Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@20:16:59 GMT

مسوولیت کشورهای اسلامی برای پایان فجایع میانمار

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۲۲۵۴۵

مسوولیت کشورهای اسلامی برای پایان فجایع میانمار

تهران- ایرنا- یادآوری مسوولیت کشورهای اسلامی در برخورد با دولت میانمار و بهره گیری از اهرم های سیاسی و اقتصادی برای پایان دادن به فجایع این کشور، مهمترین محورهای سخنان دیروز رهبری در جلسه درس خارج فقه ایشان بود.

به گزارش گروه پژوهش و تحلیل خبری ایرنا، روزنامه های امروز چهارشنبه 22 شهریور ماه 1396 مهمترین محور گزارش های خبری- تحلیلی خود را بر موضوعاتی چون بیانات تازه رهبری در خصوص ضرورت اقدام کشورهای اسلامی در فجایع میانمار، قرارداد تازه «ایران خودرو» با «مرسدس بنز» آلمان و تصویب تحریم های تازه شورای امنیت علیه کره شمالی متمرکز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش به بررسی محتوای گزارش های خبری و تحلیلی مطبوعات پرداخته است.

**ضرورت فشار سیاسی و اقتصادی دولت های اسلامی بر میانمار
بیانات تازه رهبر انقلاب اسلامی در جلسه درس خارج فقه ایشان درباره مسوولیت کشورهای اسلامی در برابر فجایع میانمار در روزنامه های امروز بازتاب زیادی داشت.
به نوشته روزنامه «آرمان»، رهبر معظم انقلاب اسلامی در جلسه درس خارج فقه با اشاره به حوادث فاجعه‌آمیز میانمار، از سکوت و بی‌عملی مجامع جهانی و مدعیان حقوق بشر در قبال این فجایع به‌شدت انتقاد کردند و با تاکید بر اینکه راه حل این قضیه اقدام عملی کشورهای مسلمان و فشار سیاسی و اقتصادی به دولت بی‌رحم میانمار است، خاطرنشان کردند‌: جمهوری اسلامی باید علیه ظلم در هر نقطه از جهان، صریح و شجاعانه، اعلام موضع کند‌.
همچنین به نوشته روزنامه «آفتاب یزد»، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تقلیل فاجعه میانمار به یک درگیری مذهبی بین مسلمانان و بودایی‌ها را نادرست خواندند و افزودند‌: البته ممکن است در این حادثه تعصب مذهبی تاثیر داشته باشد اما این قضیه، یک قضیه سیاسی است زیرا مجری آن، دولت میانمار است و در راس آن دولت نیز زنی بی‌رحم قرار دارد که برنده جایزه صلح نوبل بوده و با این اتفاقات، در واقع، مرگ جایزه صلح نوبل رقم خورد‌.
به نوشته روزنامه «جهان صنعت» ایشان افزودند‌: این فجایع در مقابل چشم کشورها و دولت‌های اسلامی و مجامع جهانی و دولت‌های ریاکار و دروغگوی مدعی حقوق بشر از سوی دولت بی‌رحم میانمار، در حال رخ دادن است‌. رهبر انقلاب اسلامی با انتقاد از اکتفا کردن دبیرکل سازمان ملل به محکوم کردن جنایات در میانمار افزودند‌: مدعیان حقوق بشر که گاهی برای مجازات یک مجرم در یک کشور، جنجال و هیاهو می‌کنند، در مقابل کشتار و آواره شدن ده‌ها هزار نفر از مردم میانمار، هیچ عکس‌العملی نشان نمی‌دهند‌.
به نوشته روزنامه «کیهان»، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تاکید بر لزوم ورود و اقدام عملی دولت‌های اسلامی، گفتند‌: البته منظور از اقدام عملی، لشکرکشی نیست بلکه باید فشار سیاسی، اقتصادی و تجاری خود را بر دولت میانمار افزایش دهند و علیه این جنایات در مجامع جهانی فریاد بکشند‌.
روزنامه «خراسان» هم در یادداشتی به «غفلت کشور های اسلامی از بحران میانمار» پرداخت و نوشت: بی تردید عدم ایفای نقش جدی و عملی کشورهای اسلامی می تواند گروه های تندرو و حامیان آن ها را به بازیگرانی مقبول در میان این اقلیت تبدیل کند. فشار کشورهای مسلمان برای ارسال نیروهای حافظ صلح سازمان ملل به مناطق بحرانی در استان راخین میانمار و فشار سیاسی و اقتصادی عملی بر دولت این کشور برای توقف این بحران باید هر چه سریع تر انجام شود چرا که در نخستین روزهای بحران اخیر، سخن از فشار بر دولت برای متوقف کردن جنایات بود اما اکنون در برخی کشورهای مسلمان سخن از ضرورت مسلح کردن اقلیت مسلمان است. شاید پس از آن گروه های تندرو برای نجات جان مسلمانان وارد عمل شوند که این نقش و مسئولیت مسلمانان و کشورهای اسلامی را برای مقابله با این فاجعه دو چندان می سازد.
روزنامه «جام جم» هم در یادداشتی جایزه صلح نوبل را زیر سوال برد و چنین نگاشت: بنیان اداره دنیا در حال حاضر بر اساس زور، قدرت و سلطه است، بنابراین زمانی که سلطه بر مناسبات انسانی حاکم باشد مفاهیمی مانند جایزه صلح نوبل تحت تاثیر مناسبات قدرت‌های جهانی قرار می‌گیرد و باعث می‌شود بسیاری از انتخاب‌ها، مفاهیم و کارکردهای اصلی خود را از دست بدهد... در جایی که به سران رژیم صهیونیستی همچنین به خانمی که در راس دولت میانمار حضور دارد و چنین جنایاتی را علیه مسلمانان این کشور انجام می‌دهد جایزه صلح نوبل می‌دهند، چنین جایزه‌ای چندان ارزش توجه ندارد.

**بنز هم به ایران آمد
قرارداد تازه گروه صنعتی ایران‌خودرو و شرکت مرسدس بنز آلمان برای ایجاد شرکت مشترک در حوزه فروش و خدمات پس از فروش خودروهای تجاری مورد توجه روزنامه های امروز قرار گرفت. همچنین قرارداد دو شرکت مشترک تولیدی دیگر نیز در ماه‌های آینده نهایی خواهد شد.
به نوشته روزنامه «ایران»، طبق اعلام ایران خودرو این قرارداد دیروز میان شرکت ایران خودرو دیزل به نمایندگی از گروه صنعتی ایران خودرو و شرکت مرسدس بنز، در سایت تولید وورث، مقر اصلی مرسدس بنز به امضا رسید.
نخستین بار سال 94 و پس از انعقاد برجام بود که زمزمه‌هایی شنیده شد مبنی بر اینکه دایملر (مالک چندین شرکت تابعه و برند بزرگ خودروسازی همچون مرسدس بنز، مرسدس آ ام‌گ و اسمارت) به‌عنوان بزرگترین تولیدکننده کامیون در جهان و ایران خودرو که بزرگترین خودروساز خاورمیانه به شمار می‌آید قصد دارند با تأسیس یک شرکت مشترک، از مزیت‌های نسبی یکدیگر استفاده کرده و ضمن تحکیم جایگاه خود، یک قطب تولید خودروهای تجاری در منطقه را ایجاد کنند. پس از آن بود که در دی ماه 94 این دو شرکت تفاهمنامه همکاری امضا کردند و بر اساس آن تفاهمنامه متعهد شدند که با سرمایه گذاری مشترک هم شرکت خدمات پس از فروش تأسیس کنند و هم محصولات مشترک روانه بازار کنند. حال یک سال و 8 ماه پس از آن تفاهمنامه، این دو شرکت بزرگ خودروساز قرارداد خود را امضا کردند.
روزنامه «اعتماد» هم در گزارش خود آورد: بالاخره با امضای قرارداد میان هیات ایرانی و آلمان‌ها حضور بنز در ایران رسمی شد. هنوز مهر برجام خشک نشده بود که چرخ‌های هواپیمای آلمان‌ها بر باند فرودگاه مهرآباد باز شد و نخستین قرارداد پسابرجامی به نام اروپایی‌ها رقم خورد، تا سهم اروپانشینان از برجام مشخص شود. آلمان‌ها که سابقه خوشی در همکاری با ایرانی‌ها دارند بی‌سروصدا نخستین قرارداد پسابرجامی صنعت خودروی ایران را به نام خود ثبت کردند. این در حالی بود که تصور می‌شد رقیب قدر آنها یعنی فرانسوی‌ها با همه سروصداهایی که به راه انداخته بودند، در رقابت با سایر رقبا برنده خواهند شد که چنین نشد. با این حال انعقاد قرارداد جدید خودرویی با الزام صادرات و سرمایه‌گذاری و البته ساخت داخل توسط آلمان‌های سختگیر موجب شد تا پرونده قراردادهای خودرویی خاص شود.
در گزارش روزنامه «شرق» هم می خوانیم: مرسدس‌بنز رسما وارد ایران شد. ایران‌خودرو که برخلاف تصور عموم نه با تولید پیکان، بلکه با تولید بنز (در سال 1342 اتوبوس 302 مرسدس‌بنز را مونتاژ می‌کرد) پا به عرصه ظهور گذاشته است، حالا خبر از ایجاد دو شرکت مشترک؛ یکی در تولید و دیگری در فروش و خدمات پس از فروش می‌دهد. بر اساس قراردادی که روز گذشته بین ایران‌خودرو و شرکت بنز به امضا رسید، حالا این مخصوص‌نشین با ایجاد شرکتی، نماینده انحصاری فروش و خدمات پس از فروش محصولات این غول آلمانی خواهد بود. آن‌گونه که اعلام شده، این مخصوص‌نشین قرار است مسئولیت تولید نسل فعلی و آینده کامیون آکتروس را برعهده گیرد. بر اساس هدف‌گذاری صورت‌گرفته، ساخت شرکت مشترک تولیدی که مسئولان زمان انعقاد قرارداد آن را ماه آینده اعلام کردند در سال نخست به 20 درصد خواهد رسید و این میزان در صورت صرفه اقتصادی می‌تواند به 30 تا 50 درصد افزایش پیدا کند، اما تولید موتور جدید بر اساس نیاز بازار در شرکت مشترک جدید دیگر خبری است که روز گذشته به نقل از ایران‌خودرو روی خروجی رسانه‌ها قرار گرفت.

**قطعنامه ای دیگر برای مهار پیونگ یانگ
تصویب تحریم های تازه علیه کره شمالی در شورای امنیت سازمان ملل، محور گزارش برخی روزنامه های امروز بود. به نوشته روزنامه «اطلاعات»، دیروز قطعنامه دیگری در شورای امنیت سازمان ملل علیه دولت کره شمالی به تصویب رسید. اگر چه دولت آمریکا در ابتدا پیش نویس قطعنامه‌ای را که در آن موارد جدید و بسیار فراگیر تحریمی علیه کره شمالی دیده می‌شد، پیشنهاد داد، اما مخالفت روسیه و چین با پیشنهادهای آمریکا در شورای امنیت، موجب تعدیل متن پیشنهادی شد و در نهایت قطعنامه‌ای دیگر در شورای امنیت سازمان ملل علیه کره شمالی به تصویب رسید که در آن تحریم نفتی، تحریم خرید برخی اقلام از کره شمالی، بخصوص پارچه‌های ابریشمی و... آمده است. بر آورد تحریم مالی از تصویب این قطعنامه از سوی کارشناسان اقتصادی در نیویورک این است که در عمل 700 میلیون دلار از درآمدهای کره شمالی کاسته می‌شود.
روزنامه «ابتکار» در گزارشی نوشت: نکته جالب توجه در تشدید انزوای کره‌شمالی و اعمال فشارهای بیشتر بر روی این کشور، در همراهی چین و روسیه با آمریکا برای تصویب قطعنامه روز گذشته بود. پس از ششمین آزمایش هسته‌ای توسط کره‌شمالی که در راستای آن یک بمب هیدروژنی از فراز ژاپن به آن سوی اقیانوس آرام فرود آمده و موجب دو زمین لرزه در نواحی ساحلی شرق آسیا شد، دو متحد سابق کره‌شمالی این اقدام را به شدت محکوم کرده و نسبت به عواقب آن در منطقه هشدار دادند. گفتنی است بمب هیدروژنی نوعی از سلاح هسته‌ای است که با تامین انرژی از شکافت هسته‌ای، انرژی بسیار بیشتری از سایر بمب‌های هسته‌ای ایجاد می‌کند. طبق گزارش‌های رسیده بمبی که هفته گذشته توسط کره‌شمالی آزمایش شده است، به صورت چند منظوره قدرت تخریبی بسیار بیشتری از دیگر انواع بمب‌ها دارد و بسته به نوع هدف می‌توان قدرت تخریبی آن را تغییر داد.
روزنامه «دنیای اقتصاد» هم در خصوص ناکافی بودن صدور قطعنامه در کنترل تارض احتمالی میان کره شمالی و آمریکا آورد: بازدارندگی یک راه‌حل کامل نیست اما برای اینکه قرین موفقیت شود دولت ترامپ باید با همتایان کره‌شمالی خود تماس مستقیمی برقرار کند و به آنها بفهماند که چه چیزی یا چه اقدام تحریک‌آمیزی می‌تواند موجب پاسخ مستقیم آمریکا شود. روش‌های بیشمار دیگری هست که این پیام به کره‌شمالی منتقل شود اما هیچ راهی بهتر از تماس مستقیم با مقام‌های این کشور نیست. به نوشته ولفستال، این تماس‌ها مثلا می‌تواند در قالب دیدار و تماس همتایان نظامی باشد. البته این دیدار باید از قالب سنتی که دیپلمات‌های آمریکایی در نیویورک و مقر سازمان ملل دیدار می‌کنند، خارج شود. حتی ارتباط از طریق چین- که در گذشته بارها انجام گرفته- نیز نمی‌تواند این پیام را برساند. آن پیام باید روشن کند که استفاده از تسلیحات هسته‌ای و انتقال این تسلیحات یا موشک‌های بالستیک و... به دولت دیگر و استفاده از آنها غیرقابل پذیرش است. اگر آمریکا نتواند مانع کره‌شمالی از داشتن تسلیحات هسته‌ای شود، باید روشن سازد که هر تصمیمی برای استفاده از آنها به معنای آخرین روز حیات «اون» و کشورش خواهد بود. تاکنون هیچ ترکیبی از تهدید، مشارکت، مذاکره و تحریم نتوانسته به نتیجه‌ای روشن منتج شود. در بهترین حالت، هر مذاکره‌ای با کره‌شمالی باید در جست‌وجوی توافقی برای فرار از اقداماتی باشد که می‌تواند محرک بحران شود از جمله اینکه موشک‌های متحرک به‌کار گرفته نشود و بر پایان دادن یا محدود کردن آزمایش‌های هسته‌ای و موشکی این کشور توافق داشته باشد.
در ادامه می خوانیم: در یک شرایط مطلوب که معلوم نیست چه زمانی فراهم شود، آمریکا می‌تواند مذاکره با کره را آغاز کند و به توافقی برسد که براساس آن این کشور ساخت موادی که می‌تواند برای استفاده در تولید تسلیحات هسته‌ای به‌کار گرفته شود را متوقف سازد. اما حقیقت این است که آمریکا نمی‌داند و کره‌شمالی هم نخواهد گفت که تمام مراکز تولیدی‌اش در کجا قرار گرفته است. این کشور اجازه دسترسی و بازرسی از سایت‌ها را نیز نمی‌دهد. معلوم نیست کره‌شمالی چه درخواستی به خاطر این محدودیت‌ها داشته باشد اما واشنگتن و سئول باید اقداماتی را پیشنهاد دهند که خطر تقابل نظامی یا بدتر شدن اوضاع را کمتر کند.

پژوهشم**9275**9279**تنظیم: اعظم حمیدپور**انتشار: سیدمحمد موسی کاظمی
ایرنا پژوهش، کانالی برای انعکاس تازه ترین تحلیل ها، گزارش ها و مطالب پژوهشی ایران وجهان، با ما https://t.me/Irnaresearchهمراه شوید.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۲۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود

به گزارش جام جم آنلاین، در پیام حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به همایش روز ملی خلیج فارس که روز دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت ماه - در فرهنگسرای اندیشه قرائت شد، آمده است: مایلم مراتب خرسندی خود برای برگزاری مراسم گرامیداشت روز ملی خلیج فارس را ابراز نمایم. بزرگداشت این روز مهم در واقع تکریم هویت ملی ایرانیان به شمار می‌آید لذا این روز بزرگ را به همه ایرانیان تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: خلیج فارس نامی جاودانه و میراثی جهانی است. در تاریخ ایران دهم اردیبهشت روزی است که یادآور از خودگذشتی‌های مردمانی دلاور که با مجاهدت خود پایان اشغال و استعمار پرتغالی بر سواحل جنوبی را پس از سال‌ها رقم زدند.

وزیر امور خارجه در این پیام اظهار داشت: خلیج فارس پهنه بی‌نظیر مواصلاتی میان اروپا، آفریقا، آسیای جنوبی و جنوب شرقی است و از نظر راهبردی، بخشی از یک نظام ارتباطی مهم جهانی است که اقیانوس اطلس، دریای مدیترانه، دریای سرخ و اقیانوس هند را در بر دارد.

امیرعبداللهیان یادآورشد: اهمیت خلیج فارس در ابعاد تاریخی، تمدنی، جغرافیایی، فرهنگی و جهات گوناگون اقتصادی، سیاسی، حمل و نقل انرژی و ژئوپولیتیک از توضیح و تکرار بی‌نیاز است. به همین دلیل است که اهمیت این پهنه آبی در سراسر جهان بسیار قابل توجه است.

وی بیان داشت: در نگاه و باور جمهوری اسلامی ایران، امنیت مقوله پیچیده، متکثر، چند بعدی و تفکیک ناپذیر است که صرفاً با همکاری دسته جمعی و از طریق تقویت پیوندها و ایجاد سازوکارهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی محقق می‌شود.

وزیر امور خارجه در این پیام افزود: در همین راستا معتقدیم امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین خواهد شد و در این مسیر، استثناء و تجاهل نسبت به هیچ کدام از کشورها پذیرفته نیست و جمهوری اسلامی ایران در زمینه ارائه پیشنهاد و ابتکار در این حوزه‌ها، همواره پیش قدم بوده است.

امیرعبداللهیان در ادامه این پیام عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به ارزش‌ها و پیوندهای مشترک با مردم منطقه همواره در تمام زمینه‌ها از پدیده‌های زیست محیطی و گردشگری گرفته تا امنیت نظامی و روابط اقتصادی آماده همکاری و در اختیار قرار دادن ظرفیت‌ها و مزیت‌های خود در مسیر توسعه پایدار خلیج فارس بوده است.

وی اظهار داشت: مایلم مجدداً تاکید کنم کشورمان با برخورداری از ظرفیت‌های گسترده خدادادی و کسب پیشرفت‌های گسترده در عرصه‌های مختلف، آمادگی دارد تا این دستاوردها را در خدمت به صلح، ثبات، توسعه و پیشرفت منطقه و ارزش‌های مشترک دیرپای آن قرار دهد.

وزیر امور خارجه در این پیام تصریح کرد: هرچند نام خلیج فارس با ایران و ایرانی عجین شده اما در عین حال خلیج فارس محلی برای همسایگان ابدی و خانه‌ای برای همه ملت‌های پیرامون آن است از همین رو، دولت سیزدهم در راستای سیاست خارجی متوازن دیپلماسی پویا و تعامل هوشمند و نصب العین قرار دادن سه اصل عزت، حکمت و مصلحت باز تعریف و باز تنظیم روابط با همسایگان را مد نظر قرار داد و نه در شعار بلکه در عمل نشان داد که مجدانه به دنبال تبدیل خلیج فارس به گرانیگاه سیاست همسایگی و صلح و ثبات در منطقه از راه تعامل و گفت و گو بین دو ساحل این گستره آبی است.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: یک ویژگی مهمی که وجه شناسه امروز برای خلیج فارس به شمار می‌رود روحیه مبارزاتی صاحب‌نشینان سلحشور آن است که اشغال و حضور بیگانگان را بر نمی‌تابند.

وی اضافه کرد: بخش اعظم نابسامانی‌های موجود در خلیج فارس به واسطه دخالت و حضور قدرت‌های خارجی در منطقه بوده که درک سطحی، برداشتی نادرست و منفعت محور از تحولات آن دارند. دخالت و نقش آفرینی کشورهای فرامطقه‌ای نه تنها موجب ثبات و امنیت مردمان این دیار نشد بلکه مسیر همکاری‌های مسالمت آمیز را به مواجهه و واگرایی سوق داد.

وزیر امور خارجه بیان داشت: در حالی که آمریکا و غرب به دنبال فروش تسلیحات بیشتر و متنوع‌تر به کشورهای منطقه هستند، جمهوری اسلامی ایران با اتکا به نفس، عقلانیت سیاسی، رفتار مسئولانه و روابطی مودت آمیز به دنبال اتصال جنوب این پهنه تاریخی به آسیای میانه، قفقاز و دریای سیاه بوده تا منافع همه ملت‌های منطقه را مورد توجه قرار دهد.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: ایران به عنوان یک کنشگر بزرگ و توانمند با تکیه بر ظرفیت‌های عظیم خود و ایمان به توانمندی‌های نهفته در خلیج فارس و داشته‌های کشورهای این حوزه برای کمک به پیشرفت و تعالی ملل مسلمان منطقه اطمینان کامل دارد.

وی افزود: فراموش نکنیم ما با همه تمایزها و تفاوت‌های فرهنگی، زبانی، نژادی، مذهبی و فکری قرن‌هاست در کنار یکدیگر زیست مشترک داشته‌ایم و به یقین برای نسل‌های آینده نیز باید سرنوشت مشترک توام با همزیستی مسالمت آمیز و همبستگی اجتماعی را به ودیعه بگذاریم.

وزیر امور خارجه در این پیام تصریح کرد: اینک با درک و مطالعه این تجربه، جمهوری اسلامی ایران بر آن است که تا در مشورت و همکاری با همسایگان خود یک الگوی بومی برای ثبات و امنیت منطقه استراتژیک غرب آسیا را پیشنهاد کند در این خصوص وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آمادگی آن را دارد تا در همفکری و جلب نظرات سازنده مراکز مطالعاتی و اندیشه‌مندان نام کشورهای منطقه، نگرش مفهومی مورد نظر را غنا بخشد.

امیرعبداللهیان اظهار کرد: امروز در حالی نام جاودان خلیج فارس را گرامی می داریم که تحولات مهمی در اطراف ما به ویژه در شامات که ارتباط تاریخی با خلیج فارس دارد در جریان است. به طور قطع دفاع از فلسطین و فروکاستن از آتش افروزی رژیم صهیونیستی تاثیرات مثبتی در منطقه مهم و حساس خلیج فارس خواهد داشت.

وی یادآورشد: در مقام وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، امید آن دارم خلیج فارس همواره امن، با ثبات و پررونق محیطی برای آرامش مردمان شمال و جنوبش باشد و باور دارم این همایش با حضور و مشارکت فعالانه همه صاحب نظران و اندیشمندان و با ارائه بحث‌های مستدل و تبادل نظر همه جانبه به اهداف والای خود که همانا تقویت منافع ملی و هویت فرهنگی و تاریخی ایران و صیانت از آن است دست خواهد یافت.

دیگر خبرها

  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • فرصت خدمتگزاری به مردم بسیار محدود است
  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • بزرگداشت روز ملی خلیج فارس در واقع تکریم هویت ملی ایرانیان است
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • احسان طبری؛ تئوریسین برجسته چگونه از مارکسیسم برگشت و «خدمت‌گزار بزرگ نظام اسلامی» شد