Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان با بیان اینکه مشخص نیست شرکت عمران ۳۰ میلیون تومان از هر متقاضی مسکن مهر را که دریافت کرد در کجا هزینه می‌کند، گفت: متأسفانه از پول متقاضیان حدود ۸۱۳ میلیارد تومان در ساخت تونل هزینه شد.

ایرج رهبر، در پاسخ به این سوال که مدیرعامل پردیس تهدید کرده است اگر انبوه‌سازان در ساخت مسکن مهر همچنان کُند باشند قرارداد آنها را لغو می‌کنیم، گفت: سوال این است که آیا شرکت عمران پردیس اعلام نکرد اشکال کار از خودشان است و یا اینکه آیا سایر سایت‌های مسکن مهر با سرعت در حال فعالیت کردن هستند؟ به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، وی افزود: پیرو این مطالب حدود 20 روز پیش جلسه‌ای در پردیس و با حضور مهرآبادی معاون وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر و طاهرخانی مدیرعامل جدید شرکت عمران شهرهای جدید که آن روزها هنوز این سمت را نداشت برگزار و صورت‌جلسه‌ای تنظیم شد که تمام مسئولان متقاعد شدند اشکال از شرکت عمران پردیس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان افزود:‌ این صورت‌جلسه در چند بند تنظیم و به امضای همه حاضران در این جلسه رسید و تمام تعیین‌تکلیف‌ها برای همه مشخص شد که 4 بند از این صورت‌جلسه مربوط به شرکت عمران پردیس بود.

رهبر گفت: در این صورت‌جلسه تأکید شده بود که باید صورت وضعیت‌ها در طول یک هفته پرداخت و تعیین تکلیف مسائل فنی آماده‌سازی از لحاظ اجرایی که یک سال و نیم بر روی آن تأکید داشتیم نهایی شود.

وی ادامه داد:‌ در این صورت‌جلسه تأکید شد که این موارد در طول یک هفته تعیین تکلیف شود اما از این جلسه و این صورت‌جلسه 20 روز می‌گذرد و هنوز خبری از این تعیین تکلیف نیست.

نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان خاطرنشان کرد: این عدم تعیین تکلیف را با گذشت 20 روز قبل از اینکه طاهرخانی به سمت مدیرعاملی شرکت عمران پردیس برسد به اطلاع او رساندم و متأسفانه هنوز هیچ خبری از این صورتجلسه نیست.

رهبر در پاسخ به این سوال که این اظهارات شما می‌خواهد این را ثابت کند که مقصر تأخیر و کُندی ساخت مسکن مهر شرکت عمران پردیس است، گفت:مقصر 90 درصد این تأخیرها شرکت عمران پردیس و 10 درصد هم می‌تواند متوجه انبوه‌سازان باشد. چرا که وقتی پول لازم را در زمان مقرر دریافت نکنند و مشکلات فنی نیز در پروژه وجود داشته باشد باعث تأخیر در ساخت‌وساز می‌شود.

*650 واحد از 10 هزار واحد تحویل شده اما بدون آب و فاضلاب

وی در پاسخ به این سوال که این 10 هزار واحد مسکن مهر که توسط انجمن انبوه‌سازان در حال ساخت است در چه وضعیتی قرار دارد، اظهار داشت: در حال حاضر 650 واحد از این 10 هزار واحد را تحویل دادیم اما هنوز تأسیسات آب و فاضلاب آنها کامل نشده است و امیدواریم تحویل واحدها به‌گونه‌ای باشد که متقاضی بتواند در آن واحدها ساکن شود.

نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان خاطرنشان کرد: متوسط پیشرفت فیزیکی این 10 هزار واحد مسکونی 70 درصد و برخی واحدهای مسکونی حتی به 97 درصد هم رسیده است.

رهبر تأکید کرد: چرا باید فشار بیش از حد به انبوه‌سازان آورده شود که تمام واحدهای مسکونی همزمان و یکنواخت پیشرفت کنند، در حالی که باید پرسید همان شرکت کوزو که در فاز 11 حدود 35 هزار واحد مسکونی در حال احداث دارد، آیا تمام واحدهایش همزمان در حال فعالیت هستند، پس مدیریت ایجاب نمی‌کند که همه واحدهای مسکونی یکجا فعالیت کنند.

وی افزود: ساخت این 10 هزار واحد مسکونی از سوی انجمن انبوه‌سازان مدیریت شده و به 16 شرکت ساختمانی داده شده است هر کدام از این شرکت‌ها بسته به توان خود ساخت تعدادی از واحدهای مسکونی را برعهده گرفته‌اند.

نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان اظهار داشت: خوشبختانه این شرکت‌ها هر کدام به سهم خود مشغول کار هستند و برخلاف شرکت کوزو که یکجا در حال ساخت 35 هزار واحد مسکونی است و در همه سایت‌ها نیز مشغول به کار نیست انبوه‌سازان در تمام سایت‌های مربوط به خود مشغول هستند.

رهبر ادامه داد: به شرکت عمران پردیس اعلام کرده‌ایم که ما هم قبول داریم که از متقاضیان نباید تقاضای پول کنید، اما واقعیت این است متقاضیان مسکن مهر یک وام 40 میلیون تومانی و یک واریز و آورده 43 تا 46 میلیون تومانی دارند، بنابراین جمع این مبلغ به 85 تومان می‌رسد.

*شرکت عمران 30 میلیون تومان پول هر متقاضی را صرف چه کاری هزینه کرده است؟

وی افزود: تذکر ما به شرکت عمران پردیس این بوده است که از این مبلغ 85 میلیون تومان 57 میلیون تومان به سازندگان پرداخت می‌شود پس این مبلغ 28 تا 30 میلیون تومان در کجا هزینه می‌شود و چرا خبری از آن نیست.

نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان تصریح کرد: حال فرض کنیم 5 تا 6 میلیون تومان هم در نظام مهندسی و سایر موارد هزینه می‌شود، اما باید سایر مبالغ در ساخت مصرف شود تا این واحدهای مسکن مهر هرچه سریع‌تر به ثمر برسد.

* از پول متقاضیان مبلغی حدود 813 میلیارد تومان در ساخت تونل هزینه شد

رهبر اضافه کرد: متأسفانه از پول متقاضیان مبلغی حدود 813 میلیارد تومان در ساخت تونل هزینه شد که 150 میلیارد تومان آن سهم فاز 5 و 9 شهر جدید پردیس بود این مبالغ باید بازگردد.

وی ادامه داد: اما مسئله مهم این است که از 87 میلیون تومان که مبلغ 57 میلیون تومان به انبوه‌سازان و سازندگان داده می‌شود مابقی این پول‌های متقاضیان کجا هزینه شود.

نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان تأکید کرد: متقاضیان مسکن مهر به هیچ وجه مقصر نیستند، چراکه وقتی زمین واحدهای مسکن مهر 99 ساله و مالکیت آن در اختیار دولت است، چرا باید هزینه آماده‌سازی از متقاضیان دریافت شود.

رهبر افزود: با پول متقاضیان مسکن مهر این واحدها ارزش افزوده پیدا کرده‌اند، حال سوال این است که آیا در سطح شهر دولت از مردم بابت آسفالت و محوطه‌سازی پول دریافت می‌کند؟

وی تأکید کرد: تأخیر در ساخت‌وساز پروژه مسکن مهر مثل سایر پروژه‌ها که اگر در اتمام آن تأخیر رخ دهد سازنده‌ها سود می‌کنند، نیست، چراکه این واحدهای مسکن مهر در مالکیت سازنده‌ها نیستند که با تأخیر در پروژه نیز سود کنند.

نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان افزود: پس هرچه پروژه مسکن مهر طولانی شود به ضرر سازندگان خواهد بود، شرکت عمران پردیس باید مدیریت کند پول سازنده‌ها را به‌موقع پرداخت و آورده متقاضیان را در جای خودش هزینه کند، نه‌ اینکه این پول در نقاط دیگر صرف شود.

،در 21 مرداد ماه امسال سعید غفوری مدیر عامل شهر جدید پردیس با تأکید بر اینکه برخی از پیمانکاران برای متقاضیان مسکن مهر کیسه دوخته‌اند، گفت: در فاز 5 با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستیم، چرا که از لحاظ کمیت و کیفیت واحدهای مسکن مهر در فاز 5 چندان ما را راضی نکرده است.

غفوری افزود: حدود 10 هزار واحد مسکونی در اختیار شرکت توسعه شهرسازی ایران وابسته به انجمن انبوه‌سازان است اما علیرغم اینکه مبالغ خوبی به آنها تزریق شده است این شرکت سرعت خوبی برای اتمام واحدها از خود نشان نداده است.

مدیرعامل شهر جدید پردیس ادامه داد: از روند تحویل واحدها در فاز 5 راضی نیستیم و از 10 هزار واحد مسکونی مزبور تنها 650 واحد مسکونی افتتاح شده است.

وی تصریح کرد: در جلسه‌ای که هیأت مدیره تشکیل داد از مسئولان ارشد این شرکت و انجمن انبوه‌سازان درخواست و خواهش کرده‌ایم که سرعت تحویل واحدها را افزایش دهند و به آنها گفتیم که روند آماده‌سازی شرکت توسعه شهرسازی ایران خیلی کند است و اگر همین‌طور پیش برود برخی از واحدهای مسکن مهر تا سال 1400 نیز به پایان نمی‌رسد.

غفوری ادامه داد: اگر کار این گونه پیش برود مجبور هستیم قراردادی که با شرکت توسعه شهرسازی ایران به امضا رسانده‌ایم را بشکنیم. هر چند یک سال پیش نیز بنده پیشنهاد دادم که یک قسمت از کار را به یک پیمانکار قوی‌تر بسپاریم.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۰۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در  منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • گره عجیب نهضت ملی مسکن
  • اخذ پیش پروانه شهرک پرنیان ۳ قم
  • بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز برای بافت‌های فرسوده پیگیری شود
  • آغاز ساخت ۹۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در اردل
  • انبوه سازی بیش از ۳۵ هزار واحد مسکن ملی در ۹ شهر گیلان
  • انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا
  • شرکت عمران شهر جدید پردیس از سازندگان متعهد حمایت می‌کند