Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دانشمندان در یک مطالعه جدید دریافتند که رنگدانه‌های جوهر تتو می‌توانند به غدد لنفاوی که اجزای مهم سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با ویروس‌ها و باکتری ها هستند، راه پیدا کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، دانشمندان در یک مطالعه جدید دریافتند که رنگدانه‌های جوهر تتو می‌توانند به غدد لنفاوی که اجزای مهم سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با ویروس‌ها و باکتری ها هستند، راه پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها دریافتند که ذرات کوچک و سمی موجود در جوهر می‌تواند حرکت کرده و به غدد لنفاوی برسند.

"برنارد هسه"، یکی از اولین نویسندگان این مطالعه جدید می گوید: "ما قبلا می دانستیم که رنگدانه‌های تتو به غدد لنفاوی می‌روند و غدد لنفاوی با رنگ تتو رنگ می‌شوند. این پاسخ بدن برای تمیز کردن محل ورود تتو است. چیزی که ما نمی‌دانستیم این بود که آنها به شکل ذرات نانو این کار را انجام می‌دهند و این بدان معنی است که آنها ممکن است رفتار مشابهی با ذرات موجود در سطح میکرو نداشته باشند و مسئله اینجاست که ما نمی‌دانیم چگونه این نانوذرات واکنش نشان می دهند. "

جوهر تتو حاوی طیف گسترده‌ای از رنگدانه‌های آلی و غیر آلی، همراه با مواد نگهدارنده و آلاینده‌هایی مانند نیکل، کروم، منگنز و کبالت است. دو نوع از رایج ترین مواد عبارتند از کربن سیاه، برای تتوهای تیره و دی اکسید تیتانیوم (TiO2)، که رنگدانه سفیدی است که اغلب با رنگ‌های دیگر برای ایجاد سایه ترکیب می‌شود.

از آنجایی که TiO2 در مواد افزودنی مواد غذایی، ضد آفتاب ها و رنگ‌ها استفاده می شود، استفاده از آن در جوهر تتو، باعث ایجاد عوارض جانبی مانند متورم شدن پوست، خارش و تأخیر در بهبودی می‌شود.

دانشمندان در "مرکز تابش سنکروتون اروپا"(European Synchrotron Radiation Facility)، از ماشین آلات "سنکروتون"(synchrotron) که به اندازه یک استادیوم است برای ردیابی ذرات TiO2 در پوست استفاده کردند.

سنکروترون(synchrotron)که اولین بار توسط لوییس آلوارز ابداع شد، نوعی از شتاب دهنده ذرات به شکل یک حلقه دایره‌ای است که با کمک میدان‌های الکتریکی و مغناطیسی، تابش الکترومغناطیسی تولید می‌کند ذراتی که با سرعتی نزدیک به سرعت نور در یک محیط الکترومغناطیسی حرکت می‌کنند، در جهت حرکت‌شان، نوری منتشر می‌کنند که "تابش سنکروترون" یا "نور سنکروترون" نامیده می‌شود. تابش سنکروترن یک امکان توانمند برای مطالعه ساختمان مولکولی و تغییرات شکل و ترکیبات سلولی در هنگام واکنش‌های شیمیایی است که در زمینه‌های مختلف تحقیقاتی و کاربردی در فیزیک، پزشکی، صنعت، زیست‌شناسی، باستان شناسی و ... کاربرد دارد. استفاده از تابش سنکروترون برای علوم بنیادی و فناوری‌های کاربردی، رشد فزاینده‌ای را در چند دهه اخیر تجربه کرده است.

سنکروترون با پرتاب پرتوهای مختلف اشعه ایکس از طریق لنزها و ابزارها بر روی یک نمونه عمل می‌کند تا رفتار ماده را در سطح مولکولی و اتمی مشاهده کند.

محققان با استفاده از این تکنیک بر روی نمونه‌های بافت تتو توانست ذرات TiO2 در مقیاس میکرو و نانو را ردیابی کند و متوجه شد که ذرات در سطح نانو می‌توانند به غدد لنفاوی منتقل شوند.

این تیم شواهد محکمی از قرارگیری دراز مدت عناصر سمی در بدن را نشان داده که می‌تواند به بزرگ شدن مزمن غدد لنفاوی منجر شود.

یکی از محققان این پژوهش اظهار کرد: متاسفانه افراد در هنگام انجام تتو به ترکیبات تشکیل دهنده رنگ تتو توجهی نکرده و تنها بر استریل بودن سوزن آن تاکید دارند. اما با انجام این مطالعه شاید توجه افراد به این مسئله نیز بیشتر شود.

این تیم قصد دارد تحقیقات بیشتری را برای تشخیص ارتباط بین ساختار شیمیایی رنگدانه‌های تتو و عوارض جانبی آن با استفاده از نمونه های بیمار بررسی کند.

این تحقیق در مجله Scientific Reports منتشر شده است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۴۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای ۵ شهر اصفهان سالم است/ شاخص کاشان بر مدار نارنجی آلودگی

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص کیفی هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۵ ایستگاه سنجش فعال در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت ۹ صبح دوشنبه سوم اردیبهشت با میانگین ۶۵ وضعیت قابل قبول را نشان می‌دهد.

بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ساعت انتشار این گزارش در ایستگاه خیابان احمدآباد با عدد ۹۴، خیابان ۲۵ آبان ۶۰، پارک زمزم ۶۹، میدان انقلاب و دانشگاه صنعتی ۷۰، خیابان‌های فیض و پروین اعتصامی ۶۱، رهنان ۷۶، خیابان زینبیه ۶۸، سپاهان‌شهر ۵۸، خیابان فرشادی ۵۳، کردآباد و بولوار کاوه ۵۷ و خیابان میرزا طاهر و ایستگاه ولدان ۵۹ AQI در وضعیت قابل قبول است.

امروز شاخص هوا در خمینی‌شهر و مبارکه با میانگین ۵۹، سجزی با میانگین ۹۸ و شاهین شهر با میانگین ۶۹ AQI در وضعیت قابل قبول و در کاشان با میانگین ۱۲۶ و قهجاورستان با میانگین ۱۳۳ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس و در نجف آباد با عدد ۱۲ AQI پاک ثبت شد. ایستگاه سنجش آلودگی هوای شهرهای مجاور اصفهان از جمله خمینی‌شهر، نجف آباد و منطقه صنعتی دولت آباد قطع است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO) ، اُزن (O۳)، دی اکسید نیتروژن (NO۲)، دی اکسید گوگرد (SO۲) و ذرات معلق زیر ۲.۵ میکرون (PM۲.۵) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه‌های پایش هوا، ثبت می‌شود.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

کد خبر 6084996

دیگر خبرها

  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • بارش‌های روز گذشته هیچ آسیبی به روستاهای دلیجان وارد نکرد
  • اگر سر نترس دارید این کسب و کار پرسود است
  • کاهش آلرژی فصلی با این ۵ روش
  • ۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • تحول صنعت رباتیک انعطاف پذیر با جوهر پلیمری نرم اما محکم
  • اصفهانی‌ها چند روز از فروردین ۱۴۰۳ را هوای پاک تنفس کردند؟
  • هوای کلانشهر اصفهان سالم است
  • هوای ۵ شهر اصفهان سالم است/ شاخص کاشان بر مدار نارنجی آلودگی