Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-20@00:20:02 GMT

تصویب رفع موازی کاری و اصلاح قوانین در نظام آماری کشور

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۳۴۱۸۸

رفع موازی کاری و اصلاح قوانین در نظام آماری به تصویب ستاد تدوین برنامه آمار کشور رسید.

خبرگزاری فارس: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، رفع موازی کاری و اصلاح قوانین در نظام آماری به تصویب ستاد تدوین برنامه آمار کشور رسید.

به گزارش مرکز آمار ایران، رفع موازی کاری و اصلاح قوانین در نظام آماری به تصویب ستاد تدوین برنامه آمار کشور رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اولین جلسه ستاد تدوین برنامه ملی آمار( 1400-1396 ) متشکل از معاونان دستگاه‌های اجرایی ( رؤسای کمیته‌های آمار های بخشی) روز چهارشنبه، 22 شهریورماه در مرکز آمار ایران برگزار شد.

دستور جلسه این ستاد بر اساس مصوبه جلسه 55 شورای عالی آمار، بررسی مسائل، چالش‌ها، اهداف، راهبردها و استراتژی‌های کلی نظام آماری کشور بود. گ

در جلسه امروز، رفع موازی کاری و اصلاح قوانین در نظام آماری به تصویب ستاد تدوین برنامه آمار کشور رسید.

برنامه ملی آمار براساس چارچوب ارائه شده از سوی شورای عالی آمار در دو سطح نظام‌آماری ( سطح 1) و دستگاه های اجرایی (سطح 2 ) تهیه می‌گردد و فرایند تصویب آن در شورای عالی آمار طی می‌شود. چارچوب تدوین برنامه ملی آمار، سطح 1 تهیه این برنامه می‌باشد که در شورای عالی آمار به تصویب رسید.

این برنامه سومین برنامه پنج ساله نظام آماری کشور است که برای اولین بار با همکاری کلیه دستگاه‌های اجرایی کشور در حال تدوین است. از رویکردهای اساسی آن،‌ می‌توان به اصلاح قوانین موجود حوزه آمار،‌تشکیلات، اعتبارات و نیروی انسانی، نظام آماری ثبتی مبنا،‌ حذف موازی کاری و ارتقاء‌ فرهنگ آماری اشاره نمود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۴۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب ایرانی

نفیسه حسینی یکتا مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در مراسم دوازدهمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی گفت: طب گیاهان دارویی از رشد خوبی در ایران برخوردار شده است. 

وی بیان کرد: سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی را در کشور تدوین کرده‌ایم و معتقدیم که باید از ظرفیت بالای طب سنتی و گیاهان دارویی استفاده بهینه شود. 

حسینی یکتا ادامه داد: اکنون موضوع ادغام طب ایرانی در نظام سلامت مطرح است و این مسئله در حوزه‌های مختلف بهداشت، درمان و دارویی موثر خواهد بود.  

وی افزود: طب سنتی در کنار متغیرهای اقتصاد و سلامت موثر و اثربخش خواهد بود.

ظرفیت غنی ایران در زمینه گیاهان دارویی 

در ادامه مراسم شمس اردکانی دبیر ستاد گیاهان دارویی دبیر ستاد گیاهان دارویی معاومت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: منابع طبیعی کشور در زمینه گیاهان دارویی بسیار غنی است و در این خصوص باید از ظرفیت بی نظیر ایران در حوزه طب سنتی استفاده بهینه را داشته باشیم.  

وی بیان کرد: توسعه حوزه طب سنتی سبب ارتقلی سلامت جامعه خواهد شد و امیدواریم این امر محقق شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • «آیین‌نامه پیشگیری و مبارزه با رشوه» اصلاح و بازنویسی شود
  • وضعیت نامطلوب محیط کسب و کار اصلاح می شود
  • استاندار تهران: ​دستگاه‌ ها در حوزه عفاف و حجاب از موازی کاری بپرهیزند/ دشمن از هر فرصتی استفاده می‌کند تا اعتقادات مردم را مورد هدف قرار دهد/ به عنوان افسران جنگ نرم موظف هستیم جلوی جریان سازی های دشمن بایستیم
  • استاندار تهران : ​دستگاه‌ ها در حوزه عفاف و حجاب از موازی کاری بپرهیزند
  • تذکر استاندار تهران درباره موازی‌کاری در حوزه حجاب
  • دستگاه‌های استان تهران در حوزه عفاف و حجاب از موازی کاری بپرهیزند
  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد
  • تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب ایرانی
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نبود توجیه اقتصادی حذف می‌شود