Web Analytics Made Easy - Statcounter

تجار اروپایی گفتند، شرکت دولتی وارد کننده غذای دام ایران در جریان یک مناقصه بین المللی برای خرید ۴۰۰ هزار تن جو و ذرت نتوانسته هیچ گونه غلاتی خریداری کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، تجار اروپایی گفتند، شرکت دولتی وارد کننده غذای دام ایران در جریان یک مناقصه بین المللی برای خرید 200 هزار تن جوی دامی و 200 هزار تن ذرت که مهلت شرکت در آن روز دوشنبه به اتمام رسید، نتوانسته هیچ گونه غلاتی خریداری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران قصد داشت این حجم از غذای دام را در قالب 3 محموله در محدوده های زمانی 15 تا 30 سپتامبر، اول تا 15 اکتبر و 16 تا 31 اکتبر خریداری نماید.

یک تاجر بازار غلات در این باره گفت: «من فکر نمی کنم پیشنهادی در این مناقصه مطرح شده باشد و دلیل اصلی آن دشواری های تقاضا از سوی ایران است، زیرا بانک های بین المللی تمایلی به تامین مالی معاملات مرتبط با این کشور ندارند.»

وی افزود: «هرچند تحریم های بین المللی علیه ایران تا حد زیادی برچیده شده، اما هنوز بی میلی بانک های بین المللی برای همکاری با ایران در شکل صدور اوراق تضمین قراردادها دیده می شود.»

انتظار می رود در طی هفته های آتی ایران یک مناقصه جدید برای خرید جو و ذرت برگزار نماید.

این تاجر افزود: «من شک دارم که مناقصه جدید هم موفق باشد، مگر اینکه شرایط در نظر گرفته شده برای صدور اوراق تضمین قراردادها برداشته شود.»

شرکت دولتی وارد کننده غذای دام ایران در طی سال های اخیر خرید غلات چندانی نداشته است. این شرکت بعد از برجام و لغو تحریم ها، مجددا فعالیت خود در بازار بین المللی غلات را افزایش داده است.

این گزارش حاکی است، این شرکت در ماه جولای نیز نتوانسته بود در قالب یک مناقصه 200 هزار تن ذرت و 200 هزار تن جو خریداری نماید.

انتهای پیام/69

R1012128/P1012122/S7,78,79,83,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۴۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزارت خزانه داری آمریکا در ادعای خود علیه جمهوری اسلامی ایران آورده است: اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را که نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های وزارت دفاع ایران که خود در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد که شرکت تندر صحرا، شرکت اصلی است که بر فعالیت‌های تجاری وزارت دفاع ایران در حمایت از این تلاش‌ها نظارت می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: شرکت تندر صحرا همچنین نقش کلیدی در طراحی، توسعه، ساخت و فروش هزاران پهپاد ایران ایفا می‌کند که بسیاری از آنها در نهایت به روسیه برای استفاده در جنگ تجاوزکارانه این کشور علیه اوکراین منتقل شدند.
وزارت خزانه داری آمریکا ادامه داد: اداره کنترل دارایی خارجی همچنین دو شرکت و یک کشتی که کالا‌های ایرانی را حمل می‌کنند و به نفع شرکت سپهر انرژی جهان نما پارس عمل می‌کنند تحریم می‌کند. این شرکت به طور مشابه نقش پیشرو در فعالیت‌های تجاری ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران (AFGS) ایفا می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: همزمان با این اقدام، انگلیس و کانادا تحریم‌هایی را علیه چندین نهاد و افراد دخیل در خرید پهپاد و سایر فعالیت‌های نظامی مرتبط با ایران اعمال می‌کنند.
برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و مالی مدعی شد: «وزارت دفاع ایران با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی سابقه به اسرائیل و تکثیر پهپاد‌ها و سایر سخت افزار‌های خطرناک نظامی برای نیرو‌های وابسته و تروریست‌ها به بی ثبات کردن منطقه و جهان ادامه می‌دهد.»
او ادامه داد: ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با شرکای انگلیسی و کانادایی خود، به استفاده از تمام ابزار‌های موجود برای مبارزه با کسانی که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران را تامین مالی می‌کنند، ادامه خواهد داد.
وزارت خزانه داری آمریکا ۴ اردیبهشت ماه نیز در تداوم تحریم‌های واشنگتن علیه تهران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادعا‌های ضد ایرانی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا دو شرکت و چهار فرد را که در فعالیت‌های مخرب سایبری به نمایندگی از فرماندهی سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دست داشتند، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهاد‌های دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.
به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهاد‌های آمریکایی را منتشر می‌کند.

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.
دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه‌های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته‌ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

دیگر خبرها

  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • رئیسی : ایران تحریم ناپذیر است
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • تحریم های جدید انگلیس علیه صنایع نظامی ایران / اسامی
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • لغو سفارش ساخت قطارهای مسافری به CRRC چین