Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در گردهمایی مدیران و اعضای هیات علمی گروه‌های معارف دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در واحد علوم و تحقیقات گفت: بسیار خوشحالم که امروز در این جمع نورانی و با صفای شما عزیزان اساتید معارف حضور دارم و الحق و الانصاف از این جمع نورانی و پر انرژی انرژی مثبت بسیار خوبی کسب می کنم و امیدوارم که به این برکتی که در این ایام گذشته، اعیاد گذشته بزرگ اسلامی، عید قربان، عید غدیر، خداوند به این جلسه شما در این ماه عزیز خیر و برکت عنایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهاد رهبر با تبریک ایام و اعیاد گذشته و تقارن آغاز سال تحصیلی با ماه محرم گفت: ماه ذی‌الحجه هم رو به اتمام است و ماه محرم پیش‌ رو؛ خداوند متعادل این توفیق را داده که بتوانیم رهرو راه سید الشهدا باشیم و امیدواریم که بتوانیم این تقارن آغاز سال تحصیلی را با ماه محرم با وظیفه‌ای که به ما محول شده برای نورانیت بخشیدن به فضای دانشگاه و به دانشجو از انوار الهی و ائمه اطهار و آموزه‌های دینی و قرآنی در انجام وظیفه‌ استفاده کنیم.

وی با اشاره به نقش دروس معارف در آگاهی بخشی به دانشجویان افزود: امروز فرصت بسیار ارزشمندی در اختیار اساتید گروه معارف قرار گرفته است؛ با یک مجموعه عظیم دانشجویی بیش از یک میلیون نفردر مقطع کارشناسی، کاردانی و ذیل کارشناسی ارشد با حداقل ده درصد از واحدهای درسی که در اختیار اساتید گروه معارف در دانشگاه ها است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اهمیت ایجاد گروه معارف در دانشگاه ها؛ تاکید کرد: یک فرصت بسیار خوبی است و کسانی که این دروس را پایه‌گذاری کرده‌اند برای این بود که بتوانیم آموزه‌های دینی، اسلامی و قرآنی را در دانشگاه‌ها به ویژه در دانشگاه آزاد اسلامی به‌صورت هدفمند و نظام‌مند به مرحله اجرا دربیاوریم. اساتید معارف در مقابل دانشجویان جوان و با ذهن پاک قرار دارند و با برتری علمی که دارند می‌توانند یک جایگاه در ذهن پاک و پرسشگر این دانشجویان ایجاد کنند تا از این طریق بتوانند جایگاهی در ذهن دانشجوها ایجاد کنند و اثرگذاری لازم را در روح و روان دانشجویان داشته باشند.

دکتر فرهاد رهبر تصریح کرد: اساتید معارف اگر بتوانند این برتری علمی را به اثبات برسانند یقیناً جایگاه ویژه‌ای در دل دانشجویان پیدا خواهند کرد و اگر بتوانند با آموزه‌های دینی فکر و ذهن دانشجویان را تصاحب کنند؛ از بسیاری از بدیات مصون خواهیم بود. ولی اگر به خوبی این برتری علمی اساتید معارف در ذهن دانشجو و کلاس درس مشاهده نشود و اساتید نتوانند آنقدر تصاحب کنند، قطعاً ما زیان‌های بسیار زیادی خواهیم خورد.

وی در ادامه به اساتید معارف توصیه کرد: وقتی برای کلاس درس حاضر می‌شوید خودتان را مجهز کنید به علم روز و آنچه که مورد مطالبه دانشجو است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه گفت: اگر دانشجو حس کند در این مجموعه که اساتید معارف حضور پیدا می‌کنند، می‌تواند پاسخ پرسش‌های خودش را دریافت کند، با جان و دل حضور پیدا می‌کند.

وی گفت: امروز دیگر دشمن برای اینکه با جمهوری اسلامی ایران مقابله کند از عرصه نظامی وارد جنگ با جمهوری اسلامی نخواهد شد، چون در عرصه نظامی تجربه کرده و بازی را باخته است. امروز هم در کشورهای همسایه قدرت نظامی ما را دیده و هرگز با ابزار نظامی با ما درگیر نمی شود.

فرهاد رهبر با بیان اینکه دشمن جنگ نرم را با کشور ما در پیش گرفته است؛ خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری به درستی اشاره کردند که امروز عرصه دیگری برای دشمن برای مقابله با ما فراهم شده است. تهاجم فرهنگی، ابزار جنگ فرهنگی و تهاجم فرهنگی.

وی افزود: دشمن امروز برنامه‌ریزی کرده تا جوانان را از ما جدا و به جبهه خودش اضافه کند و برای این کار هم از شبهه‌افکنی استفاده می‌کند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امروز تمام دنیا، با خصومت و دشمنی که با نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی دارد خودش را در عرصه فرهنگی مقاوم و مجهز کرده و از ابزارهای مختلف هم علیه ما استفاده می‌کند.

وی یکی از این ابزارها را رسانه و فضای مجازی برشمرد و تاکید کرد: تعداد رسانه‌های رسمی بیگانه فارسی زبان که امروز علیه ایران دارند مطلب تهیه می‌کنند و پخش می‌کنند را ببینید.یکی از ابزارهایی هم که در اختیار دشمن قرار دارد همین رسانه‌های مجازی است که عرصه‌ای شده برای شبهه‌افکنی و ذهن جوان و دانشجوی ما را پر کرده است.

فرهاد رهبر گفت: اکثر جوان‌های ما به طور متوسط 40 ساعت از اوقات هفته خودشان را در این فضا سیر می‌کند. محتوا دارند می‌گیرند، مطلب دارند رد و بدل می‌کنند، دشمن در فضای مجازی به دنبال این است که ذهن جوان را به ویژه دانشجویان را پر کند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی برخورد تدافعی با شبهات رسانه ها را کافی ندانست و اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران چه کسی وظیفه دارد که پاسخ این شبهات را بدهد و من اعتقادم بر این نیست که ما تداومی بخواهیم فقط پاسخ به شبهات را بدهیم. زیرا گاهی برعکس عمل می‌کند. بهترین دفاع حمله است.

وی افزود: در این عرصه باید قبل از اینکه رسانه های دیگر ذهن دانشجو را تصاحب و اشغال کنند، ما باید بتوانیم قلب و ذهنشان را تصاحب کنیم.

فرهاد رهبر حضور اساتید معارف در کلاس درس را کافی ندانست و بیان کرد: برای انجام این امر و این وظیفه حضور یک ساعته در کلاس و یک محتوای به اصطلاح خیلی رسمی نمی تواند پاسخگوی شبهات دانشجویان باشد.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت ارتباط چهره به چهره اساتید گروه معارف و دانشجویان؛ گفت: اساتید گروه معارف به عنوان فرماندهان جبهه فرهنگی کشور در دانشگاه، وظیفه فرماندهی دارند. لشگری را باید فرماندهی کنند و بایستی یک ارتباط تنگاتنگ و دو به دو ، چهره به چهره با نیروی خودش برخورد کند. یعنی به عنوان یک پدر، به عنوان یک دوست، به عنوان کسی که می تواند دانشجو به او اعتماد کند.به گونه ای که دانشجو نه فقط در مسائل دینی، مذهبی و قرآنی از استاد گروه معارف سوال کند بلکه حتی اگر مساله شخصی هم دارد به عنوان یک مشاور امین، بتواند از او مشورت بگیرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: اگر فقط بخواهید به حرف باشد و این محتوای روتینی که در کتاب معارف 1 و 2 دیگر مطالب نوشته شده است این را خود دانشجو باید بخواند.کلاس درس باید یک کلاس پر محتوایی باشد و اساتید معارف باید خود را مجهز به علوم روز کنند و برتری علمی خود را حفظ کند.
فرهاد رهبر با انتقاد از اینکه در کلاس ها تنها بحث های نظری صورت می گیرد، تاکید کرد: از ابزار نوین و روز برای انتقال مطالب به دانشجو استفاده شود. ابزار روز، مثلا فرض کنید، اگر کسی شبهه افکنی می‌کند در خصوص اینکه چرا انقلاب اسلامی شد؟ من هر چه در کلاس درس بخواهم یاد بدهم، نمی‌توانم. ولی من اگر یک جلسه‌ دانشجویم را ببرم موزه عبرت و عملی در صحنه اثرگذاری بیشتری دارد.

وی با اشاره به ماموریت مهم اساتید گروه معارف در ارتباط گیری با دانشجویان در دانشگاه ها افزود: اساتید از نزدیک با دانشجو ارتباط بگیرند و نگذارند در عرصه‌های غیرارزشی و غیر دینی حضور پیدا کنند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ضرورت ارتباط حوزه و دانشگاه گفت: 10 درصد وظیفه اساتید گروه معارف حضور در کلاس درس است و 90 درصد وظیفه دیگر این است که جوانی که تحت امر آنهاست را بتوانند حفظ کنند.جنگ، جنگ فرهنگی است. جبهه فرهنگی است و ما اگر نتوانیم این امر را مدیریت کنیم قاعدتاً قاعده بازی را باختیم.

دکتر فرهاد رهبر تاکید کرد: ما چه انتظاری داریم از این دانشجو، از این استاد، توقع ما این است که این برتری که استاد دارد و می‌رود سر کلاس درس دانشجو، در نهایت ما دانشجویانی را تحویل جامعه می‌دهیم. خوش روحیه، امیدوار،شجاع، دارای اعتماد به نفس، دارای ایمان، دارای روحیه آینده‌نگری و آینده اندیش و از همه اینها مهمتر دارای روحیه خدمت به مردم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نقش مهم اساتید معارف در ایجاد روحیه ما می توانیم در دانشجویان، گفت: خیلی از این صفات مثبت و پاک، از مجاری آموزه‌های دینی، اسلامی و قرآنی می تواند آرامش به دانشجو بدهد، می تواند روحیه امید به دانشجو بدهد، روحیه دینداری و ایمان را بدهد.

دکتر فرهاد رهبر در پایان با اشاره به خواسته های حضرت امام و مقام معظم رهبری از دانشگاه آزاد اسلامی به معنای یک دانشگاه متدین و با آموزه‌های دینی و دانشجویان اسلامی ، خاطر نشان کرد: امیدواریم در این دور جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی که مسوولیت رئیس هیات موسس و هیات امنا به آقای دکتر ولایتی با یک ماموریت‌های ویژه‌ای واگذار شده و بنده هم به عنوان خدمتگزار شما هستم،بتوانیم منویات مقام معظم رهبری را پیاده کنیم.

فرهاد رهبر گروه معارف

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۵۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایتی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکا

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید ایالات متحده آمریکا حمایت کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران با صدور بیانیه‌ای از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید ایالات متحده آمریکا حمایت کردند.

متن بیانیه به شرح زیر است:

به نام خداوند بخشنده‌ی مهربان

﴿آن‌ها مى‌خواهند نورِ خدا را با دهان خود خاموش کنند؛ ولى خدا جز این نمى‌خواهد که نور خود را کامل کند، هر چندکافران ناخشنود باشند.﴾

جهان پس از واقعه هفتم اکتبر ۲۰۲۳، هیچگاه به مانند دوران قبل از آن نخواهد بود. مردم مجاهد و رنج کشیده فلسطین در عملیات طوفان الاقصی حیثیت رژیم ظالم و غاصب صهیونیستی را زیر پای خود له کردند و پس از آن با مقاومت جانانه خود آبروی نداشته اشغالگران قدس را به باد دادند و بار دیگر ثابت کردند رژیم صهیونیستی از خانه عنکبوت سست‌تر است.

سال‌های سال سلطه رسانه‌ای صهیونیسم بین الملل بر افکار و اذهان جهانیان به خصوص مردم ایالات متحده آمریکا، این امکان را به آن‌ها داده بود که ذات واقعی خود که چیزی جز خونریزی و خون خواری نیست پشت نقاب پنهان کنند و با استعمال کلید واژه هولوکاست در تلاش باشند تا خود را جای مظلوم جا بزنند. در حالیکه چشم حقیقت بین تاریخ در طول عمر کوتاه این رژیم، شاهد انواع جنایت از سوی آنان بوده است. از ترور و وحشت افکنی گرفته تا نسل کشی و تجاوز.

جهان دیگر جهان سابق نیست و خون پاک مردم قهرمان غزه پرده تزویر را از چهره این کریه منظران کنار زد و هر دروغی که غاصبان صهیونیست خواستند به مردم حقنه کنند با واکنش حقیقت جویان و آزادگان جهان مواجه شد، گویا دیگر سلاح جادویی رسانه کار نمیکند و ساحران دیگر نمیتوانند از ریسمان‌های خود در برابر موسی نبی که معجزه می‌کند استفاده کنند. به راستی، این موج درهم شکننده‌ی فرعونیان، پیامد همان ید بیضای پیر فرزانه‌ی ما در ۲۲ بهمن ۵۷ است که تشعشع نورش جهانی را از ظلمت و قهقرا نجات داد و نوید آمدن نسیمی از فتح و آزادسازی اندیشه‌ها در سراسر عالم را جهت قیامی همگانی علیه ریشه‌کنی ظلم و جور را می‌دهد.

رفتار دوگانه سازمان‌ها و نهاد‌های بین المللی در فجایع اخیر بر جهانیان ثابت کرد که برابری انسان‌ها شعاری بیش نیست و یک رژیم حق دارد ملت مظلومی را شبانه روز بمباران کند و حمام خون به راه بیندازد، به بیمارستان‌ها که به عنوان پناهگاه استفاده میشوند تعرض کند و به مردم دست اندازی کند بدون اینکه مجازاتی بین المللی شامل حالش شود.

در این میان، اما دانشجویان و اساتید و مردم حقیقت جوی آمریکایی نشان دادند که تفکر آنان با اندیشه خونخوار و کودک کش سیاستمداران خبیثشان یکسان نیست و یار و یاور ستمدیدگان خواهند بود تا آنجایی که حتی دستگیری توسط ماموران امنیتی را به جان بخرند. 

شما دانشجویان و اساتید آزاده و عدالت طلب آمریکایی که انسانیت را فریاد می‌زنید و همنوا با منادیان آرمان فلسطین مظلوم شده اید، در حالیکه زخم تازیانه‌های سرکوب، دستگیری و اخراج از دانشگاه را بر تن خود دارید، شما مایه افتخار بشریت هستید. حرکت انسانی شما، نیروی سرکوب نظام سلطه را وادار به واکنش‌های وحشیانه‌ای کرد که خلاف شان شما عزیزان است و با این اقدام بار دیگر پوچ بودن شعار‌هایی همچون آزادی بیان و حقوق بشر که خود از مدعیان اصلی آن است را نشان داد.

ما دانشجویان و اساتید در جمهوری اسلامی ایران، مراتب حمایت و همدردی خود را با شما انسان‌های پاک و غیور اعلام میداریم و این حرکت عظیم و پرشور را ارج می‌نهیم و از هیچ اقدامی که کمک کننده به این موج ضد ظلم باشد دریغ نخواهیم نمود.

دیگر خبرها

  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • جای دانشجو زندان نیست!
  • حمایت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکا
  • حمایتی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکا
  • حمایت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکایی
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم