Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه آلمان مذاکرات هسته‌ای با تهران را الگوی مناسبی برای حل بحران کره شمالی دانسته و درباره تبدیل شدن دنیا به انباری از باروت در سایه تشدید این بحران هشدار داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، زیگمار گابریل، وزیر امور خارجه آلمان در گفت‌وگو با هفته نامه اشترن، درباره یک مسابقه هسته ای جدید به دلیل بحران کره شمالی هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نگران یک مسابقه تسلیحاتی جدید در صورت متوقف نشدن برنامه های تسلیحات اتمی کره شمالی است. وی در این باره ابراز تعجب کرد که کره شمالی به صورت جدا و منزوی مورد ارزیابی قرار می گیرد.

گابریل افزود: اگر رژیم پیونگ یانگ به این رویکرد خود ادامه دهد در این صورت شاید کره جنوبی و ژاپن هم به خرید تسلیحات اتمی روی آورند. در این صورت دیگر کشورها از جمله در همسایگی ما و در آفریقا هم از این قاعده تبعیت خواهند کرد. به این ترتیب دنیا به یک انبار باروت تبدیل می شود.

معاون صدر اعظم آلمان همچنین خواستار حل دیپلماتیک بحران کره شمالی شده و در اظهار نظری مشابه مرکل مذاکرات اتمی با ایران را نمونه خوبی برای حل این مسئله دانست.

وی الگو گرفت ازمذاکرات هسته ای با ایران درباره کره شمالی را ممکن دانسته و گفت: ما اروپاییان می توانیم بخشی از یک راه حل دیپلماتیک باشیم. ما کنال های گفتوگو با پیونگ یانگ داریم. اولویت برای ما ایجاد اعتماد است.

گابریل تاکید کرد که به این ترتیب از تنش زایی های بیشتر در کره شمالی می توان جلوگیری کرد، اما در عین حال این مسئله هم ضرورت دارد که روابط خود با روسیه را نیز عادی کنیم. ما برای راه حل بحران کره شمالی و همچنین برای جلوگیری از گسترش سلاح های اتمی هم به آمریکا و هم به روسیه نیاز داریم.

وی همچنین گفت که در نهایت در حل بحران کره شمالی ما باید به یک شبه جزیره کره بدون تسلیحات اتمی دست یابیم.

وزیر امور خارجه آلمان همچنین پیشنهاد هوشمندانه و جامع همتای آمریکایی خود به کره شمالی را تمجید کرد که گفته بود اگر کره شمالی به گسترش تسلیحات اتمی پایان دهد آمریکا آماده است به این کشور تضمین های امنیتی بدهد. وی در این باره گفت: این مسیری است که باید در آن قرار گیریم.

انتهای پیام/

R31356/P36447/S8,87,89,95,97/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۹۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ مدیریت بحران، محتمل‌ترین نتیجه سفر
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ ماموریت دیپلماتیک مدیرکل آژانس در روزهای طوفانی منطقه/ مدیریت بحران؛ محتمل ترین نتیجه سفر
  • شطرنج ماهرانه تهران در فرایند دیپلماتیک جنگ غزه
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • آماده‌باش برای مواجهه با سیلاب در استان های شمالی کشور
  • حالا وقت رفتن شاگرد سابق گواردیولا است؛ چرا آرسنال باید گابریل ژسوس را در تابستان بفروشد؟
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است