Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پیمانه اقتصادی، هر روز بسته ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم روز همچون تغییرات در بازار آزاد ارز، انرژی، بازار طلا، سکه، نفت و ... تا خبرها و رویدادهای جذاب اقتصادی را گردآوری می کنیم.
به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه موضوعاتی همچون پایان هفته سبز برای حافظ با شبندر و شتران، طعم «سیب» به کام بورس‌ها نبود، پیش بینی از روند قیمت طلا طی ماه‌های آینده، گرانی ۱۳۸ ریالی دلار در کانال ۳۹۰۰ تومان، بازسازی خطوط برق و نیروگاه‌های سوریه توسط ایران، تولید ۹۶ درصد زعفران دنیا در ایران و ترخیص ۱۷۰هزار تن پالم در ۵ ماه را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




پایان هفته سبز برای حافظ با شبندر و شتران
شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز چهارشنبه 22 شهریورماه 96 با افزایش 54 واحدی به رقم 83 هزار و 523 واحد رسید. تالار شیشه ای در آخرین روز کاری هفته جاری شاهد روند صعودی اکثر شاخص های منتخب بود. بر این اساس، شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) با افزایش 17 واحدی به رقم 27 هزار و 46 واحد رسید. شاخص کل هم ‌وزن با رشد 5 واحدی، عدد 17 هزار و 546 واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش 4 واحد به رقم 13 هزار و 285 واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور با رشد 0.02 درصدی افزایش 21 واحدی را رقم زد و به سطح 91 هزار و 189 واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول بر خلاف روز قبل، با 52 واحد کاهش به رقم 58 هزار و 144 واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز با رشد 611 واحد معادل 0.33 درصد همراه بود و عدد 184 هزار و 118 واحد را به نمایش گذاشت. نماد شبندر (پالايش نفت بندرعباس) با 34 واحد، نماد شتران (پالايش نفت تهران) با 32 واحد، نماد آپ (آسان پرداخت پرشين) با 29 واحد و نماد فارس (صنايع پتروشيمي خليج فارس) با 22 واحد افزایش بیشترین تاثیر مثبت را در رشد شاخص کل بورس داشتند.
طعم «سیب» به کام بورس‌ها نبود
ریسک‌گریزی در بازارهای جهان کاهش یافته، اما گوش به‌زنگ‌بودن معامله‌گران ادامه دارد. روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، نرسیدن اخبار تازه از کره‌شمالی و آسیب کمتر از انتظار توفان ایرما به آمریکا باعث رشد بازارهای سهام و کاهش خرید سرمایه‌های امن شد. با این همه، سه‌شنبه شب، بازارهای سهام آمریکا در واکنش به اعلام فروش دیرتر از انتظار محصولات تازه «اپل» و بهای بالای «آی‌فون ایکس» و در نتیجه افت سهام اپل از اوج روزانه پایین آمد تا چهارشنبه نیز تحت‌تاثیر همین خبر باشد. به نقل از دنیای اقتصاد، بازارهای سهام آسیا، چهارشنبه را با تزلزل آغاز کردند، اما در نهایت توانستند تحت‌آسایش ژئوپلیتیک تا اوج 10 ساله تازه‌ای رشد کنند. شاخص ام‌اس‌سی‌ای آسیا-پاسیفیک به‌جز ژاپن روز گذشته تا بالاترین سطح از اکتبر 2007 بالا رفت، گرچه بعد اندکی افت کرد. بورس‌های استرالیا هم تا حدی رشد کردند. بورس‌های کره‌جنوبی هم 2/ 0 درصد رشد کردند ولی بورس‌های اروپایی روز خوبی نداشتند. بورس‌های اروپایی تحت‌فشار روند روز قبل و فشار روی سهام تامین‌کنندگان قطعه برای اپل، افت را تجربه کردند. شاخص اروپایی استاکس600 حدود 3/ 0 درصد افت کرد و داکس آلمان که سه‌شنبه به بالاترین سطح در دو ماه گذشته رسیده بود، 1/ 0 درصد عقب نشست. معامله‌گران اولا از تاریخ فروش محصولات تازه اپل یعنی سوم نوامبر ناراضی هستند، ثانیا از اثر قیمت 999دلاری آی‌فون‌ایکس بر تقاضا در بازارهایی چون چین نگرانی دارند.
پیش بینی از روند قیمت طلا طی ماه‌های آینده
بانک مریل لینچ آمریکا در گزارش چشم انداز بازارهای جهانی پیش بینی کرده است که قیمت هر اونس طلا طی ماه های آینده به بیش از 1400 دلار خواهد رسید که این رقم نسبت به گزارش قبلی تغییری نکرده است. بر اساس این گزارش بانک مریل لینچ افزود: همه کالاهای معدنی در سه ماه سوم امسال با افزایش قیمت روبرو شده اند و طلا نیز از این قاعده مستثنی نبوده است. ما بر این باوریم که قیمت هر اونس طلا طی ماه های آینده با افزایش بیشتری روبرو خواهد شد و به 1400 دلار خواهد رسید. بانک مریل لینچ در ادامه تاکید کرد: ادامه روند نزولی ارزش دلار آمریکا مهمترین عامل موثر بر افزایش اختمالی قیمت جهانی طلا طی ماه های آینده خواهد بود. این گزارش افزود: تشدید تنش های سیاسی در عرصه بین المللی به خصوص شبه جزیره کره و نگرانی های مربوط به سقف بدهی های دولت آمریکا می تواند تاثیر زیادی بر افزایش قیمت طلا در ماه های آینده داشته باشد.
نرخ سکه طرح جدید افزایش یافت
در جریان معاملات روز چهارشنبه قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با ۴۳۰۰ تومان افزایش به یک میلیون و ۲۶۷ هزار و ۱۰۰ تومان رسید. هر سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم یک هزار تومان افزایش قیمت داشت و به یک میلیون و ۲۳۸ هزار تومان رسید. نیم سکه نیز ۶۵۶ هزار تومان، ربع سکه ۳۶۷ هزار تومان و سکه یک گرمی ۲۴۹ هزار تومان بود.
مشتری پرو پاقرص نفت ایران
اروپاییان یکی از مشتریان پر و پا قرص طلای سیاه ایران محسوب می شوند و سهم آن ها از صادرات نفت ایران با افزایش تقاضا از سوی ایتالیا، فرانسه، هلند و یونان، رشد چشمگیری پیدا کرد. به طوریکه یکی از دلایل افزایش صادرات نفت ایران در ماه میلادی گذشته افزایش تقاضا در اروپا بوده است.صادرات نفت ایران به اروپا در اوت بهبود پیدا کرد و به ۸۳۵ هزار و ۷۴۲ بشکه در روز رسید که تقریبا ۲۰۰ هزار بشکه در روز رشد ماه به ماه داشت. ترکیه با واردات ۲۵۶ هزار و ۲۵۸ بشکه در روز در ماه گذشته، بزرگترین خریدار نفت ایران در اروپا ماند. به نقل از ایسنا، بر اساس آخرین آمارهای اعلام شده از سوی مسئولان، ظرفیت تولید نفت خام ایران ۴.۸ میلیون بشکه در روز و تولید نفت خام ایران بیش از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز است. صادرات نفت خام و میعانات گازی در مردادماه نیز ۲.۶ میلیون بشکه اعلام شده است.
افزایش قیمت نفت با انتشار گزارشی مبنی بر رشد تقاضا برای نفت
روز چهارشنبه قیمت نفت افزایش یافت. علت این امر انتشار گزارشی از سوی آژانس بین المللی انرژی بود که در آن به خارج شدن بازار از حالت اشباع شده اذعان شده بود. آژانس بین المللی انرژی اعلام کرده است که افزایش تقاضا و کاهش تولید کشور های عضو اوپک موجب شده است که بازار حالت متعادل تری بیابد. به نقل از رویترز، قیمت آتی نفت خام برنت بین الملل، نسبت به قیمت بسته شده در روز قبل، ۲۷ سنت افزایش یافت و این نفت در بازار بشکه‌ای ۵۴.۵۴ دلار معامله شد، این در حالی ست که معاملۀ آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۳۸ سنت افزایش، بشکه‌ای ۴۸.۶۱ دلار صورت گرفت.
گرانی ۱۳۸ ریالی دلار درکانال ۳۹۰۰ تومان
در پایان معاملات بازار آزاد روز چهارشنبه، هر دلار آمریکا با رشد 138 ریال نسبت به روز قبل، به طور میانگین به قیمت 39 هزار و 108 ریال فروخته شد. هر یورو نیز با افزایش قیمت 38 ریال همراه بود و در پایان روز به رقم فروش 46 هزار و 825 ریال رسید. همچنین هر درهم امارات در بازار آزاد، 10 هزار و 698 ریال قیمت گذاری شد که نسبت به روز سه شنبه، 31 ریال گران تر فروخته شد.
.slide_vertical_padding{ padding:30px 0 10px; }
ایران خطوط برق و نیروگاه‌های سوریه را بازسازی می‌کند
سرپرست وزارت نیرو با اشاره به انعقاد چندین تفاهم نامه مشترک میان طرف ایرانی و وزیر برق سوریه، گفت:‌ عمده این قراردادها مربوط به بازسازی تجهیزات برق، نیروگاه‌ها و خطوط انتقال است تا بتوانیم خدمات بهتری را در اختیار مشترکان سوری قرار بدهیم. به‌ گزارش فارس، ستار محمودی در حاشیه نشست مشترک خود با وزیر برق سوریه با تاکید بر اینکه ظرفیت ایران و ساخت تجهیزات در آن در خاورمیانه بی‌نظیر است، گفت: بدین منظور شرکت‌های ما با ظرفیت بالای کاری و حرکت در مسیر دانش روز در تلاش برای بازسازی و توسعه ظرفیت زیرساخت‌های اصلی سوریه همچون آب، برق و تاسیسات بهداشتی آب و فاضلاب خواهند بود.
ترخیص ۱۷۰هزار تن پالم در ۵ ماه
بررسی آمارهای تجارت خارجی کشور نشان می‌دهد در 5 ماهه نخست سال جاری بیش از 170 هزار تن روغن پالم در ظروف 200 لیتری و بیشتر به کشور وارد شده است که ارزش ارزی آن حدود 135 میلیون دلار بوده است. بر اساس این گزارش در مدت مشابه سال قبل تنها 135 هزار تن از این کالا که در سالهای اخیر هشدارهایی در خصوص افزایش مصرف آن داده شده است، وارد کشور شده بود. گفتنی است، ارزش ارزی واردات پالم در 5 ماهه نخست سال قبل 92 میلیون دلار بوده است. به نقل از تسنیم، این گزارش نشان می‌دهد رشد واردات پالم به‌لحاظ وزنی 26 درصد و به‌لحاظ ارزی 46 درصد بوده است.
۹۶ درصد زعفران دنیا در ایران تولید می‌شود
همه ساله در سایه غفلت مسئولان پیاز طلای سرخ ایرانی در جیب ها و چمدان ها از مرزهای کشور خارج می شود. قاچاق پیاز زعفران و توسعه سطح زیر کشت محصول برای افغان ها، درآمد هنگفتی رقم زده که گاهی مسئولان امر با ابراز نگرانی نسبت به این مسئه از کنار آن رد می شوند. با وجود آنکه زعفران یکی از محصولات استراتژیک کشور به شمار می رود اما قاچاق پیاز این محصول می تواند آتشی بر جان میراث سه هزار ساله ایرانیان بیندازد و از سرخی روز افزون آن کم کند. محمد علی طهماسبی معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در زمینه قاچاق پیاز زعفران را بی مورد دانست و اظهار کرد: بعد از گذشت سال‌ها تلاش، سطح زیر کشت زعفران به 100 هزار هکتار رسیده، از این رو کشورهای همسایه با قاچاق پیاز زعفران یک شبه نمی توانند به این میزان دست یابند. وی تاکید کرد: با توجه به نیاز کم طلای سرخ به آب، این محصول در تمام استان های کشور مورد توجه قرار گرفته ، به طوریکه ایران توانسته 96 درصد از زعفران کل دنیا را تأمین کند.
نرخ سود بانکی کماکان جذاب‌تر از بازار دلار
روز چهارشنبه ولی‌الله سیف، رئیس‌کل بانک مرکزی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهارات مهمی را در مورد بازار ارز مطرح کرد. سیف در بخشی از سخنان خود ادعای مطرح شده در مورد خواست دولت برای افزایش نرخ دلار را رد کرد و یادآور شد: «گفته شده بود که دولت به افزایش تمایل دارد؛ این به هیچ وجه درست نیست، دولت تمایل به اقداماتی دارد که منجر به ثبات در اقتصاد کشور شود و بتواند اقتصاد را توام با آرامش هدایت کند و فعالان اقتصادی افق پیش‌بینی مناسبی از شرایط اقتصادی کشور داشته باشند که خوشبختانه مثل 4 سال گذشته در این 6 ماه نیز شاهد این وضعیت بودیم.» رئیس‌کل بانک مرکزی در بخش دیگری از صحبت‌های خود اعلام کرد که نرخ سود بانکی کماکان جذاب‌تر از بازار دلار است. سیف در خصوص پیش بینی اش در مورد کاهش یا افزایش نرخ ارز هم گفت: نرخ ارز روند طبیعی خود را طی می کند، کسی نمی تواند پیش بینی کند که در سرمایه گذاری روی دلار بیش از سپرده گذاری در بانک سود می برد، این تصور غلطی است و در بلندمدت ثابت شده است کسانی که در بانک سپرده گذاری می کنند از افزایش قیمت دلار جلوتر هستند لذا کسی که دلار را به عنوان عامل سرمایه گذاری انتخاب کند ضرر می کند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۵۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!

تین نیوز

مساله فروش نفت ایران برای بسیاری از رسانه های معاند و همسویانشان در داخل تبدیل به بحران شده است از این جهت هر روز گمانه زنی هایی از میزان تخفیف فروش نفت ایران منتشر می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم تولید و به تبع آن صادرات نفت خام ایران افزایش یافت تا جایی که برخی از مسؤولان دولت قبل نیز به این موضوع تشکیک وارد کرده و اعلام کردند آماری که از فروش نفت ایران در دولت سیزدهم منتشر می شود واقعی نیست.

این مساله تاجایی مطرح شد که جواد اوجی وزیر نفت دولت سیزدهم به این صحبت ها واکنش نشان داد و اعلام کرد مساله افزایش فروش نفت ایران حتی مورد تأیید سناتورهای امریکایی است و هر روز تصمیمات جدید در این باره اتخاذ می شود تا بتوانند جلوی این افزایش صادرات نفت را بگیرند و در مسیر این افزایش صادرات سنگ اندازی کنند.

بعد از این صحبت ها و انتشار آمار و ارقام رسمی از میزان فروش نفت ایران در دولت سیزدهم توسط رسانه ها و مؤسسات بین المللی از جمله اوپک و مؤسسه بین المللی انرژی جریان رسانه های معاند فضای تخریب را به سمت تخفیف های نجومی برد و اعلام داشت ایران در ازای تخفیف های بالا موفق شده است تا صادرات نفت خود را افزایش دهد.

این مساله موجب شد تا گمانه زنی ها در مورد میزان تخفیف در فروش نفت ایران در ماه های گذشته بالا بگیرد و صحبت از ارقام نجومی چند ده دلاری در تخفیف نفت ایران به چین مطرح شود.

به عنوان مثال یکی از رسانه های داخلی به استناد یک توییت که معلوم نیست متعلق به کیست زمستان سال گذشته اعلام کرده است ایران به ازای هر بشکه نفت ۲۰ دلار تخفیف می دهد که این مساله موجب شد تا در رسانه ها یک جریان ایجاد کند.

بعد از آن رسانه ای دیگر بدون اشاره به رقم خاصی اعلام کرد مابه التفاوت در فروش نفت ایران و قیمت نفت ایران که در سبد اوپک اعلام شده است می توان متوجه شد که ایران تخفیف نجومی به مشتریان خود می دهد.

اخیراً نیز یکسری رسانه معاند نیز به استناد به میزان فروش نفت روسیه که از سوی اتحادیه اروپا اعلام شده است باید حد اکثر با قیمت ۶۰ دلار نفت اورال خود را بفروشد این برداشت را کرده اند که قطعاً میزان تخفیف نفت ایران نیز به اندازه روسیه و یا حتی بیشتر از روسیه است و قیمت فروش نفت ایران را چیزی حدود ۳۵ تا ۴۰ دلار اعلام کرده اند.

ایران چه مقدار تخفیف بابت فروش نفت می دهد؟

باید یک مساله شفاف شود که آیا دادن تخفیف در فروش نفت امری طبیعی است یا غیر طبیعی؟ در همین رابطه محمود امراللهی یکی از کارشناسان انرژی گفت: در مساله بازار یابی باید به این نکته توجه کرد که کشورهای تولیدکننده برای نگهداشت بازار باید اقداماتی را انجام دهند که یکی از این اقدامات تخفیف در فروش نفت است.

امراللهی گفت: کشوری مانند عربستان نیز هر ازگاهی قیمت نفت خود را برای مشتریانش تغییر می دهد در برهه ای قیمت را بالا و در مقطعی قیمت ها را پایین می آورد. باید خاطرنشان کرد که نفت عربستان تحریم نیست و این کار را انجام می دهد.

وی ادامه داد: جالب است بدانید که دیگر کشورهای تولیدکننده نفت که عضو اوپک نیستند نیز چنین اقداماتی را انجام می دهند به عنوان مثال کانادا، آمریکا، روسیه قبل از تحریم، کشورهای تولیدکننده نفت حوزه آمریکای لاتین نیز به مشتریان خود تخفیف هایی می دهند بنابراین دادن تخفیف در فروش نفت امری کاملاً جا افتاده در بازار نفت است.

وی گفت: در شرایط تحریم این مساله جدی تر می شود زیرا وقتی تحریم اعمال می شود شما دو کار می توانید انجام دهید یا باید در چاه نفت خود را ببندید و تولید را کاهش دهید و یا اینکه با اعمال تخفیف های بیشتر مشتریان خود را حفظ کنید. لازم است بدانید اثر اول بر اقتصاد بسیار سنگین تر است زیرا اگر یک زمانی تحریم ها برداشته شود باید هزینه های گزافی کرد تا تولید را به حال قبل باز گرداند و در قدم بعدی باید مشتریان از دست رفته را حتی با نفت مجانی ترقیب کرد تا دوباره اقدام به خرید نفت از شما کنند. اما گام دیگر این است که نفت را بدون آنکه تولید کاهش یابد با تخفیف های معقولی به فروش رساند و این کار ضمن حفظ مشتریان موجب نمی شود تا تولید کاهش یابد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: در دولت قبل بعد از اعمال تحریم های جدی در سال ۹۷ به یکباره توسط مسؤولان وقت وزارت نفت تصمیم گرفته شد تا تولید کاهش یابد و هر روز آمارهای متعددی از کاهش دکل های فعال در مناطق نفتخیز جنوب منتشر می شد. در چاه های نفت بسته شد حتی جالب است بدانید وقتی میزان تولید به زیر یک میلیون بشکه رسید مسؤولان وزارت نفت با تخفیف های بالا نتوانستند فروش نفت را افزایش دهند و اگر خاطرتان باشد صادرات نفت ایران حتی به زیر ۱۰۰ هزار بشکه رسید.

وی ادامه داد: با تغییر دولت در چاه های نفت باز شد و با هزینه هایی دوباره تولید در برخی از چاه ها از سر گرفته شد به همین دلیل شاهد افزایش تولید نفت هستیم. همچنین رایزنی های صورت گرفته توسط مسؤولان وزارت نفت و دیپلماسی انرژی موجب شده است تا صادرات نفت ایران رونده رو به جلویی داشته باشد. که افزایش صادرات نفت ایران غالباً به خاطر دیپلماسی انرژی است هرچند اعمال تخفیف ها را نیز نباید نادیده گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مطلع است ایران چه مقدار تخفیف برای فروش نفت می دهد گفت: خبرگزاری رویترز به عنوان یک منبع و رفرنس در میزان فروش نفت ایران در ماه مارس سال جاری گزارشی با عنوان فقط کاهش قیمت نفت می تواند ولادیمیر پوتین را متوقف کند؛ نوشت که اکنون نفت اورال روسیه بشکه ای ۷۱ دلار صادر می شود که بالاتر سقف قیمت ۶۰ دلار است. حتماً می دانید نفت اورال روسیه بسیار شبیه به نفت ایران است. همچنین بررسی قیمت نفت صادراتی روسیه به هند نیز نشان می دهد که در همه ماه های بعد از دسامبر ۲۰۲۲ (به جز ژانویه ۲۰۲۳) این رقم بالاتر از سقف قیمتی ۶۰ دلار به ازای هر بشکه بوده و حتی در ماه اکتبر سال گذشته به بیش از ۸۴ دلار افزایش یافته است.

امر اللهی تصریح کرد: حالا که روسیه می تواند نفت خود را به مشتریان خود تا قیمت ۸۴ دلار نیز به فروش رساند آیا ایران نمی تواند نفت خود را تا ۸۱ دلار به فروش رساند؟

وی گفت: ایران هم اکنون عمده نفت خود را به پالایشگرهای شمال چین می فروشد که این پالایشگرها بخش خصوصی هستند و عملاً عمده خریداران نفت ایران همین پالایشگرها هستند آنها دنبال خرید نفت ارزان اند باید دید روسیه نفت خود را با چه قیمتی به مشتری دولتی خود در چین می فروشد که به استناد گمرک چین فروش نفت روسیه به این کشور با قیمت ۸۴ دلار است خب آیا طبیعی است که ایران بیاید و یکباره ۳۰ تا ۴۰ دلار تخفیف دهد و بازار روسیه را بهم زند؟ آیا آن وقت جنگ قیمتی بین ایران و روسیه صورت نخواهد گرفت؟

بنابراین نباید به عددسازی هایی که در رسانه های معاند صورت می گرد توجه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • ۸۰ کیلو طلای حراجی بدون مشتری ماند/ نرخ دلار کاهشی شد/ فردا دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ کلید می‌خورد
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!