Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@09:52:18 GMT

چشم پوشی مسئولین از عیب های مجموعه جایز نیست

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۳۷۱۳۱

چشم پوشی مسئولین از عیب های مجموعه جایز نیست

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، سیدمحمد هاشمی مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن ابراز خرسندی از برگزاری جلسه تودیع و معارفه در این روز میلاد امام موسی کاظم(ع)، نکاتی را به صورت صریح در بحث بازرسی و پایش برشمرد و گفت: در مبحث نظارت بایستی امانت، صداقت، دقت، انصاف، اشراف، زمان شناسی و اقدام به موقع را به عنوان اصول در نظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تصریح کرد: در هر سازمانی اصولی وجود دارد که عدم پایبنیدی به هر یک از آن اصول، کل عملکرد سیستم را زیر سئوال می برد.

حجت الاسلام هاشمی با تاکید بر اینکه نوع نگاه به کسانی که مورد بازرسی و نظارت واقع می شوند نیز مهم است، ادامه داد: این افراد به عنوان عیون و چشم‌های مجموعه هستند و مسئولین بایستی با آنها ارتباط تنگاتنگ داشته باشند و در برخی موارد از آنها مشاوره گرفته و طرف مشورت آنها قرار گیرند.

هاشمی خاطرنشان کرد: گرچه مشورت بسیار مهم است اما اساس کار توجه است ؛ چرا که این افراد بیماری و ایراد کار مجموعه را تذکر می دهند و بیان می کنند.

بحث دیگری که از سوی مسئول نهاد رهبری در زمینه نظارت مطرح شد، سنجش اهمیت موضوعات و نکات دیده شده بود.

وی برخی ایرادهای به ظاهرکوچک موجود در یک مجموعه را با موریانه مقایسه کرد که کم کم در کل مجموعه رسوخ کرده و نابودی به همراه خواهد داشت و تذکر داد: جنگ رو در رو با شیر به مراتب آسانتر از مبارزه با موریانه است.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز همچنین تاکید کرد: بایستی در مواقع نیاز، به افراد متخلف یا ناآگاه تذکرات لازم داده شود و چشم پوشی مسئولین از عیوبی که در سیستم زیرمجموعه شان وجود دارد و به آسانی از کنار آن گذشتن به هیچ عنوان جایز نیست.

وی سومین گام نظارت را پس از مشورت و توجه که شامل دیدن و شنیدن مشکلات می شود، بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: سومین گام عملکرد نظارتی، اقدام است و هرگاه برای حل مشکل یا رفع کاستی اقدام نشود، سیستم آسیب دیده و بیمار می شود.

حجت الاسلام هاشمی عدم اقدام را به بیماری فراگیر تمامی سیستم های اداری کشور تشبیه کرد و توجه به نکات منعکس شده از طریق سیستم نظارت و بازرسی در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها راه حلی برای جلوگیری از آسیب های آینده عنوان کرد.

واحد البرز

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۷۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، عملیات اجرای سیستم نوین آبیاری زیرسطحی توسط دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه یزد و با مساعدت معاونت اداری و مالی این دانشگاه در بخشی از فضای سبز این مجموعه آغاز شده است که پیش‌بینی شده با اجرای این طرح تا ۴۰ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی خواهد شد.   دکترمحمدعلی صادق‌زاده، عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه یزد، یکی از طراحان و اجراکنندگان سیستم نوین آبیاری زیرسطحی لوله تراوا در دانشگاه یزد گفت: در این سیستم آب از طریق لوله‌های پلیکا سوراخدار پوشیده با پارچه پلاستیکی در عمق ۵۰ سانتیمتری خاک و در مجاورت ردیف درختان مستقیما در اختیار ریشه درخت قرار می‌گیرد.    وی به عنوان عضو هیات مدیره شرکت فناور نوآبیاران بوستان مهر افزود: این روش نوین آبیاری با سابقه تحقیقاتی و امکان‌سنجی ۳۰ ساله توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی ارزیابی و تایید شده است و توسط شرکت فناور نوآبیاران بوستان مهر به تولید انبوه رسیده و تا کنون در صد‌ها پایلوت باغات پسته و میوه و عرصه‌های مشجر اجرا و بهره برداری شده است.    وی تصریح کرد: این طرح اخیرا با موافقت معاونت اداری و مالی دانشگاه یزد و با نظارت مدیران فضای سبز دانشگاه، در قسمتی از فضای سبز ورودی بصیرت دانشگاه یزد اجرا شده است.    دکتر صادق‌زاده خاطرنشان کرد: از مزایای این سامانه نوین آبیاری صرفه‌جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب، عدم نیاز به سیستم‌های فیلتراسیون و پمپاژ آب و امکان کود آبیاری و نیز عدم مزاحمت در انجام عملیات باغبانی است.   دکتر حسن حسینی‌نسب عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه یزد و مدیرعامل شرکت نوآبیاران بوستان مهر نیز در تشریح این سیستم گفت: روش‌های متعددی برای آبیاری درختان در دنیا ابداع و مورد استفاده قرار گرفته است. ازجمله این روش‌ها می‌توان به روش‌های آبیاری غرقابی، روش آبیاری قطره‌ای و روش آبیاری لوله تراوا اشاره کرد.    وی افزود: روش آبیاری لوله تراوای زیر سطحی جدیدترین روش ابداع شده توسط محققین کشور است که طرح تحقیقاتی اولیه آن در دانشگاه یزد انجام و مورد تایید موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کشور قرار گرفته است.    به گفته وی در این سیستم روان آب سطحی وجود ندارد و تبخیر از سطح هم ناچیز بوده و رشد علف‌های هرز کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • آیا «اجاره بلند مدت زمین های موقوفه» جایز است؟
  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری
  • توصیه‌های رئیس دستگاه قضای البرز به شورای شهر کرج
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • اقدام فوری برای مرمت بند خاکی ابراهیم آباد
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • چشم‌پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی تبعه ایرانی حمله کننده به بخش کنسولی
  • چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی عامل حمله کننده به سفارت
  • چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله کننده