Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-18@04:06:50 GMT

تالاب عینک رشت به قطب گردشگری تبدیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۲۸۴۱۱

تالاب عینک رشت به قطب گردشگری تبدیل می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه طرح پیوستن تالاب عینک به کنوانسیون رامسر در جمع اعضای شورا مطرح شد گفت: شورای شهر رشت در نظر دارد تالاب عینک را در کنوانسیون رامسر ثبت و به یک قطب گردشگری تبدیل کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سید امیرحسین علوی صبح امروز در نشست خبری در رشت اظهار داشت: طرح پیوستن تالاب عینک به کنوانسیون رامسر توسط رئیس شورای رشت در جمع اعضای شورا مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:شورای شهر رشت در نظر دارد با تعامل و دعوت به همکاری از سازمان‌های مربوطه و جلب حمایت نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تالاب عینک را در کنوانسیون رامسر ثبت و به یک قطب گردشگری تبدیل کند.

رئیس شورای اسلامی شهر رشتبا اشاره به تهیه طرحی با عنوان پیوستن رشت به شهرهای تالابی تصریح کرد: هدف اصلی این طرح بهبود فعالیت مقامات محلی با تالاب‌ها و ارتقاءحفاظت و استفاده معقول از آن‌ها است.

علوی افزود: امسال برای نخستین بار دبیرخانه کنوانسیون رامسر فراخوان شهرهای تالابی را در سطح جهان مطرح کرده و در نشست آینده دبیرخانه کنوانسیون و پس از بررسی فرم‌های ارسالی،امتیاز شهر تالابیاعطا به رشت اعطا می‌شود.

وی با بیان اینکه تالاب عینک رشت دومین تالاب بزرگ گیلان است گفت: شهر رشت با دارا بودن تالاب شهری عینک در حاشیه پارک دانشجو که به‌لحاظ مساحت دومین تالاب بزرگ گیلان محسوب می‌شود می‌تواند با پاسخ دادن به این فراخوان در موقعیت جدیدی قرار گیرد.

رئیس شورای شهر رشت افزود: پیشنهاد این برنامه از سوی دو موسسه سبزکاران بالان و مرکز کمک‌های بشردوستانه پویندگان صلح گیل ارسال شده است و امیدوارم این اقدام آغازی برای مسیر جدید توسعه بر اساس فرصت‌های طبیعی شهر رشت باشند.

وی گفت: در صورت تحقق طرح مذکور پیوستن به شبکه‌های جهانی شهرهای تالابی، شناخته شدن به‌عنوان شهر تالابی کنوانسیون رامسر، تقویت ارتباط مثبت شهرها با تالاب‌ها از طریق مشارکت و آگاهی فزاینده از جمله دستاوردهایی است که در صورت تحقق طرح مذکور شامل حال رشت خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت بیان کرد: ثبت رشت در کنوانسیون رامسر در کنار شهرهایی مانند پاریس ولندنموجب انتقال تجربه بین شهرهای ثبت شده در زمینه بهره برداری، حفظ و توسعه شهری بر مبنای تالابی می‌شود و باید از فرصت ایجاد شده نهایت استفاده را کرد.

انتهای پیام/

R7877/P1336/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص فضایی در بافت تاریخی یزد برای دبیرخانه قصه‎‌گویی

ایسنا/یزد دبیر جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با هدف تشریح اهمیت استقرار دبیرخانه دائمی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در یزد و لزوم اختصاص ساختمانی با ویژگی‌های یزد جهانی در صحن علنی شورای اسلامی شهر یزد حضور یافت.

«سیده عالیه قوامی» با حضور در کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد و تشریح اهمیت انتقال دبیرخانه دائمی این جشنواره به شهر میراث تاریخی جهان، این مقوله را فرصتی برای جذب گردشگر داخلی و خارجی دانست.

وی در ادامه یزد را خاستگاه ادبیات کودک و نوجوان ایران و مهد مهدی آذر یزدی برشمرد و از قصه‌گویی به عنوان آسان‌ترین، ارزان‌ترین، در دسترس‌ترین و موثرترین ابزار تربیتی و پرورشی یاد کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان استان اضافه کرد: ۲۳ خرداد همزمان با روز ملی قصه‌گویی ایرانی از پوستر بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی رونمایی خواهد شد و این حرکت فرهنگی تا ۱۸ تیر، سالروز وفات پیر نیک اندیش استاد مهدی آذر یزدی و روز ملی  ادبیات کودکان و نوجوانان ایران و سالروز ثبت جهانی یزد در یونسکو ادامه خواهد داشت.

رییس دبیرخانه جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کارنامه درخشان کانون استان یزد در حوزه قصه و قصه‌گویی، استقبال و  حمایت مسئولان استانی، زادگاه پدر ادبیات کودکان و نوجوانان ایران و اولین شهر ثبت تاریخی جهان در ایران را از عوامل انتخاب یزد به عنوان «پایتخت قصه ایران» دانست و این مقوله را پیوست فرهنگی برای گردشگری و جذب گردشگران داخلی و خارجی عنوان کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان یزد، ارتباط با خواهر خوانده های یزد و ارسال فراخوان و جذب قصه گو از سایر کشور ها و هفته های دوستی کانون از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود که اعضای کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد با استقبال از این پیشنهاد، موضع خود را مثبت اعلام کردند و پیشنهاداتی نیز ارائه کردند.

«فخرالسادات خامسی» عضو شورای اسلامی شهر و کمیسیون گردشگری ضمن ابراز خرسندی از ایجاد چنین فرصتی اشاره کرد: اگر در هر حوزه ای  کودکان را مرکز توجه قرار دهیم مسیر را درست انتخاب کرده‌ایم.

«فاطمه زارع» دیگر عضو شورا و نایب رییس کمیسیون  گردشگری نیز از این فرصت برای آموزش‌های شهروندی و پیوست فرهنگی ثبت جهانی یزد یاد کرد و برای اختصاص فضایی مناسب در بافت تاریخی و گردشگری یزد پیشنهاداتی ارائه کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عینک شنای هوشمند فرم برای سال 2024 اصلاح می‌شود
  • (تصویر) استایل جالب مامور زن یگان ویژه با عینک آفتابی و مسلسل!
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری را به جامعه نوآور تبدیل می‌کند
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری به جامعه نوآور تبدیل می‌کند
  • ناصر هادیان: اسرائیل در حمله به کنسولگری ما کنوانسیون‌های بین‌المللی را نقض کرد/ با فرستادن پهپاد و موشک نشان دادیم هم توان و هم اراده پاسخگویی داریم/ این عملیات به لحاظ استراتژیک موفقیت‌آمیز بوده است
  • کشف محموله غیر مجاز ماهی‌های تالابی در شادگان
  • منابع و مصارف بودجه تبدیل به قانون شده است
  • آبگیری ۹۳ درصدی تالاب شادگان
  • تالاب بیشه دالان بروجرد ظرفیتی بی‌نظیر برای توسعه گردشگری محیط زیستی
  • اختصاص فضایی در بافت تاریخی یزد برای دبیرخانه قصه‎‌گویی