Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@00:19:53 GMT

همه سایت‌های همسریابی غیر مجازند

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۱۶۶۹۲

همه سایت‌های همسریابی غیر مجازند

به گزارش ایسکانیوز، سیدجواد حسینی در شورای اجتماعی و فرهنگی استان که در اداره‌کل تعاون، کار و رفاه استان برگزار شد، تنها سامانه ملی همسرگزینی را که کار واسطه‌گری بین خانواده‌ها را بر عهده دارد، مجاز شمرد.

معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی از ورود این قبیل سایت‌ها به فضای شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام و اینستاگرام ابراز نگرانی کرد و گفت: این فضا به‌مراتب مخرب‌تر از سایت‌های همسریابی است، قانون تنها مرجع صدور مجوز سایت‌ها است و براین اساس همه این سایت‌ها، حتی سایت‌ تبیان، غیر مجازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص جدی‌ترین عوامل طلاق عنوان کرد: تصورات زن و مرد از نقش یکدیگر در زندگی مشترک صحیح نیست و در اکثر مطالعات به این جمع‌بندی رسیده‌ایم که زمانی که این ادراک محقق نمی‌شود، زندگی دچار مشکل می‌گردد و تلاش ما اینکه زوج با شناخت بهتری با هم مواجه شوند.

حسینی ادامه داد: درحالی‌که روابط نامتعارف یکی دیگر از عوامل آسیب به بنیان خانواده است، مطالعات نشان می‌دهد سایت‌های همسریابی غالباً با این رویکرد شکل می‌گیرند.

معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی تنها سایت‌هایی را دارای کارکرد واقعی دانست که در زمینه ازدواج موقت فعال هستند و اضافه کرد: با توجه به فضای جامعه اگر فردی قصد ازدواج داشته باشد، در خانواده، محل کار، دانشگاه و... فضای شناخت کافی وجود دارد و نیازی به مراجعه به این سایت‌ها نیست؛ بنابراین کسانی به این سایت‌ها مراجعه می‌کنند که هدفی غیر از همسرگزینی دارند.

حسینی خواستار هماهنگی دفتر امور اجتماعی و فرهنگی با نیروی انتظامی برای شناسایی و بستن سایت‌های غیر مجاز شد و گفت: شناسنامه فرهنگی شهرستان‌ها و آیین‌نامه هفته‌های فرهنگی از مصوبات جلسه امروز خواهد بود.

وی درخصوص لزوم تهیه شناسنامه فرهنگی شهرستان، تصریح کرد: برای هر حرکتی به شناخت نیاز است و ما اکنون از هیچ شهری در این زمینه شناخت کاملی نداریم. مؤلفه‌های این شناسنامه فرهنگی برای شهرستان‌ها ارسال شده و تهیه آن در دستور کار قرار دارد.

حسینی عنوان کرد: از حدود 7 هزار و 500 میلیارد تومان درآمدهای تملیکی استان، حدود 2000 میلیارد تومان بودجه اجتماعی و فرهنگی استان است.

معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی خواستار تهیه نرم‌افزار به روز از شناسنامه فرهنگی و اجتماعی شهرستان‌ها جهت داشتن اطلاعات به‌روز و تحلیل‌های مناسب در این حوزه شد.

معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی استاندار خاسان رضوی جریان‌سازی فرهنگی در کشور را ضعیف دانست و اضافه کرد: ما آرام‌آرام با بحران هویت مواجه می‌شویم، چه مقدار فضیلت فرهنگی در جامعه تولید کرده‌ایم؟

حسینی ادامه داد: مناطقی در دنیا هستند که می‌توانند فضیلت فرهنگی تولید کرده و رذیلت‌ها را بسوزانند که در مردم‌شناسی به کوره مذاب معروفند، مشهد با توجه به دو ظرفیت فرهنگی وجود امام رضا(ع) و مقبره فردوسی یکی از این مناطق است.

ایسنا

902/900

سیدجواد حسینی استاندار خراسان رضوی سایت‌های همسریابی غیر مجاز آسیب

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۶۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر اساس ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه هشتم اسفند سال گذشته شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه جلسه بیست‌ویکم بهمن سال ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسیده، در حکمی عاطفه خادمی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود. او متولد سال ۱۳۶۳ و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ‌التحصیل این رشته در کشور است.

وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه  مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه با محوریت زنان و خانواده است.

بنابراعلام روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه‌های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه‌های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.

پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم | آخرین وضعیت ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود | چند بازرس مجازند در ایران باشند؟
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • تکریم پیشکسوت فرهنگی استان قزوین در آستانه روز معلم
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • آرمان‌های امام راحل به نسل جدید معرفی شود
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • امام جمعه فردیس خواستار ارتقای سرانه‌های ورزشی شد