Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، ابوطالب جلالی در حاشیه برگزاری نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان اردستان در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: این آموزش ها در بخش های صنعت، خدمات فنی، گردشگری، آی تی، آی سی تی و مشاغل خانگی به متقاضیان ارائه می شود.
وی هدف از ارائه آموزش ها به متقاضیان را ایجاد فرصت شغلی در مرکزهای صنعتی و تشکل های صنفی کوچک و خوداشتغالی بیان کرد و افزود: سالانه حدود60 هزار نفردرمرکزهای آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان آموزش های لازم را فرا می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جلالی ایجاد اشتغال را نیازمند همکاری و تعامل همه جانبه دستگاه ها دانست و خاطرنشان کرد: اشتغال فقط در چارچوب سرمایه گذاری ایجاد نمی شود بلکه اصلی ترین مقوله در ایجاد اشتغال توانمندی است که با مهارت آموزی محقق می شود.
به گفته وی، بیش از 65 درصد افرادی که در مرکزهای آموزش فنی و حرفه ای آموزش دیده اند، موفق به ورود به بازار کار شده اند.
وی بااشاره به ظرفیت های فراوان اردستان درخصوص ایجاد اشتغال نیز یادآور شد: کاهش نرخ بیکاری، وجود معدن ها و زیرساخت های گردشگری می تواند، اشتغال بیشتری در این شهرستان ایجاد کند.
شهرستان اردستان با 6 مرکز آموزش فنی وحرفه ای شهری و روستایی و جمعیت 43 هزار نفر در 118کیلومتری شمال مرکزاستان اصفهان قرار دارد.
7431/6136 خبرنگار: رحمت الله عامری نیا - انتشار دهنده : عمادی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۷۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر سلگی ظهر یکشنبه در جلسه احداث شهرک‌های شیلاتی شهرستان نهاوند گفت: با اشاره به اینکه نهاوند به عنوان قطب شیلات غیر ساحلی کشور شناخته شده و با وجود سراب‌های متعدد نیاز احداث این شهرک به منظور توسعه شیلات و ایجاد اشتغال تاکید کرد.

وی افزود: با ایجاد این شهرک اراضی بایر احیا و آب‌های بدون استفاده پس از مصرف در پرورش ماهی به رودخانه و مصرف بهره برداران بخش کشاورزی و باغات هدایت می‌شود.

سلگی بیان کرد: مکان یابی و بررسی این موضوع از طریق استعلام از دستگاه‌های ذیربط و استفاده از اراضی ملی می‌تواند در ایجاد منطقه گردشگری و دیگر صنایع وابسته توسعه و اشتغال پایدار را برای شهرستان محقق کند.

کد خبر 6097396

دیگر خبرها

  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد