Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی جوادی معاون وزیر جهاد کشاورزی در دیدار قائم مقام وزیر کشاورزی، دامپروری و مواد غذایی برزیل گفت: ما تمایل داریم کشت فراسرزمینی برخی از محصولات را در اراضی برزیل گسترش دهیم.

وی افزود: ارزیابی ها نشان می دهد که شرایط اراضی برزیل برای کشت فراسرزمینی مناسب است و با این اقدام علاوه بر سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، اشتغال نیز در این کشور ایجاد می شود و این موارد همکاری های کشاورزی دو کشور را توسعه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه این وزارتخانه برای توسعه کشت فراسرزمینی برنامه ریزی مفصلی انجام داده است، اظهار داشت: در آینده نزدیک، هیاتی از بخش خصوصی برای بررسی زمینه های کشت فراسرزمینی به برزیل سفر می کند.

جوادی به خرید ۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی برای کشت فراسرزمینی در برزیل اشاره کرد و گفت: در این اراضی دامنه های روغنی از جمله ذرت و سویا کشت می شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی در عین حال خواستار افزایش حجم صادرات محصولات مزیت دار کشاورزی ایران به برزیل شد و تصریح کرد: ما به دنبال آن هستیم که با افزایش حجم صادرات کشاورزی به برزیل، تراز تجاری کشاورزی دو کشور متعادل شود.

وی با تاکید بر رفع مسایل بانکی به منظور توسعه تجارت دو کشور گفت: پس از برجام مشکلات بانکی ما با سایر کشورها به تدریج برطرف می شود و شرایط امروز کشور ما در این زمینه از سال پیش بهتر شده و امیدواریم با توافقاتی که میان دولت ایران و برزیل در حوزه بانکی و تجاری صورت گرفته، همکاری های کشاورزی تسهیل شود.

جوادی، آموزش و تحقیقات کشاورزی را از دیگر زمینه های همکاری ایران و برزیل عنوان کرد و گفت: ما مایلیم از نتایج تحقیقات کشاورزی برزیل بهره ببریم.

در این دیدار ، قائم مقام وزیر کشاورزی، دامپروری و مواد غذایی برزیل نیز بر توسعه همکاری های کشاورزی با ایران تاکید ورزید و اظهار داشت: ما با جدیت گسترش همکاری های کشاورزی با ایران را دنبال می کنیم.

«آئومار نواکی» به مشکلات بانکی نیز اشاره کرد و گفت: ما تلاش می کنیم راه حلی برای رفع مسایل بانکی با ایران پیدا کنیم و در حال حاضر نیز یک بانک برزیلی برای همکاری با ایران ابراز تمایل کرده است.

وی با بیان این که دو کشور ظرفیت های فراوانی برای همکاری و توسعه تجارت کشاورزی دارند، اذعان داشت: ما نیاز شدیدی به کود شیمیایی که ایران تولید می کند داریم و خواستار واردات آن در کنار زعفران و پسته هستیم.

«نواکی» درباره اهمیت کشاورزی و دامپروری در برزیل تصریح کرد:در کشور ما از هر سه شغل، یک شغل مربوط به کشاورزی است و تولیدات کشاورزی ۳۰ درصد تولید ناخالص ملی و ۵۰ درصد صادرات برزیل را تشکیل می دهد.

قائم مقام وزیر کشاورزی، دامپروری و مواد غذایی برزیل افزود: ۸ درصد از کل اراضی ما به کشاورزی و ۲۰ درصد به دامپروری اختصاص دارد و ۶۵ درصد کشور ما جنگل های بومی هستند.

وی سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و تحقیقات را از عوامل عمده موفقیت برزیل در توسعه کشاورزی عنوان کرد و گفت: ما از طریق سرمایه گذاری و تحقیقات توانسته ایم تولیدات کشاورزی را به ۳ برابر افزایش دهیم و از یک کشور وارد کننده به یک کشور صادر کننده محصولات کشاورزی و دامپروری تبدیل شویم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۳۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بذرپاش عازم ابوظبی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات شامگاه سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) ماه عازم ابوظبی شد تا در اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی حضور یابد.

اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی به ریاست بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور و بن الطوق الماری وزیر اقتصاد و رئیس طرف اماراتی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ در ابوظبی برگزار می‌شود.

آخرین اجلاس این کمیسیون در فروردین ۱۳۹۳ برگزار شده است. این نشست پس از گذشت ۱۰ سال؛ به‌منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در همه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و حمل‌ونقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار خواهد شد.

علاوه بر حوزه‌های اشاره شده، توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به ویژه کریدور شمال- جنوب به منظور ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این نشست قرار دارد.

پیش‌بینی می‌شود در این اجلاس دو سند همکاری توسط رؤسای کمیسیون مشترک دو کشور به امضا برسد.

شایان ذکر است در حاشیه اجلاس موصوف، همایش تجار، فعالان اقتصادی و کارآفرینان بخش‌های خصوصی دو کشور نیز در حاشیه کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور برگزار خواهد شد.

در این نشست تجار و کار آفرینان ایرانی و اماراتی با همتایان خود به‌صورت رو در رو مذاکره خواهند کرد.

همچنین تعدادی از متخصصان حوزه تجاری و سرمایه گذاری در خصوص توسعه فضای کسب و کار دو کشور و قوانین و مقررات حاکم بر سرمایه‌گذاری و تجارت و فرایندهای مربوطه مبادرت به سخنرانی خواهند کرد.

کد خبر 6093590 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل