Web Analytics Made Easy - Statcounter

جت الاسلام حیدر عباسی پژوهشگر دینی در این مناظره با بیان اینکه رهبری خیلی موافق این نیستند که تنور حضور مردم در خارج از ساختارها داغ شود اظهار کرد: حتی وقتی که جامعه حزب اللهی هم خواستند خارج از چارچوب ها حرکتی شکل بگیرد رهبری با آنها همراهی نکردند که از جمله این عدم همراهی ها می توان به قضیه برجام اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو حجت الاسلام حیدر عباسی پژوهشگر دینی امروز در مناظره بررسی نظریه مراحل پنج گانه تمدن نوین اسلامی که با حضور جهان بین عضو هیات علمی دانشگاه شاهد توسط انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد گفت: برخلاف ادعای آقای دکتر جهان بین که برای دکتر عبدالکریم پس از آنکه گفته اند کسانی که قایل به تمدن اسلامی هستند عقل توهمی دارند مشکلی پیش نیامده اما واقعیت این بوده که او خیلی مورد سرزنش و طعن قرار گرفت و این در حالی است که عبدالکریم از دوستداران نظام هستند.

وی با طرح سوالاتی همچون طرح تمدن نوین اسلامی چه نسبتی با مردم دارد و آیا این طرح فراهم کننده حضور مردم در صحنه است و یا اینکه طرح تمدن نوین اسلامی چه نسبتی با مهدویت و ظهور می تواند داشته باشد افزود: سوال دیگری که وجود دارد این است که طرح تمدن نوین اسلامی چه تبعاتی می تواند در آینده ایجاد کند.

عباسی با بیان اینکه مسئله این است که نهضت مردمی در کجای مراحل 5 گانه تمدن نوین اسلامی قرار دارد افزود: به نظر می رسد طرحی را که امام از آینده انقلاب اسلامی داشتند ایجاد یک حزب یا هم گروهی جهانی علیه مستکبرین بوده است و در واقع همه آرمان هایی که توسط امام مطرح می شده از پیاده سازی شریعت تا مبارزه همه ذیل این هم گروهی جهانی علیه مستکبرین بوده اند.

پژوهشگر دینی خاطر نشان کرد: بعد از امام خمینی دو طرح در مسیر انقلاب اسلامی به صورت واقعی وجود داشتند که یکی آنها طرح آقای هاشمی رفسنجانی بوده در واقع براساس طرح او قرار بوده انقلاب اسلامی یک دولت ملت محلی مانند آلمان و سوئیس باشد که این دولت ملت با معادلات جهانی کاری نداشته و تنها باید خود را حفظ کند و مولفه های مربوط به دولت را گسترش دهد.

وی با اشاره به اینکه این طرح هاشمی در بین سیاسیون و در جمهوری اسلامی دنبال می شد افزود: با این وجود یک طرح دیگری که در مقابل طرح هاشمی به صورت جدی مطرح شد طرح تمدن نوین اسلامی رهبری بوده است که نزاع جدی بین این طرح و طرح هاشمی به وجود آمد. در هر حال باید بگوییم که دو طرح هاشمی و رهبر انقلاب با طرح اولیه امام خمینی متفاوت هستند.

پژوهشگر دینی با اشاره به اینکه در مرحله اول تمدن نوین اسلامی که همان انقلاب اسلامی است چیزی غیر از حضور مردم را شاهد نبوده ایم و ما این مرحله را نهضت نام می گذاریم اظهار کرد: در این مرحله شاهد حضور فراگیر و جدی مردم بوده ایم و این حضور فراگیر پولدار و فقیر و مذهبی و غیرمذهبی را در برمی گرفته به گونه ای که این فراگیری چشم کسانی هم چون میشل فوکو را نیز گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در مرحله دولت اسلامی روند به گونه ای پیش رفته که امور به عده ای از سیاسیون واگذار شده و نقش مردم هم این بوده که حمایت خود را از طریق انتخابات و یا شرکت در راهپیمایی های 22 بهمن از این سیاسیون انجام دهند تصریح کرد: با این وجود باید بگوییم در این مرحله نقش مردم یک نقش حمایتی است و این در حالی است که مردم انقلاب کرده اند اما کارها را به عده ای سپرده ایم و مردم در استادیوم می نشینند و برایشان کف می زنند.

عباسی با اشاره به اینکه مسئله ما در جریان انقلاب کنار زدن یک حکومت نبوده افزود: مسئله این بوده که یک ملت به سمت آرمان هایی که ادامه مسیر انبیا است حرکت کنند با این وجود اگر هدف تنها تغییر ساختار باشد این تغییر ساختار را می توانستیم از طریق کودتا هم انجام دهیم. در هر حال اگر بعد از انقلاب اسلامی جنگ را کنار بگذاریم می بینیم مردم برای حکومت به یک آتش زیر خاکستر تبدیل شده اند.

پژوهشگر دینی با بیان اینکه نحوه مدیریت و اصلاح ساختار از بالا به پایین بوده با این حال می بینیم که اولویت مردم به کنار رفته و اولویت دادن به حاکمیت جایگزین مردم شده است.

وی با بیان اینکه رهبری خیلی موافق این نیستند که تنور حضور مردم در خارج از ساختارها داغ شود اظهار کرد: حتی وقتی که جامعه حزب اللهی هم خواستند خارج از چارچوب ها حرکتی شکل بگیرد رهبری با آنها همراهی نکردند که از جمله این عدم همراهی ها می توان به قضیه برجام اشاره کرد.
عباسی با بیان اینکه منظور من از نهضت این نیست که عده ای هر روز در خیابان ها بریزند و بلندگو در دست بگیرد اظهار کرد: در هر اتفاقی که می افتد رهبری تلاش می کند کار را با سیاسیون پیش ببرند و با این حال خیلی ندیده ایم که به صورت واقعی یک اتفاق به واسطه حضور توده های مردم حل شود.

پژوهشگر دینی با اشاره به اینکه رهبری رئیس دستگاه حاکمیت است که البته برخی از شئون را نیز تنفیذ کرده اند اظهار کرد: نمی توانیم بگوییم که رهبری دیدارهای مردمی دارند چرا که این دیدارها محدود به یک قشر خاص بوده و دیدار عمومی نیستند البته خودشان نیز گفتند که این دیدارها دیدار با عده ای خاص هستند و بعد ما ادعا می کنیم که رهبری رهبری همه مردم ایران است.

وی با تاکید بر اینکه مواجهه ما با نظام جهانی محکوم به شکست است اظهار کرد: اگر بخواهیم دور خود نیز یک حصار بکشیم به نظام جهانی این فرصت را داده ایم که در بین ما شروع به طراحی و برنامه ریزی کند که به تبع این عادی سازی در داخل اتفاق می افتد در واقع با این شرایط باز هم بحث هضم در جامعه جهانی پیش می آید.

عباسی با بیان اینکه ما به دنبال سیاه نمایی برکات جمهوری اسلامی نیستیم افزود: مسئله خیلی عمیق تر است چون یا این قطار حرکت نمی کند یا عقب عقب برمی گردد. در هر حال بزرگترین سیلی که جمهوری اسلامی ایران می تواند بخورد این است که به اهداف و شعارهایی که دارد دست نیابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۸۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با تلاش و تسهیلگری دولت سیزدهم بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند.

حجت الاسلام صحبت الله رحمانی امروز، ۸ اردیبهشت در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه، کار و تولید مازندران در ساری با عنوان اینکه دولت سیزدهم، دولت صادق و عمل است، اظهار کرد: با مجموع اقدامات تاثیرگذار دولت سیزدهم، نرخ بیکاری در کشور از ۹.۲ دهم درصد اکنون به کمتر از هفت درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه در این دولت اقدامات مطلوبی نیز در راستای رفاه بیش از پیش جامعه کارگری انجام شده است، افزود: منویات رهبر معظم انقلاب در امر تولید باید سرلوحه و اولویت کاری مردم و مسئولان قرار گیرد.

رحمانی با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی رهبر فرزانه انقلاب با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تصریح کرد: تحقق منویات رهبری نیازمند اتحاد و همدلی مردم و مسئولان و استفاده بهینه از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: همسو با تحقق منویات رهبری، بانک‌های عامل به ویژه بانک‌های خصوصی نیز باید منابع خود را به سمت رونق تولید سوق دهند.

حجت الاسلام رحمانی با اشاره به جایگاه والای کارگران در دین مبین اسلام و نظام اسلامی، گفت: جامعه کارگری همانند گذشته پای نظام اسلامی ایستاده‌اند و از هیچ تلاش و کوششی برای به حرکت درآوردن چرخ‌های اقتصاد کشور دریغ نمی‌کنند.

معاون وزیر تعاون در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نظام اسلامی هم اکنون در جنگ اقتصادی با دشمنان است، اعلام کرد: دشمنان برای ضربه زدن به این انقلاب و نظام با بسیج تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود، جنگ سخت اقتصادی را علیه نظام اسلامی راه اندازی کردند.

حجت الاسلام رحمانی افزود: همه باید به این باور برسند که کشورمان در جنگ نابرابر اقتصادی است و باید همه با هم منسجم شویم در این صورت می‌توانیم در برابر توطئه‌های سازمان یافته بدخواهان نظام اسلامی به پیروزی برسیم.

وی با عنوان اینکه در جنگ تحمیلی با مشارکت مردم به پیروزی رسیدیم، گفت: اکنون در این جنگ نوین دشمن، امور اقتصادی باید به مردم واگذار شود.

دولت سیزدهم پیگیر رفع مشکلات کارگری و تسهیل در تولید است

استاندار مازندران با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات قابل توجهی در راستای بهبود وضعیت معیشت کارگران صورت گرفته است، گفت: دولت مردمی سیزدهم بدنبال  رفع مشکلات جامعه کارگری و تسهیل‌گری در تولید است.

یوسف نوری نیز با بیان اینکه بی‌شک با رفع مشکلات کارگران و تسهیل‌گری در تولید که دولت سیزدهم مصمم به انجام آن است و افق روشنی برای نظام اسلامی ترسیم خواهد شد، اظهار کرد: دولت سیزدهم با افزایش حقوق و مستمری، گام موثری را در راستای بهبود وضع معیشتی جامعه کارگری برداشته است.

وی افزود: جامعه کارگری هم اکنون از مزایای طرح طبقه‌بندی مشاغل بی‌بهره است؛ این مشکل باید با اهتمام بیشتر مسئولان و دولتمردان رفع شود.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، اعلام  کرد: باید از تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود در راستای تحقق منویات معظم رهبری به خوبی استفاده شود.

نوری توضیح داد: نرخ بیکاری در کشور با کمتر از هفت درصد در اختیار مازندران است که این مهم در راستای همگرایی، وحدت و اتحاد مردم و مسئولان این خطه امکان پذیر شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه کارگران در خط مقدم تولید و عامل مهم برای توسعه و پیشرفت هستند، افزود: در نظام اسلامی کارگران از شان و منزلت والایی برخوردار هستند.

استاندار مازندران از کار به عنوان عمل صالح نام برد و بیان کرد: پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) بر دستان پینه بسته کارگران بوسه می‌زدند و این افتخار بزرگی برای جامعه کارگری است.

این مسئول با بیان اینکه ظرفیت‌های نخبگانی زیادی در مازندران وجود دارد باید برای توسعه استان از این ظرفیت استفاده شود، خاطرنشان کرد: در استانی که از ظرفیت بالایی برخوردار است، زیبنده نظام اسلامی نیست که بیکار داشته باشد.

وضعیت مسکن در استان مازندران خوب نیست

علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز ناامنی شغلی را از دغدغه‌های مهم کارگران دانست و اظهار کرد: کارگران مازندران نسبت به کاری که انجام می‌دهند مزد ناچیزی دریافت می‌کنند؛ نسبت دریافت مزد درآمد کارگر نسبت به تمام استان‌های دیگر کمتر است.

وی با اشاره به اینکه کارگران یکی از شاخص‌های توسعه پایدار در جامعه هستند، افزود: مسکن کارگران از دیگر دغدغه جامعه کارگری است، وضعیت مسکن در استان مازندران خوب نیست و در جامعه کارگری سخت‌تر است.

بابایی کارنامی تصریح کرد: استان مازندران علاوه بر کشاورزی از صنعت خرد برخوردار است که کارگران در آن نقش‌آفرین هستند.

وی یادآور شد: در فراکسیون کارگری مجلس تلاش می‌کنیم تا بخشی از مشکلات جامعه کارگری و بازنشستگان را مرتفع کنیم.

در پایان این آیین از ۲۰ نفر از نخبگان جامعه کار و تولید مازندران با اهدای هدایایی تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراها رکن مردم سالاری و از برکات نظام اسلامی هستند
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی
  • شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۹ اردیبهشت «روز شوراها»
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌هایی را در پی دارد
  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌های را در پی دارد
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است