Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@01:48:41 GMT

تعویق معامله بلوک مدیریتی پتروشیمی اصفهان

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۲۵۷۱۱

تعویق معامله بلوک مدیریتی پتروشیمی اصفهان

شرکت فرابورس ایران در اطلاعیه‌ای با قید «بسیار مهم» از تعویق عرضه یکجای سهام مدیریتی غیر کنترلی شرکت پتروشیمی اصفهان به تعداد 71 میلیون و 279 هزار و 854 سهم معادل 23.75 درصد از کل سهام این شرکت به دلیل آنچه که اجرای دستور مقام قضایی عنوان شده خبر داده است.

با این همه این بازار تاریخ دقیقی از زمان عرضه این بلوک ارایه نکرده و تنها به تعویق آن تا اطلاع ثانونی اکتفا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این اطلاعیه آمده است: « پیرو بیانیه شماره 96/الف/1148 مورخ 7 شهریور 1396 این شرکت در خصو عرضه یکجای سهام مدیریتی غیر کنترلی شرکت پتروشیمی اصفهان (سهامی عام) از طریق بازار فرابورس ایران، در اجرای دستور مقام قضایی عرضه یکجای سهام مدیریتی غیر کنترلی شرکت پتروشیمی اصفهان در بازار فرابورس ایران تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاده است.»

به گزارش فارس ، شرکت کارگزاری بانک آینده بنا داشت بر اساس دستور مراجع قضایی مبنی بر فروش اوراق بهادار توقیفی در وضعیت قابل فروش شرکت پتروشیمی اصفهان معادل 23.75 درصد از کل سهام این شرکت متعلق به شرکت صنایع خودرو سازی ماهور اسپادانا را امروز چهارشنبه22 شهریورماه 96 در تابلو بازار پایه ج فرابورس به قیمت هر سهم 8.065 ریال به مزایده بگذارد.

صنایع خودرو سازی ماهور اسپادانا از مجموعه شرکت های وابسته به بهروز ریخته گران اصفهانی ، سرمایه دار بزرگ ایرانی است که در اوایل آذر ماه 89 با پرداخت نقد 30 درصد از وجه 64 میلیارد تومانی معامله بلوک 34.34 درصدی پتروشیمی اصفهان به شرکت خدمات مدیریت صبا تامین توانست کرسی مدیریتی متعلق به تامین اجتماعی در هیات مدیره شصفها را تصاحب کند.

بلوک مدیریتی 34.34 درصدی سهام پتروشیمی اصفهان در 20 آبان ماه 89 به قیمت پایه هر سهم 600 تومان از سوی شرکت خدمات مدیریت صبا تامین به وکالت از طرف شرکت سرمایه گذاری پتروشیمیایی و شیمیایی تامین عرضه شد و با وجود رقابت دو گروه بازرگانی پتروشیمی بر سر تصاحب این دارایی در نهایت از سوی کارگزاری سهم آشنا برای شرکت صنایع خودروسازی ماهور اسپادانا خریداری شد.

ریخته گران اصفهانی علاوه بر این در 22 خرداد 89 اقدام به خرید 340 میلیون و 497 هزار سهم معادل 68 درصد از سهام پتروشیمی بیستون کرمانشاه متعلق به ملی صنایع پتروشیمی به ارزش بیش از 88 میلیارد تومان از طریق فرابورس کرد و در ادامه تلاش کرد، تا با خرید 40 درصد سهام بانک سرمایه متعلق به شهرداری به هیات مدیره این بانک زده دست یابد.

بدهی سنگین به پالایشگاه اصفهان، تعطیلی های پی در پی ، عدم بازگشت مبالغ حاصل از صادرات به دو شرکت کاغذی دبی نت لینک و فونیکس در امارات متحده عربی و معامله با اشخاص وابسته بدون بازگشت تسهیلات پرداختی از جمله رخداد هایی است که پس از واگذاری شرکت پتروشیمی اصفهان برای مدت زیادی گریبان‌گیر سهامداران اقلیت این شرکت شد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۵۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود

آیین رونمایی از سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور با عنوان «پتروآفرین» همزمان با بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، این رویداد به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور صنعتگران پتروشیمی، محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار خواهد شد.

بنا به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضرورت حمایت از فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف تقویت و رشد تولید کشور بر پایه علوم و فناوری‌های نوظهور دوچندان شده است. صنعت پتروشیمی از جمله مهم‌ترین صنایع پیشران کشور است که نقش بسزایی در توسعه اقتصاد و ارزآوری برای کشور ایفا می‌کند. به دلیل کامل نبودن زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی در کشور، بسیاری از خوراک‌های پتروشیمی از خارج از کشور وارد شده و این امر منجر به خام‌فروشی یا حداقل نیمه‌خام‌فروشی محصولات پتروشیمی در ایران شده است. 

مرکز توسعه‌ فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری همراه با ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته در نظر دارد تا با تمرکز بر این صنعت راهبردی، ضمن بررسی و شناسایی چالش‌های موجود، به شبکه‌سازی میان دانش‌بنیان‌های کشور و صاحبان صنایع پتروشیمی کمک کند.

این امر به وسیله ابزارهای حمایتی کشور که در اختیار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دارد، اعم از اعتبارات در نظر گرفته شده در قانون جهش تولید دانش‌بنیان، ساخت بار اول، اعطای تسهیلات و تضامین با عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی و ... انجام خواهد شد.

در پتروآفرین با نگاه دقیق به نیازهای اساسی و مشترک مجتمع‌های صنعتی پتروشیمی کشور و نیازهای بازار حال و آینده‌ پایین دستی زنجیره‌ ارزش پتروشیمی و با بکارگیری توان دانشمندان متخصص صنعت پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، گام‌هایی اساسی در مسیر توسعه‌ فناوری‌های راهبردی، ساخت تجهیزات و دانش طراحی در این صنعت برداشته می‌شود. 

همچنین، شرکت ملی پتروشیمی ایران با شبکه‌سازی میان مجتمع‌های پتروشیمی خصوصی و دولتی توسط معاونت پژوهش و فناوری و خودکفایی و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، هدایت علمی و اجرایی این طرح را به عهده خواهد داشت.  

مراسم افتتاحیه سکوی پتروآفرین در اولین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور مسئولان و بازیگران صنعت پتروشیمی کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه برگزار خواهد شد. در این مراسم نمایندگانی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته حضور خواهند داشت و به تبادل نظر در این زمینه خواهند پرداخت.

از اهداف پتروآفرین می‌توان به مواردی همچون بومی‌سازی زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، رفع چالش‌ها و نیازهای اساسی صنعت پتروشیمی در حوزه تجهیزات، استفاده از سازوکار اعتبار مالیاتی ذیل قانون جهش تولید دانش‌بنیان، اعطای تسهیلات و حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی و بهره‌گیری از ارتباطات بین‌المللی معاونت علمی در راستای تقویت همکاری‌های فناورانه بین‌المللی اشاره کرد.

همچنین همراه با این رویداد، قرارداد ساخت بار اول یکی از تجهیزات موردنیاز در صنعت پتروشیمی میان یک شرکت دانش‌بنیان و یک مجتمع پتروشیمی منعقد خواهد شد و از فراخوان جدید ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با عنوان «جمع‌آوری کربن» رونمایی خواهد شد. 

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، این رویداد(رونمایی از پتروآفرین)، ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در سالن کنفرانس شماره یک در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فروش ۱۹۰ کیلو شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ایران
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • استقرار حاکمیت شرکتی برای پذیرش در فرابورس الزامی شد
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود