Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- ایرنا- عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ، صنایع و معادن و کشاورزی شیراز گفت: توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی، راهکاری مناسب برای توسعه استان فارس و درآمدزایی و ایجاد اشتغال است.

به گزارش ارسالی چهارشنبه روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز به ایرنا، محمدرضا ظهیر امامی در کمیسیون صنعت که با حضور اعضای آن برگزار شد بیان کرد: در حال حاضر با توجه به بحران آب در استان و عدم فعالیت صنعت، توسعه صنایع پایین دستی راهکاری مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: استان فارس در صنایع پایین دستی پتروشیمی فرصت های زیادی دارد که یکی از راه های توسعه این صنایع در استان، ایجاد پارک علم و فناروی پتروشیمی است که می تواند شرکت های فعال در این زمینه را در کنارهم قرار دهد و دانش را به تولید و ثروت تبدیل کند.
صنایع پایین دستی در بخش پتروشیمی، صنایعی هستند که مواد اولیه را با فرآوری های مورد نیاز به محصولاتی تبدیل می کنند و در اختیار عموم مردم و یا کارگاه های تولیدی کوچک قرار می دهند که رنگ و رزین، الیاف و کامپوزیت و لاستیک و پلاستیک نمونه هایی از صنایع پایین دستی هستند.
ظهیر امامی با بیان اینکه ایجاد پارک علم و فناوری در حوزه پتروشیمی در فارس یک نیاز است اظهارداشت: در حال حاضر پارک های علم و فناوری در حوزه پتروشیمی در کشورهای پیشرفته فعال است که ارزش افزوده بالایی را ایجاد می کند.
او اضافه کرد: بخش خصوصی فعال استان در بخش پتروشیمی باید در قالب کمیته ای، طرح جامع توسعه صنعت پتروشیمی استان را تهیه کند تا آن را به بخش دولتی ارائه و مسیر حرکت و حمایت ها در استان باشد.
وی با بیان اینکه وجود نیروی متخصص در صنعت پتروشیمی یکی از ویژگی های استان فارس است ادامه داد: اگر بخش خصوصی در انجام امور منفعلانه عمل کند، نمی توان انتظار حمایت از بخش دولتی داشت و لذا باید تلاش شود تا از فرصت و پتانسیل فارس در بخش پتروشیمی استفاده مناسب شود.
ظهیر امامی عنوان داشت:حرکت در بخش پتروشیمی استان نیازمند طرح، نقشه راه و استراتژی مشخص است.
عادل زاده یکی از فعالان بخش پتروشیمی نیز گفت: قابلیت سیاست گذاری در استان ها در صنایع پایین دستی در بخش پتروشیمی وجود دارد که استان فارس نیز ظرفیت های ویژه ای در این بخش دارد.
وی با اشاره به بحران آب در استان فارس افزود: نیاز است در استان فارس شهرک ها و یا مجموعه هایی در زمینه پتروشیمی متناسب با سیاست های کلان کشور ایجاد شود که این مهم نیازمند حمایت های ویژه است.
عادل زاده بیان کرد: نقشه راه و طرح توسعه بخش پتروشیمی استان باید توسط بخش خصوصی فارس تهیه شود که بر اساس آن گروه هایی با هدف گذاری مشخص در استان تعریف شود و گروه ها را به هم مرتبط کمد که در این زمینه اتاق بازرگانی شیراز می تواند محور باشد.
دریافت خبر: فاطمه هاشمی نیک ** انتشار دهنده: غلامرضا مالک زاده
3002/ 1876

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۲۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز

ایسنا/فارس معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیشنهاد داد مستند تصویری از روایت ساخت پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز ساخته شود.

مریم جلالی امروز، ۶ اردیبهشت در بازدید از پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز گفت: هر حرمی از اهل‌بیت(ع) موزه، عرض ارادت هنرمندان صنایع‌دستی است.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: استاد هنرمند این اثر ارزشمند تمام تجلیات و این عرض ارادتی که طی قرن‌ها می‌توان برای یک حرم مطهر متصور شد را مینیاتوری کرده‌ است.

وی افزود: این اثر ارزشمند اضلاع مختلف و ساحت‌های مختلفی دارد که می‌توان به ساحت هنر، معرفت، ارادت، پشتکار و تلاش و استمرار و آموزش اشاره کرد.

جلالی با بیان اینکه تجمیع همه هنرها نشان از پیوند بین نسلی است و نشان از حفظ و نگهداری هنری ایرانی است، افزود: همیشه در طول تاریخ ایرانیان هنر را با عشق و ارادت نگه‌داشته‌اند و ما باید بتوانیم روایت رنجی که پشت این گنج بوده را نمایش دهیم و این وظیفه و مسئولیت ماست.

معاون وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی پیشنهاد داد: یک مستند تصویری از روایتی که استاد این اثر ارزشمند در حوزه‌های مختلف دارد، ساخته شود و در معرض دید عموم گذاشته شود، چراکه اثر تجلی هنر اسلامی است.

به گزارش ایسنا، پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز در مقیاس یک پانزده و یکی از آثار ارزشمند هنرمند استاد حیدریان است که ساخت آن به مدت ۱۱ سال به طول انجامیده است.

وزن این بنا سه تن است هنرهای به‌کاررفته در این اثر شامل ۲۵ حرفه هنری ازجمله مقرنس‌کاری، گچ‌بری، نجاری، جوشکاری، ریخته‌گری، قالب‌سازی، قلم‌زنی، آینه‌کاری، آجر تراشی، میناکاری، نورپردازی، معماری، خطاطی ثلث و کوفی، گره چینی، طراحی و راه‌اندازی سیستم‌های صوتی، حجاری، سنگ‌تراشی، طراحی اسلیمی و... است،ا بعاد این بنا عبارتند از عرض دو هزار میلی‌متر، طول سه هزار و دویست میلی‌متر و ارتفاع دو هزار و هفتصدمیلی متر است که بیش از ۱۲۴ هزار قطعه شامل ۲۴۰ عدد لامپ، سنگ سنندج، سنگ مرمر، کاشی هفت رنگ، نقره خالص، چوب ساج و طلای ۲۴ عیار در آن به کار رفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • پای پیشکسوتان صنایع دستی به ارگ کریم‌خانی شیراز باز شد
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه