Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@00:02:13 GMT

80 درصد افراد افسرده درمان موفق ندارند

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۳۰۶۶۲

قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این‌که در حال حاضر از مجموع آمار افراد افسرده کشور فقط 20 درصد درمان موفق دارند، گفت: 80 درصد آمار ثبت شده یا اصلا درمان نمی‌شوند و یا درمان ناقص دارند .
به گزارش ایسنا، دکتر«مسعود شریفی»با اشاره به این‌که در حال حاضر 350 میلیون نفر در سطح جهان مبتلا به درجاتی از بیماری افسردگی هستند، اظهار کرد: بیشترین علت ناتوانی و اختلال عملکردی افراد افسردگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در بیماری افسردگی نه تنها خود فرد درگیر می‌شود، بلکه اطرفیان فرد افسرده هم به طور مستقیم و هم غیرمستقیم تحت تأثیر بیماری قرار می‌گیرند .
قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یزد در ادامه با بیان این‌که سالانه یک میلیون خودکشی موفق به دلیل افسردگی افراد در سطح جهان ثبت می‌شود، گفت: طبق بررسی‌های انجام شده در ایران 24 درصد افرادی که تحت مطالعه قرار گرفتند مبتلا به درجاتی از اختلالات روانی هستند .
این مقام مسئول با اشاره به این که سهم افسردگی در افراد مورد مطاله 12 درصد تعیین شده است، خاطرنشان کرد: میزان درجه افسردگی در افراد مختلف متغیر است .
شریفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که زنان بیشترین آمار ابتلا به افسردگی را به خود اختصاص می‌دهند، گفت: شهرنشینان بیشتر از روستاییان افسرده می‌شوند .
وی فقر را از دیگر عوامل افزایش میزان افسردگی در افراد مختلف دانست و بیان کرد: فقط 35 درصد افرادی که در خود اظهاری افسردگی خود را قبول داشتند مورد درمان قرار گرفتند .
قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این‌که در حال حاضر از مجموع آمار افراد افسرده کشور فقط 20 درصد درمان موفق دارند، گفت: 80 درصد آمار ثبت شده یا اصلا درمان نمی‌شوند و یا درمان ناقص دارند .
شریفی در ادامه بحث سلامت روان را از جمله برنامه‌های جدی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانست و بیان کرد: ایجاد زیرساخت‌های لازم برای اجرای برنامه‌های موثر در این حوزه ضروری است .
وی افزوده شدن کارشناسان سلامت روان و تغذیه به سیستم پیشگیری و سلامت استان در برنامه‌های تحول سلامت در حوزه بهداشت از جمله اقدامات زیربنایی در بحث سلامت عنوان کرد و افزود: در حال حاضر 59 نفر نیرو در حال فعالیت تخصصی در حوزه خدمات سلامت‌روان هستند .
این مقام مسئول انگزدایی از اختلالات سلامت روان را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای درمان افسردگی در استان دانست و گفت: افزایش آگاهی عمومی در مورد افسردگی بین افراد مختلف جامعه ضروری است .
شریفی تأیید کرد: نقش سبک زندگی در درمان افسردگی باید به عنوان الویت اجرایی در این حوزه بیان شود .
قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یزد در مورد سند ملی غیرواگیر خاطرنشان کرد: افزایش دسترسی بیماران افسرده به خدمات درمانی مناسب، یکی از مهمترین اهداف سند غیر واگیر است .
وی در پایان سخنان خود انجام مشاوره‌های سلامت‌روان به منظور شناسایی اختلالات روانی، آموزش مهارت زندگی و فرزندپروری، را از جمله اقدامات انجام شده در استان یزد است .

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۰۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، کریم میرزایی گفت: اکنون تنها بیماران قلبی و آنژیوگرافی برای درمان به مرکز استان اعزام می‌شوند که امیدواریم با راه اندازی مرکز آنژیوگرافی این مشکل نیز رفع شود که دستگاه آنژیوگرافی به همت یک خیر خریداری شده و با کامل شدن فضای فیزیکی مرکز، در آینده‌ای نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

او در ادامه با اشاره به هفته سلامت و برنامه‌های این شبکه به مناسبت هفته سلامت، افزود: شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر در این هفته با شعاری جهانی «مردمی سازی سلامت» برنامه‌های متعددی اجرا کرده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر تأکید کرد: خدمات ارائه شده مراکز بهداشتی در دور افتاده‌ترین روستا‌ها از ابتدای تولد و طرح غربالگری رایگان دیابت و فشار خون از جمله خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان است.

میرزایی با تاکید بر اهمیت عدالت در سلامت گفت: خوشبختانه در تمامی حوزه‌های پزشکان متخصص، تجهیزات پزشکی و خدمات درمانی در سطح کشور به خودکفایی رسیدیم.

دیگر خبرها

  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور