Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@20:23:07 GMT

به دام افتادن مرده‌ای که جعل می‌کرد

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۳۶۱۴۶

به دام افتادن مرده‌ای که جعل می‌کرد

به گزارشگروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛جام‌جم نوشت:اوایل مرداد امسال گزارشی از پلیس شهر اراک در اختیار پلیس آگاهی استان البرز قرار گرفت که نشان می‌داد چند نفر از افرادی که برای ثبت نام و دریافت گواهینامه به یک آموزشگاه رانندگی در شهر اراک رفته‌اند، مدارک گواهی اشتغال به تحصیل و کارت پایان خدمت جعلی به این آموزشگاه ارائه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه معلوم شد این افراد در دام اعضای یک باند جعل که در کرج و تهران فعالیت می‌کنند، گرفتار شده‌اند و برای گواهی اشتغال به تحصیل و کارت پایان خدمت سربازی پول پرداخت کرده‌اند.

همزمان با این گزارش، پرونده‌ای در شعبه 13 بازپرسی دادسرای جنایی کرج تشکیل شد و با دستور بازپرس حسن علایی اصل ثمرین، تحقیقات پلیسی برای دستگیری اعضای این باند جعل و کلاهبرداری آغاز شد.

جست‌وجو‌ها در این باره ادامه داشت تا این‌که ماموران سرنخ‌هایی به دست آوردند که نشان می‌داد، اسناد و مدارک جعلی که این باند آن را تهیه کرده و می‌فروشند از طریق پیک‌های موتوری جابه‌جا می‌شود. همین سرنخ کافی بود که ماموران تحقیقات خود را روی پیک‌های موتوری متمرکز کنند. در این مرحله سه پیک موتوری شناسایی و به پلیس آگاهی فراخوانده شدند.

این افراد بازجویی شده و گفتند از ماجرای مدارک جعلی و فعالیت این باند خبری نداشتند. آنها فقط در تماس‌هایی که افرادی به عنوان سفارش‌دهنده با آنها می‌گرفتند به مقابل در خانه یا محله‌هایی می‌رفتند، بسته‌هایی را تحویل گرفته و به نشانی‌ای که آنها می‌دادند، می‌بردند. در ادامه تحقیقات معلوم شد گفته‌های این افراد صحت داشته و آنها از ماجرای فعالیت اعضای این باندخبری نداشته‌اند. جست‌وجوها ادامه داشت تا این‌که چند روز پیش یکی از اعضای این باند را شناسایی و بازداشت کردند.

او با انتقال به پلیس آگاهی بازجویی شد و اظهارات ضد و نقیضی را بیان کردو مدعی شد که اشتباهی بازداشت شده است. این در حالی بود زمانی که این متهم در مواجهه حضوری با پیک‌های موتوری قرار گرفت، آنها او را به عنوان یکی از افرادی معرفی کردند که بسته‌های سفارشی را به آنها می‌داده تا به مقصد برسانند.

در این مرحله متهم که راز فعالیت خود را فاش شده می‌دید، سکوت خود را شکست و به همدستی با مردی به نام بهروز که سرکرده باند بود و چهار مرد دیگر که همگی از اقوامش هستند و در ارتباط با جعل اسناد و مدارک فعالیت داشتند، اعتراف کرد. با اعتراف‌های این مرد بود که سرکرده باند و چهار همدست دیگرش نیز بازداشت شدند و به جرایمشان اعتراف کردند.

بهروز 23 ساله، سرکرده باند به افسر تحقیق گفت: معتاد بودم و به خاطر نگهداری و خرید و فروش مواد مخدر چند بار به زندان افتادم. در آنجا با یک جاعل حرفه‌ای آشنا شدم و مدتی بعد با هم از زندان آزاد شدیم. او بعد از آزادی به من کارهای مربوط به جعل اسناد ملکی و مدارک هویتی را آموزش داد. مدتی با او همدستی کردم و بعد خودم تنهایی به کار جعل ادامه دادم.

وی افزود: دو بار به اتهام جعل اسناد و مدارک و فروش آن به زندان افتادم. یک‌بار در مرخصی از زندان فرار کردم و یک بار هم با سپردن وثیقه، دیگر به زندان برنگشتم، چون می‌دانستم که پلیس در تعقیبم است به اقدام عجیبی دست زدم. این بار برای خودم گواهی فوت صادر کردم و به کمک خانواده‌ام آن را به ثبت احوال ارائه داده و شناسنامه‌ام به این طریق باطل شد و شناسنامه جعلی برای خودم درست کردم. حتی برای این‌که ماجرای مرگ دروغین من واقعی‌تر به نظر برسد، قبری در گورستان برای خود خریدم و مراسم خاکسپاری دروغین راه انداختم.

متهم به قتل ادامه داد: بعد با هویت جعلی به زندگی‌ام ادامه دادم. از یک سال پیش با پنج نفر از اقوامم گروه جدیدی را تشکیل داده و جرایم خود را از سر گرفتیم. مدرک تحصیلی از مقطع ابتدایی تا دکترا، گواهینامه اشتغال به تحصیل، شناسنامه، کارت پایان خدمت، گذرنامه، سند املاک، سند موتورسیکلت، خودرو و... برحسب سفارشی که می‌گرفتیم برای خریداران ارسال می‌کردیم. قیمت مدارک جعلی فرق می‌کرد. مبلغ فروش آن از یکصد هزار تومان شروع می‌شد و به میلیون‌ها تومان می‌رسید.

سرکرده باند افزود: در این مدت مبالغ کلان نصیب هر کدام از اعضای باند می‌شد. مدارک جعلی را برای متقاضیان در تهران، کرج و دیگر شهرها از طریق پیک موتوری و پیک خودرویی ارسال می‌کردیم و خریداران پول مدارک را برایمان کارت به کارت می‌کردند. با پولی که از این کلاهبرداری‌ها نصیبم شد، خودروی مدل بالا و خانه‌ای در یکی از محله‌های شمالی تهران که ارزش میلیاردی داشت، خریدم.

با اعتراف این متهم و همدستانش آنها به اتهام مشارکت در جعل اسناد و مدارک روانه زندان شدند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۶۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند

به گزارش همشهری آنلاین،خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

دقایقی است در فضای مجازی، خبری با عنوان فعال شدن «دهک ریاست جمهوری» در فضای مجازی که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است که این خبر جعلی است و چنین خبری نیز از سوی ایسنا منتشر نشده است.

مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند.

برای چندمین بار است که سودجویان و کلاهبرداران با سوء استفاده از نام و اعتبار ایسنا به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

چندی پیش نیز خبر جعلی دیگری با عنوان «واریز عیدی رئیس جمهور برای شهروندان» به نقل از ایسنا در فضای مجازی منتشر شده و از مردم خواسته شده بود به یک سامانه مراجعه کرده و برای دریافت عیدی خود اقدام کنند که ایسنا بلافاصله اعلام کرد چنین خبری را در هیچ یک از خروجی‌های خود منتشر نکرده است.

کد خبر 847603 منبع: ایسنا برچسب‌ها يارانه معيشتي خبر ویژه اینترنت - هکر سازمان هدفمندسازی یارانه ها سید ابراهیم رئیسی یارانه

دیگر خبرها

  • تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی
  • به تعویق افتادن زمان برگزاری ویژه برنامه صعود سراسری به ارتفاعات بازی دراز
  • شیرین سعیدی: از شنیده شدن خبر بازداشت خود شوکه شدم!
  • دومین خبر جعلی به‌نام ایسنا طی ۲ ماه اخیر/ نظر صریح ساترا درباره یک سریال
  • آیا رئیس جمهور آرژانتین مشکل روانی دارد؟
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی