Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها>مرکزی - علی ابراهیمی، نماینده مردم شهرستان شازند درباره وضعیت تولیدعسل درکشور، گفت: عسل ایرانی برای جهانی شدن در بازار جهانی نیازمند ساماندهی زنبوردارن خرد و کلان است تا بتوان علاوه بر افزایش میزان تولید عسل در راستای فضای رقابتی بازار جهانی عسل این محصول برند ایرانی را به بازار جهانی صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرآنلاین، عضوکمیسیون کشاورزی ، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه مبدا تولید عسل‌های ۱۵ هزار تومانی از محل شهد گل و گرده نیست، تصریح کرد: برای شناسایی عسل مرغوب باید با تست های آزمایشی درصد میزان قند موجود در عسل مشخص شود تا بتوان تشخیص داد در تولید عسل چه میزانی از ساکروز یا بطور مستقیم از شهد گل استفاده شده است.
وی با بیان اینکه قیمت ۱۲ الی ۱۵ هزارتومان برای عسل طبیعی با توجه به هزینه های تولید عسل طبیعی در کشورنشدنی است، تصریح کرد: برای صادرات عسل باید سازمان استاندارد به عنوان یک بازوی فعال ابتکار عمل را بردست بگیرد زیرا بخش عمده ای از کوهستان های کشور ظرفیت تولید عسل طبیعی را دارند.
ابراهیمی افزود: تولید عسل از زنبورستان تا فروش در بازار مصرفی باید بطور مستقیم زیر نظر وزارت کشاورزی و سازمان استاندارد قرار بگیرد تا بتوان از کیفیت برتر عسل ایرانی در بازار جهانی محافظت کرد و این در حالی است که برای پایداری در بازار جهانی عسل باید دو مقوله کمی و کیفی به طریق موازی حرکت کنند تا بتوان با تدوام تولید بازار جهانی را بدست گرفت.
نماینده مردم شازند در مجلس، یادآورشد: اگر تولید عسل با شکر همراه باشد با قیمتی که شکر در بازار دارد، نرخ عسل کیلویی ۱۵ هزارتومان بطور مسلم طبیعی نیست.

46

کلید واژه‌ها : استان مرکزی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۹۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، مایک لی، کارگردان کهنه کار فیلم‌های «ورا دریک»، «سالی دیگر»، «رازها و دروغ‌ها» و «الکی خوش» در جشنواره فیلم مدیترانه مالت با جایزه زنبور طلایی برای یک عمر دستاورد حرفه‌ای تجلیل می‌شود.

این کارگردان ۹۱ ساله که ۷ نامزدی اسکار در کارنامه دارد و نخل طلای جشنواره فیلم کن ۱۹۹۳ را برای فیلم «برهنه» دریافت کرده است، همچنین در یک مسترکلاس جشنواره شرکت می‌کند و با آدریان ووتن، مدیر اجرایی فیلم لندن و کمیسیون فیلم بریتانیا گفت‌وگو خواهد کرد.

جشنواره فیلم مدیترانه اعضای هیات داوران خود را که بخش رقابتی جشنواره متشکل از ۱۲ فیلم از منطقه را قضاوت خواهند کرد، معرفی کرده است.

در مراسم اختتامیه جشنواره که ۳۰ ژوئن برگزار می‌شود، جوایز زنبور طلایی جشنواره به بهترین فیلم بلند، بازیگری، فیلمنامه‌نویسی، طراحی تولید، اجرای فنی خلاقانه و جایزه ویژه هیات داوران اهدا خواهد شد.

گروه داوری شامل جان اس بیرد کارگردان اسکاتلندی، مارجری سیمکین مدیر بازیگران «آواتار»، پدرو لوکه فیلمبردار «جامعه برف»، ماریو فیلیپ آتزوپاردی کارگردان مالتی-کانادایی، نیتن کراولی انگلیسی طراح تولید «شوالیه تاریکی» و ریچی مهتا کارگردان کانادایی هستند.

امسال دومین دوره این جشنواره از ۲۲ تا ۳۰ ژوئن (۲ تا ۱۰ تیر) در شهر والِتا پایتخت مالت برگزار می‌شود.

کد خبر 6092677

دیگر خبرها

  • حرکت بازار ارز به سمت ثبات/ نوسان یک یا دو هزار تومانی قیمت دلار طبیعی است
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • پایان تاخت و تاز موتوری‌ ها در محدوده بازار | طرح ترافیک ویژه موتورسیکلت سواران در محدوده بازار اجرا می شود
  • مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • استمرار اقداماتی در راستای ساماندهی کشف رود
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود