Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر با بیان اینکه نسل جوان باید وارد میدان توسعه کشوری شود، گفت: کارهای فیزیکی کشور را جلو نمی برد بلکه کارهای نرم افزاری موجب توسعه می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد غرضی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان در خصوص شبکه ملی اطلاعات و اهمیت این امر گفت: توسعه در برخی کشورها با موانعی رو به روست و هزینه های سیاسی آن ازهزینه های مادی و معنوی بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر پست و تلگراف در دولت سازندگی با تاکید بر اینکه تشکیل دولت الکترونیک از واجبات کشور است وشفاف سازی در امور اداری کشور باید اولویت اول باشد، بیان کرد: جریان های سیاسی موفق به حل این مسئله نمی شوند چرا که این جریان ها توانایی جلب نظر اجتماعی مردم را ندارند.

وی افزود: لذا نسل جدید و فعال جوان امروز بایستی پای این کار بایستد، توان این کار را به مردم بگوید و جریان اجتماعی را تقویت کند چرا که تا جریان اجتماعی خواهان این کار نباشد، توان سیاسی موفق به انجام آن نخواهد شد و دچار دردسر می شود.

غرضی تاکید کرد: توصیه من به نسل جوان این است که وارد میدان توسعه کشوری شود؛ کارهای فیزیکی کشور را جلو نمی برد بلکه کارهای نرم افزاری موجب توسعه می شود.

وی اظهار داشت: در دهه 60 این حرف ها زده شده ومفصل کار شده؛ به ویژه که در این دهه ماهواره، گوشی، اینترنت و ... وارد کشور شد اما الان با گذشت30 سال هنوز دچار مشکلاتی هستیم.

وزیر پست و تلگراف در دولت سازندگی خاطرنشان کرد: توصیه من این است نسل جدیدی که می خواهد در کشور رشد پیدا کند باید پای این کار بایستد تا موانع آن برطرف شود؛ همچنین رسانه ها باید فواید شبکه ملی اطلاعات را برای مردم روشن کنند تا موانع کار برطرف شود و در روزی نه چندان دور دولت الکترونیک در کشور تشکیل گردد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۵۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • حسرت هفته سهم بازیکن جوان پیکان (عکس)
  • کارهای عمرانی در بشاریات در دولت سیزدهم رشد سه برابری داشته است
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند