Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان گفت: علی‌رغم مطلبی که دیروز از سوی وزارت بهداشت اعلام شد ما همچنان در رشته‌های علوم پزشکی دانشجو جذب می‌کنیم و اگر کلاس‌ها به حد نصاب برسد کلاس‌ها نیز دایر خواهد بود. قاضی عسگر، سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص علت ریزش ثبت نام داوطلبین در دانشگاه علمی کاربردی با وجود ظرفیت ۱۸۱ هزار نفری این دانشگاه گفت: ریزش ثبت نام کنندگان به دنبال این قضیه رخ داد که در دولت‌های گذشته رشد بی رویه‌ای در ظرفیت دانشگاه‌ها رخ داد و این امر متناسب با تعداد دانشجویان کشور نبود و متاسفانه فقط به کمیت توجه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تبع آن این اتفاق باعث شد تا در سال‌های اخیر شاهد مشکلات بسیاری اعم از نزول کیفیت آموزش عالی و بیکاری فارغ التحصیلان در دانشگاه‌ها باشیم.

وی ادامه داد: متاسفانه تعدادی از دانشجویان با فکر اینکه می‌توانند با تحصیل در کشورهایی همچون هند، گرجستان، ارمنستان و ... می‌توانند آموزش عالی با کیفیت تری را تجربه کنند، مهاجرت کردند و به دنبال این اتفاق ما شاهد کاهش تعداد دانشجویان در سال‌های اخیر بودیم.

قاضی عسگر تصریح کرد: ما هر روز بیشتر از دیروز به فکر بالا بردن کیفیت آموزش در دانشگاه علمی کاربردی هستیم و سعی داریم که رشته‌های مورد نیاز کشور را که در راستای آمایش سرزمین نیز هست، ایجاد کنیم که هم کیفیت آموزش در سطح بین المللی داشته باشیم و هم بعد از دانش آموختگی کار برای فارغ التحصیلان وجود داشته باشد.

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان در خصوص اینکه چه قدر حذف بسیاری از کدرشته‌ها که در سال گذشته برای دانشگاه علمی کاربردی اتفاق افتاد می‌تواند در ریزش تعداد ثبت نام‌های داوطلبین تاثیر گذاشته باشد، گفت: حداقل در خصوص استان اصفهان می‌توانم این ادعا را بکنم که هیچ رشته‌ای از سال گذشته تاکنون حذف نشده است، اما کمیته‌های ارزیابی کیفیت مراکزمان را راه اندازی کرده ایم تا در راه اندازی رشته‌های جدید به ما کمک کنند.

وی بیان داشت: ما در حوزه ارتقای کیفیت دوره‌های آموزشی در دانشگاه علمی کاربردی تشخیص می‌دهیم که اگر رشته‌ای کارآمدی خود را از دست داده باشد نیاز کشور را برآورده نکند حذف کنیم این پالایش در خصوص انتخاب اساتید نیز صورت می‌گیرد.

قاضی عسگر در خصوص مصوبه‌ای که روز گذشته از سوی وزارت علوم مبنی بر اینکه «رشته های دانشگاه علمی کاربردی در حوزه علوم پزشکی مجوز ندارد» منتشر شد، گفت: وزارت بهداشت این موضوع را بد مطرح کرده است. بسیاری از رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی مربوط به وزارت بهداشت نمی‌شود و تن‌ها تعدادی از رشته‌های پزشکی که در شاخه تجهیزات پزشکی محسوب می‌شوند، در دانشگاه علمی کاربردی تدریس و مابقی مربوط به رشته‌های مهندسی می‌شوند.

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی توانایی اداره رشته‌های زیر مجموعه علوم پزشکی را نیز دارد و علی رغم مطلبی که دیروز آن را اعلام کردند ما همچنان در رشته‌های زیر گروه علوم پزشکی دانشجو جذب می‌کنیم و اگر کلاس‌ها به حد نصاب برسد کلاس‌ها نیز دایر خواهد بود چرا که عده‌ای از این دانشجویان حتی اگر مدارک آن‌ها مورد تایید وزارت بهداشت نباشد و نخواهند در مراکز دولتی مشغول به کار شوند می‌توانند در بازار کار آزاد مشغول به کار شوند.

وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: روز گذشته بعد از اعلام این خبر از سوی وزارت بهداشت نامه‌ای را به ریاست دانشگاه علمی کاربردی، آقای امید ارسال کردیم تا با آقایان وزارت بهداشت در این خصوص صحبتی داشته باشد و طی آن استنباط‌های ما را نیز به آن‌ها ارائه دهد تا متوجه شوند که دانشگاه علمی کاربردی در راستای استانداردهای بین المللی گام برمی دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۶۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز