Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@08:12:48 GMT

عسل تقلبی، کام زنبورداران بروجردی را تلخ کرد+تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۲۰۱۸۵

عسل تقلبی، کام زنبورداران بروجردی را تلخ کرد+تصاویر

کسادی کار و کاسبی زنبورها در تولید عسل طبیعی و رونق کاسبی انسان در تولید عسل تقلبی این روزها کام زنبورداران را تلخ کرده که فراوانی عسل تقلبی در بازار نشان دهنده نبود نظارت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاکعسل یکی از مواد خوراکی است که در درمان بسیاری از بیماریها موثر بوده و تولید آن در برخی از شهرها از جمله بروجرد به دلیل شرایط آب و هوایی رونق زیادی دارد اما طی سالهای اخیر صنعت زنبورداری هم با مشکلات زیادی همراه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدتهاست پای دلالان برای تولید عسل تقلبی به بازار باز شده و تا کنون برای رفع این مشکل اقدامی صورت نگرفته به طوری که این افراد عسل هایی را تولید می کنند که زنبور در آنها هیچ نقشی ندارد، در واقع برخی از سودجویان با استفاده از مواد اولیه و گلوکز عسل هایی را تولید و روانه بازار می کنند که نه تنها مفید نبود بلکه ممکن است سبب بروز بیماری شود.

این نوع عسل های تقلبی با قیمتی بسیار پایین و در بسته بندیهایی به دست مصرف کننده می رسند که اصلا زنبور از کنار این عسل رد نشده است و این امر سبب شده تا ضربه محکمی به زنبورداران وارد شود.

ابتدا به سراغ محمد مقدسی یکی از تولید کنندگان عسل در بروجرد می رویم و نظرش را در مورد عسل های تقلبی می پرسیم که می گوید: دلالان و سودجویان عرصه را برای زنبورداران تنگ کرده و با افزودنیها، گلوکر و برخی مواد اولیه عسل هایی را تولید می کنند.

وی اضافه کرد: این عسل ها با قیمیتی حدود 10 هزار تومان عرضه می شوند که کاملا مشخص است این عسل ها طبیعی نبوده و تقلبی هستند چرا که عسل ارگانیک کیلویی 35 هزار تومان است که امسال برای این که کسی به این سودجویان شک نکند، قیمت عسل های تقلبی را به 14 هزار تومان افزایش داده اند.

به گفته وی به دلیل نبود نظارت های کافی این افراد عسل های تقلبی را وارد بازار می کنند و ضربه به زنبورداران وارد می کنند و در واقع زحمت یک سال زنبوردار را به باد می دهند.

مقدسی اظهار داشت: زنبورداران با زحمت فراوان در طول سال مقداری عسل ارگانیک و خالص را تولید می کنند در حالی که این سودجویان عسل های تقلبی را در مدت زمان بسیار اندک تولید و به فروش می رسانند.

وی با اشاره به این که سه نوع عسل در بازار وجود دارد افزود: یک نوع عسل طبیعی و ارگانیک است، یک نوع عسل تغذیه ای است که همراه با شکر تولید می شود و یک نوع عسل هم تقلبی است که عسل های تقلبی زنبور به چشم نمی بینند و می توانند بیماری هایی را برای افراد مصرف کننده به وجود آورند.

این زنبوردار بروجردی اضافه کرد: با وجود این که بارها از مشکلات خود گفته ایم اما کسی تا کنون به داد صنعت زنبورداری نرسیده و متاسفانه سال به سال عرضه عسل های تقلبی در بازار بیشتر می شود.

در ادامه رضا امینی رئیس جهاد کشاورزی بروجرد گفت: سالانه 300 تُن عسل ارگانیک در شهرستان بروجرد تولید می شود و تشخیص عسل طبیعی و تقلبی برای بسیاری از افراد سخت است و همین سبب می شود تا برخی از سودجویان عسل های تقلبی را روانه بازار کنند.

وی بیان کرد: یکی از مهمترین مشکلات زنبورداران این است که عسل تولیدی به صورت فله ای به فروش می رسد در صورتی که اگر عسل های تولیدی به صورت بسته بندی به دست مصرف کننده برسد، افراد بهتر می توانند عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهند.

به هر ترتیب نیاز است متولیان و مسئولان مربوطه نظارت بیشتری داشته باشند و از ورود عسل های تقلبی به بازار جلوگیری کنند و زمینه را برای توسعه و تولید بیشتر عسل طبیعی فراهم نمایند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۰۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • ورود سازمان توسعه تجارت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • (ویدئو) حمله خرس خرابکار به کندوهای زنبورداران در بانه
  • آیت‌الله درچه‌ای از آخرین فروغ‌های حوزه کهن اصفهان بود
  • ۲ نفر حین فروش دینار تقلبی در مراغه دستگیر شدند
  • کشف ۳۶۰ هزار دینار تقلبی در مراغه
  • بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی
  • دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • نگاهی به زندگی پربرکت آیت‌الله العظمی بروجردی