

او به لزوم توسعه حمل‌ونقل ترکیبی و ترانزیتی اشاره کرد و افزود: باید بتوان شبکه ریلی داشت که یک سر آن دریا باشد و سر دیگر آن به آسیای میانه، چین، اروپا و جهان متصل باشد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در سازمان اجرایی سازمان بنادر ضروری است دپارتمان ریلی تشکیل شود و ریل پشت همه سکوهای بنادر برود تا امکان تخلیه و بارگیری از ریل به کشتی و بالعکس فراهم باشد.

آخوندی تصریح کرد: از هیأت عامل جدید سازمان بنادر و دریانوردی و مدیرعامل این سازمان می‌خواهم در اولین فرصت در سازمان بنادر معاونت ریلی ایجاد شود و مرکز کنترل ریلی در سازمان بنادر داشته باشیم که با مرکز کنترل راه‌آهن ارتباط مستقیم داشته باشند تا بدین ترتیب ریل درون محوطه بندر فعال شود.

او در ادامه افزود: در حال حاضر سهم ریل از جابه‌جایی بار بنادر 14 درصد است که طبق برنامه باید 45 درصد افزایش یابد.

وزیر راه و شهرسازی همچنین از لزوم تربیت نیروی انسانی در حوزه دریا و بندر اشاره و خاطر نشان کرد: ضروری است تعدادی از فارغ‌التحصیلان برجسته ایران در این حوزه را برای تحصیلات تکمیلی و حضور در بنادر دنیا برای نحوه انجام کار در پهنه بین‌الملل به خارج از کشور اعزام کنیم و اگر دنبال رقابت جهانی هستیم باید آموزش جهانی، آن‌هم در بنادر مختلف دنیا داشته باشیم.

منبع: میزان

401

عباس آخوندی دریانوردی دریا وزیر راه و شهرسازی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۵۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه و پیشرفت همه جانبه جامعه می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی عصر سه شنبه شب در نشست با فرمانده و معاونان فرماندهی مرزبانی استان بوشهر فعالیت در این مجموعه را یک کار خدایی دانست و اظهار داشت: خدمات و فعالیت‌های مرزبانی در راستای مدیریت دریایی کارآمد در جغرافیای زیستی محسوب می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره اهمیت مدیریت دریایی، گفت: به سبب شرایط اقتصادی، مدیریت دریا محور در دستور همه کشورها قرار گرفته و اکنون کشورهای پیشرفته به سمت مدیریت دریا پیش می‌روند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر دریا را یک فرصت مهم و فوق‌العاده برای پیشرفت و توسعه نام برد و خاطرنشان کرد: مرزبانی دریایی نقش مهمی در مدیریت کلان دریا دارد و ارزش فعالیت این مجموعه بسیار بالا است.

امام جمعه بوشهر نقش مرزبانی در پیشرفت و توسعه جامعه را بسیار مهم دانست و اضافه کرد: تقویت مرزبانی بر توسعه و پیشرفت دیگر امور جامعه جامعه نقش مهمی دارد و این مهم رسالت همگانی است.

صفایی بوشهری تعامل و همکاری با مجموعه فرماندهی مرزبانی استان بوشهر را مورد تاکید قرار داد و گفت: مجهز شدن مرزبانی به سیستم‌های رصد، پایش و کنترل الکترونیکی امری مهم و ضروری است.

وی بر توجه به آموزش مرزبانان در بخش‌های مختلف تاکید کرد. فرمانده مرزبانی استان بوشهر هم با تاکید بر توجه به استیفای حقوق دولت و مرزنشینان اضافه کرد: مرزبانی در این عرصه توجه ویژه‌ای دارد و همکاری و تعامل مرزنشینان استان بوشهر با مأموریت‌های مرزبانی ستودنی است.

سرهنگ خسروی از مجهز شدن این مجموعه به امکانات نوین خبر داد و بیان کرد: با تجهیز مرزبانی به وسائل پیشرفت امکان دسترسی به همه نقاط مرز دریایی خلیج‌فارس و سواحل استان فراهم شده است.

وی افزود: مرزبانی استان بوشهر به دوربین‌های الکترونیکی و اپتیکی، امکانات پهپادی و مدیریت هوشمند مرز مجهز شده است.

کد خبر 6093608

دیگر خبرها

  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • توسعه دریامحور باید دارای روحی مردمی و دانش بنیان باشد
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • پسرفت دریای خزر مشکل بنادر مازندران
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه و پیشرفت همه جانبه جامعه می‌شود
  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه