Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردبیل – نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل خرافه را آفت مداحی دانست و به ضرورت دقت نظر مداحان در طرح مسائل مرتبط با قیام امام حسین (ع) تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید حسن عاملی ظهر چهارشنبه در همایش مداحان و شعرای آیینی اردبیل تصریح کرد: یکی از آفت‌های مداحی خرافه گویی است و انتظار می‌رود مداحان با دقت نظر مسائل غیرواقع طرح نکرده و موضوعی را دستاویز اهداف دشمن نسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: قیام امام حسین (ع) در واقع زنده نگاه‌داشتن دین اسلام و با هدف امربه‌معروف و نهی از منکر بود و امروز مداحان وظیفه دارند رسالت این قیام را در بین اقشار مختلف تبیین کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان با تأکید به اینکه مداحان مبلغان فرهنگ عاشورا هستند، متذکر شد: انتظار می‌رود مداحان به درستی قیام عاشورا را تبیین کرده و حتی آسیب‌های پیرامون مداحی و مراسمات عزاداری را شناسایی کرده و اطلاع‌رسانی کنند.

عاملی درک علت قیام امام حسین (ع) و اطلاع‌رسانی آن را مسئولیت خطیر امروز مسلمانان دانست و گفت: مداحان می‌بایست علت قیام امام حسین (ع) و علت ایستادگی وی در مقابل ظلم و جور زمانه را تشریح کنند.

وی یکی از اهداف دشمن را ضربه زدن به عزاداری‌های ماه محرم با طرح مسائل تفرقه‌انگیز دانست و تأکید کرد: دشمن به دنبال کمرنگ کردن عزاداری ماه محرم است.

امام جمعه اردبیل با تأکید به اینکه عزاداری ماه محرم در واقع زنده نگاه‌داشتن هویت دین اسلام است، خواستار هوشیاری در مقابل ترفندهای دشمنان شد.

عاملی تأکید کرد: انتظار می‌رود مراسم استقبال از ماه محرم در همه نقاط کشور برگزار شده و آسیب‌شناسی لازم از مراسمات صورت گیرد تا عزاداری‌ها مطابق خواست دشمن کمرنگ نشود.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به اینکه مراسم عزاداری امام حسین (ع) قرن‌ها بعد از شهادت وی همچنان برگزار می‌شود، ادامه داد: امروز حتی شاهد عزاداری اهل سنت در این روز برای امام حسین (ع) و یاران او هستیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۷۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «رازهای زیارت اربعین» اثر محمد سند با تحقیق ابراهیم حسین بغدادی و ترجمه محمد خنیفرزاده در ۱۷۶ صفحه در مجتمع فرهنگی فاطمیه اصفهان تهیه و به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

نویسنده اثر حاضر مطالب ارزنده‌ای درباره فلسفه زیارت اربعین و وسعت انعکاس آن بر روح و روانِ بشر بیان کرده است. کشش و شیفتگی شدیدی که این شعیره مقدس به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به طور ویژه و به دیگر شهدای کربلا به طور عام در وجود ما می‌دواند، کانون توجه ما در این کتاب است؛ چیزی که موجب می‌شود روحیه باصفای انسان با ایمان در جامعه‌ای که در آن به سر می‌برد، ممتاز و برجسته کند و نمونه فاخری از همزیستی بر پایه عشق و محبت الهی را در میان همنوعان خود رقم زند.

ساختار اثر

این کتاب در سه فصل تألیف شده است؛ فصل اول با عنوان «زیارت اربعین، تعالی‌بخش فطرت انسانی» نیروی محرک در زیارت اربعین، مهدویت در امتداد عاشورا و شعائر حسینی و نظارت مداوم کشورها بر زیارت اربعین را بررسی کرده و حرمت مناسبت و موسم اربعین، سکولاریسم نوین و زیارت امام حسین (ع) و دلیل تمرکز بر زیارت امام حسین (ع) را شرح داده و گنبد حسینیِ آسمان و تربت روحانی آن، حورالعین، پرتوی از نور حسین (ع) و دیدار امام حسین (ع) و فراموشی حوریان را به نگارش درآورده است.

نویسنده در فصل دوم با عنوان «زیارت اربعین، تمدن یا حکومت» ابعاد زیارت اربعین امام حسین (ع)، قرآن کریم و فرهنگ و تمدن و قواعد جهانی نظام اهل بیت (ع) را بیان کرده و جایگاه علمی نظام حوزه در پژوهش‌های غربیان، راز موفقیت نظام تشیع و رازهای قواعد حاکم بر نظام اهل بیت (ع) را مورد تأکید قرار داده است.

«فلسفه شعائر حسینی» عنوان سومین و آخرین فصل از کتاب حاضر است که در آن یعقوب و گریه او بر یوسف (ع)، شعار حضرت مهدی (عج) و اهل بیت (ع) قطب و محور مودت تبیین شده و تفاوت‌های اسلام عمومی با اسلام ایمانی، فلسفه ولایت و رجعت سران عدالت الهی به رشته تحریر درآمده است.

کد خبر 6089496 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • تأکید رئیس قوه قضائیه بر تدوین پیوست رسانه‌ای در آرا و تصمیمات قضائی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • تأکید مجدد السیسی بر ضرورت آتش بس و ارسال کمک های بشردوستانه به غزه
  • اصلاح نژاد ۱۵ هزار راس دام سبک در استان همدان
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • خبرنگاران جنگ ترکیبی دشمن را با جهاد تبیین روشنگری کنند
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست