Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای شهر تهران از نمایشگاه هفتمین دوسالانه مجسمه‌سازی تهران دیدن کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی این نمایشگاه، اعضای شورای شهر تهران ۲۰ شهریورماه از نمایشگاه هفتمین دوسالانه مجسمه‌سازی تهران در موزه هنرهای معاصر تهران دیدن و با هیات مدیره انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران و برگزارکنندگان دوسالانه گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید ملانوروزی -مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی - در ابتدای این نشست گفت: ما از این‌که دوسالانه در محل موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می‌شود، خوشحالیم؛ اما به اعتقاد بسیاری از صاحب‌نظران، موزه برای رویدادهایی از این دست طراحی نشده است و ما مجبوریم رویدادهای مهمی مانند دوسالانه‌ها را در این مکان برگزار کنیم.

او ادامه داد: جدا از این مسائل، معتقدیم که امروز فضای مناسبی برای برگزاری برخی آرت‌فرها یا بی‌ینال‌های بین‌المللی را هم نداریم تا بتوانیم گالری‌ها یا هنرمندان بسیاری را برای برگزاری نمایشگاه در ایران ترغیب کنیم.

مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: متاسفانه بعد از انقلاب اسلامی، فضای لازم و مناسب برای رویدادهای هنری بزرگ مانند همین بی‌ینال یا آرت‌فرها ایجاد نشده است. البته نمایشگاه بین‌المللی تهران در حال حاضر و با توجه به وضعیت فعلی فضای مناسبی برای این‌گونه رویدادهاست که اگر شهرداری تهران اهتمام کند می توانیم از این پس رویدادهایی از این دست را در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار کنیم.

بهداد لاهوتی - دبیر اجرایی هفتمین دوسالانه مجسمه‌سازی تهران - نیز در ادامه این نشست گفت: مساله مکان چه برای برگزاری رویدادها و چه برای سر و سامان گرفتن خود انجمن‌ها یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین مسائل است. آرت‌فرها و نمایشگاه‌های تجسمی می‌تواند به یک عنصر درآمدزا و اقتصادی بدل شود و در اقتصاد هنر موثر باشد.

او ادامه داد: با وجود همه پتانسیل‌هایی که وجود دارد، نتوانستیم به پایه‌های اقتصادی ایده‌آل در هنر برسیمو با وجود همه برندها و مخاطبان همیشگی که در هنر وجود دارد، ما تحولی در زمینه تجسمی ایجاد نکردیم. متاسفانه امروز کشورهای حاشیه خلیج فارس از این ضعف ما به‌نحو احسن استفاده می‌کنند و بازارهای مختلف را در دست گرفته است.

دبیر اجرایی هفتمین دوسالانه مجسمه‌سازی تهران گفت: ما باید به‌عنوان یک پروژه ملی، این اتفاق را مد نظر داشته باشیم که احداث یا در اختیار قرار دادن محلی مناسب برای برگزاری آرت‌فرها و نمایشگاه‌ها برای تهران ضروری است، نمایشگاه بین‌المللی تهران یکی از همان مکان‌هایی است که می‌توان با هماهنگی‌هایی که می‌شود، به مرکزی برای نمایش و ارائه هنر تجسمی بدل شود. امیدواریم این اتفاق رخ دهد و در حال حاضر که نزدیکی میان دولت و شورای شهر و مجلس وجود دارد، می‌توان مسیری را برای آینده تعریف کرد.

زهرا نژاد بهرام - عضو شورای اسلامی شهر تهران - در ادامه این نشست ضمن بیان تاثیرات هنر بر زندگی مردم، اظهار کرد: رسالت هنر آن است که به بهسازی زندگی مردم کمک کند و هنر موجب می‌شود که زندگی مردم با جنس و شکلی خاص تعریف شود. با توجه به تاثیراتی که این نمایشگاه‌ها دارند، باید آن‌ها را به‌طور گسترده‌ای در شهر تزریق کرد. ما نباید هنر را در چارچوب گالری‌ها محبوس کنیم و اگر هنر در گالری‌ها و موزه‌ها باقی بماند، واقعیت خود را عرضه نمی کند. باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که تاثیرات هنر، بخصوص مجسمه‌سازی را در جای جای شهر ببینیم و از این نظر ما در کمیسیون فرهنگی شورای شهر حمایت های لازم را انجام خواهیم داد تا با تامین برخی هزینه‌ها فرصتی برای تعالی سبک زندگی ایرانی اسلامی که در وظایف ما تعریف شده است، ایجاد کنیم.

این عضو شورای شهر تهران گفت: یکی از مکان‌هایی که در تجاری‌سازی هنر نقش اساسی ایفا می‌کند، شهر است. ما در کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای شهر و در ارتباط با سازمان زیباسازی شهرداری تهران تلاش می‌کنیم تا ظرفیت‌های مناسبی را برای احداث یا در نظر گرفتن یک مکان ثابت برای رویدادهای هنری ایجاد کنیم. می‌توانیم در قالب طرح ارتقای کیفیت سبک زندگی ایرانی این مسائل را طرح و تصویب کنیم و برگزاری نمایشگاه دوسالانه مجسمه‌سازی می‌تواند یک فرصت مناسب برای ادامه همکاری‌ها فراهم کند تا جدای از داشتن یک نمایشگاه حرفه‌ای آن‌گونه که در جهان مرسوم است، فضایی برای فروش آثار هنری نیز ایجاد شود.

سیدمجتبی موسوی - معاون فرهنگی و هنری سازمان زیباسازی شهرداری تهران - در ادامه این نشست ضمن تمجید از عملکرد هیات مدیره انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران پیگیری‌های انجمن را موجب برگزاری دوباره دوسالانه مجسمه‌سازی دانست و گفت: معتقدیم که سطح مجسمه‌سازی ما امروز در جایگاهی قرار دارد که بتوانیم این دوسالانه را به‌صورت منطقه‌ای برگزار کنیم. اگر شورای شهر توجه ویژه‌ای به این دوسالانه داشته باشد و از سویی حمایت‌های خود را شامل این دوسالانه و جامعه مجسمه‌سازان کند، دوسالانه مجسمه‌سازی تهران بدون شک می‌تواند شکلی منطقه‌ای داشته باشد.

محمدجواد حق شناس - دیگر عضو شورای شهر تهران در این نشست، با قدردانی از برگزاری این دوسالانه بیان کرد: در همین ابتدا قول می‌دهم که در دوره چهار ساله‌ای که ما در شورای شهر هستیم، دو دوره از این دوسالانه برگزار شود.

او ادامه داد: ظرفیت‌های مجسمه‌سازی ما بسیار بیشتر و بزرگتر از سطح منطقه است. ما بیستون و تخت جمشید را در پیشینه تاریخی خود داریم، اما متاسفانه در زمینه هنر سال‌هاست که در عرصه بین‌المللی حرفی برای گفتن نداریم. خوشبختانه امروز پتانسیل‌های بین‌المللی شدن رویدادهای هنری در کشور ما وجود دارد، می‌توان رشد نصب مجسمه‌ها در فضای شهر را یک موفقیت دانست و در صورتی که این اتفاق به‌عنوان یک سنت تبدیل به یک موقعیت شود و ما بتوانیم انضباطی را در سطح شهر ببینیم، پیشرفت‌هایی در مسائل دیگر نیز رخ خواهد داد.

در این دیدار، مجید ملانوروزی - مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی -، سیدمجتبی موسوی - معاون فرهنگی و هنری سازمان زیباسازی شهر تهران -، محمدجواد حق‌شناس، زهرا نژاد بهرام و ... از اعضای شورای اسلامی شهر تهران، نگار نادری‌پور - رئیس هیات مدیره انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران -، روح‌الله شمسی‌زاده، بیژن غنچه‌پور و محمدرضا یزدی از اعضای هیات مدیره انجمن و بهداد لاهوتی - دبیر اجرایی هفتمین دوسالانه مجسمه‌سازی تهران - حضور داشتند.

هفتمین دوسالانه مجسمه‌سازی تهران با حمایت دفتر هنرهای تجسمی و با مشارکت انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران و موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر ۱۴ شهریورماه در موزه هنرهای معاصر تهران آغاز شده است و تا ۲۲ مهرماه ادامه دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۶۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود

نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران یکشنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، نشست خبری این دوره از نمایشگاه از ساعت ۱۰ یکشنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) در نیم طبقه شبستان مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

در این نشست یاسر احمدوند؛ رییس و علی رمضانی؛ قائم مقام و سخنگوی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور دارند و پاسخگوی سوالات اصحاب رسانه خواهند بود.

لازم به ذکر است؛ با توجه به اینکه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آخرین مراحل آماده‌سازی را برای میزبانی از مخاطبان طی می‌کند، اصحاب رسانه می‌توانند پس از پایان نشست خبری از محل برگزاری تصویربرداری و بازدید داشته باشند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • برگزاری نمایشگاه پرمخاطب و ترافیک تهران
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد
  • نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران برگزار می‌شود
  • نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود
  • نشر صاد با ۱۹۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید