Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@17:36:32 GMT

چشم‌انداز بازار نفت امیدوارکننده نیست

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۲۰۶۱۹

چشم‌انداز بازار نفت امیدوارکننده نیست

نماینده سابق ایران در اوپک با اشاره به افزایش اخیر قیمت نفت گفت: رشد قیمتی اخیر نباید کشورهای صاحب نفت را گمراه کند چرا که افزایش چند دلاری طلای سیاه در بازارهای جهانی ناشی از وقوع طوفان های سهمگین در منطقه آمریکاست.

محمدعلی خطیبی با بیان این که قیمت نفت چند روزیست که در مسیر افزایشی قرار گرفته است گفت: در حال حاضر چشم انداز بازار نفت چشم انداز خیلی امیدوار کننده ای نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، وی افزود: رشد قیمتی اخیر نباید کشورهای صاحب نفت را گمراه کند چرا که افزایش چند دلاری طلای سیاه در بازارهای جهانی ناشی از وقوع طوفان های سهمگین در منطقه آمریکاست.

نماینده سابق ایران دراوپک با اعلام اینکه تولیدات نفتی در آمریکا به دلیل طوفان های شدید روند کاهشی به خود گرفته است، گفت: در حال حاضر چشم انداز بازار نفت چشم انداز خیلی امیدوار کننده ای نیست چرا که بعد از توافق اوپک همگان شاهد افزایش تولید در بین کشورهای عضو اوپک و همینطور افزایش تولید در بین کشورهای غیر اوپکی هستند.

وی افزود: برای سال آینده میلادی پیش بینی شده که تولیدات غیر اوپکی افزون بر یک میلیون بشکه افزایش پیدا کند بدون شک با رشد تولیدات غیراوپکی جای امیدواری برای ارتقای قیمت های نفت وجود نخواهد داشت.

خطیبی بیان داشت: در زمان توافق کاهش تولید نفت بین اوپکی ها و غیر اوپکی ها هدف این بود که قیمت نفت به 60 دلار برسد که متاسفانه تاکنون چنین نشده است.

وی گفت: بدبختانه با افزایش لجام گسیخته تولیدات غیر اوپک و همینطور افزایش جزئی تولید در بین کشورهای اوپکی همگان شاهدتضعیف قیمت ها و بازار نفت در سطح جهان هستند.

نماینده سابق ایران دراوپک افزود: اگر اوپک بخواهد موازنه عرضه و تقاضا را در دستور کار خود قرار دهد همزمان با افزایش تولید غیر اوپک بایستی قدری از تولیدات خود بکاهد تا بتواند به قیمت های مورد نظر دست پیدا کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به جمله که با توجه به شرایط موجود خیلی نمی تواند به بهبود بازار نفت امیدوار بود، اظهارداشت: بدون شک تضعیف بازار و قیمت نفت بر کشورهایی مانند ایران که وابستگی بیشتری به درآمدهای نفتی دارند، تاثیر منفی می گذارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۰۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه

امیدواری به برقراری آتش‌بس در خاورمیانه سبب تثبیت قیمت نفت در روز سه‌شنبه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، با وجود ادامه حمله‌ به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ، مذاکرات خاورمیانه و امیدواری به برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی سبب شد قیمت‌های نفت روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) پس از کاهش در معامله‌های روز گذشته ثبیت شود. این در حالی است که سرمایه‌گذاران منتظر نشانه‌هایی از نتیجه نشست بانک فدرال رزرو آمریکا درباره نرخ بهره بانکی هم هستند.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۲۷ سنت یا ۰.۳درصد افزایش به ۸۸ دلار و ۶۷ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز سه‌شنبه با ۳۰ سنت یا ۰.۴ درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۹۳ سنت برای هر بشکه معامله شد.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی گفت: مذاکرات کنونی برای برقراری آتش‌بس احتمالی بین حماس و رژیم صهیونیستی، فعالان بازار را به سمت کاهش بیشتر صرف ریسک ژئوپلیتیک در قیمت‌های نفت سوق داده است، حال آنکه نشست آتی بانک مرکزی همچنین ابهام‌های کوتاه‌مدتی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: حفظ نرخ بالای بهره بانکی برای مدت طولانی می‌تواند سبب افزایش بیشتر ارزش دلار آمریکا شود و در عین حال خطرهایی را برای چشم‌انداز تقاضای نفت ایجاد کند.

از سویی دیگر ادامه حمله‌ حوثی‌های یمن به کشتی‌ها در جنوب مسیر تجاری کانال سوئز از افت قیمت نفت جلوگیری کرده است و در صورت پیش‌بینی فعالان بازار مبنی بر ایجاد اختلال در عرضه نفت خام، ریسک افزایش می‌یابد.

در بخش اقتصادی هم سرمایه‌گذاران این هفته منتظر بررسی سیاست بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم ماه مه (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه) اعلام شود. این در حالی است که تورم مقاوم آمریکا انتظار بازار را برای هرگونه کاهش نرخ بهره از بین می‌برد و می‌تواند ارزش دلار آمریکا را بالا ببرد و تقاضای نفت را مختل کند.

برخی سرمایه‌گذاران با احتیاط پیش‌بینی می‌کنند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره بانکی را در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ یک‌چهارم درصد افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • سکه به کانال ۴۲ میلیون تومان بازگشت
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو