Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوانازقم؛مهندس خاکی، مدیر سازمان بهسازی و زیباسازی شهرداری ،گفت:بافتهای فرسوده در ایران 130هزار هکتار است که شهرهای تهران اصفهان قم مشهد تبریز و کردستان به عنوان وسیعترین بافتهای فرسوده به شمار می روند و استان قم با 1074 هزار هکتار وسعت خطر جدی را از لحاظ مرکزیت استانها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاکی بیان کرد : مسئله بافت فرسوده شهر قم کشوری است زیرا سالانه پذیرای 200 میلیون زائر است و باید جدی گرفته شود.

فتاحی زاده رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اشاره کرد : استان قم دارای مناطق ناکارآمد شهری است که وسعت بافتهای فرسوده در مرکزیت استان قرار دارند و اطراف حرم مطهر حضرت معصومه س را احاطه کرده اند و باید نگاه ویژه ای را داشت و نوسازی باید از مقیاس محلی صورت گیرد زیرا بروز خطرات طبیعی همچون زلزله تلفات زیاد و جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.

تکیه ای مدیر شرکت عمران معصومیه اظهار داشت : شرایطی برای نوسازی واحدهای فرسوده از جمله وام 50میلیونی برای هر واحد،تخفیف 50 درصدی عوارض شهرداری، وام 20 میلیونی ودیعه مسکن وجود دارد که امیدواریم شرایط و طرهای بهتری همچون کاهش نرخ سود تسهیلات را شاهد باشیم.

انتهای پیام/ح

خطر جدی بافتهای فرسوده در قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۹۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه حضور دانش‌بنیان‌ها در عرصه حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده بود، گفت: با توجه به اینکه نیاز به دانش‌بنیان‌ها احساس می‌شود، توانمندی لازم در مکانی همچون بدنه دانشگاه‌ها برای پرورش این استعدادها وجود داشته و در نتیجه نیاز و توانمندی موجب این جرقه شده است.

میثم اکبرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: حمل‌ونقل بخشی از زیست شهری است، بنابراین با سایر شئونات زندگی مردم درهم‌تنیدگی دارد و در عین حال که جلوی چشم همه قرار دارد، اما پیچیده است و موجب تغییرات سریع در روند حمل‌ونقل می‌شود.

وی افزود: فراهم کردن سریع و درست زیرساخت‌های حمل‌ونقل از سوی مسئولان امر اهمیت زیادی دارد، به این معنا که کندی‌ها و خطاهایی که زیست‌بوم‌های انسانی دارند را با استفاده از فناوری از سیستم خارج می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه در حیطه فناوری تولیدکننده و مصرف‌کننده داریم، گفت: تولیدکنندگان شرکت‌ها و مصرف‌کنندگان مدیریت‌های حمل‌ونقلی به نمایندگی از شهروندان هستند.

اکبرزاده ادامه داد: نمایشگاه‌ها و رخدادهایی که همچون نمایشگاه حمل‌ونقل مکانی است که تولیدکننده و مصرف‌کننده را در یک مکان گرد هم می‌آورد تا بتوانند یکدیگر را پیدا کنند، چرا که در حالت عادی نیازها تولید می‌شود، اما فرصتی برای پیدا کردن تأمین‌کننده آن‌ها نیست، در واقع افرادی بالقوه می‌توانند مواردی را تأمین کنند که مطمئن نیستند مصرف‌کننده داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه حضور دانش‌بنیان‌ها در عرصه حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده بود، تصریح کرد: با توجه به اینکه نیاز به دانش‌بنیان‌ها احساس می‌شود، توانمندی در مکانی همچون بدنه دانشگاه‌ها برای پرورش این استعدادها وجود داشته، در نتیجه نیاز و توانمندی موجب این جرقه شده است.

کد خبر 750495

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • استعدادهای دانش‌آموزان همچون گنجینه‌ای در دست معلمان است
  • اوهام حشاشین مصری از خیام
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور