Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اعزامی به گرگان خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مراسم اختتامیه سی‌ودومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور روز گذشته 22 شهریور ماه در دانشگاه علوم منابع طبیعی و کشاورزی استان گلستان در تالار خلیج فارس با حضور محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مهمانان دیگر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این مراسم، پس از نواخته شدن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، امید حسینی‌نژاد، نفر اول رشته ترتیل این دوره از مسابقات، به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداخت.

سپس نجفی‌نژاد، ریاست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ضمن تشکر از زحمات دست‌اندرکاران این جشنواره از متسابقان به‌خاطر کمبودها و مشکلات طلب حلالیت کرد و گزارشی از روند برگزاری جشنواره را بیان کرد. پس از صحبت‌های وی، کلیپی کوتاه و با تدوین ضعیف، از روند برگزاری جشنواره از مراسم افتتاحیه تا پایان مسابقات پخش شد.

در ادامه این مراسم که با اجرای حبیب مهکام، پیشکسوت قرآنی و داور وقف و ابتدای این جشنواره همراه بود، محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به سخنرانی پرداخت.

حشمتی با اشاره به اینکه در این زمینه پیمایشی توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شده که هم‌اکنون نیز موج سوم این پیمایش به نام پیمایش ملی ارزش‌ها صورت گرفته است، اظهار کرد: در این پیمایش یک نتیجه‌گیری نه‌چندان خوبی به دست آمده است که برخی مسائلی که در این موج مورد بررسی قرار گرفته، نشان می‌دهد به میزانی که تحصیلات بالا رفته، علاقه‌مندی و دلبستگی به مظاهر ایمانی کم شده است این درحالی است که باید این نتیجه‌گیری برعکس می‌شد و ما باید به میزانی که علم‌مان بالا می‌رفت، از این معجزه الهی بیشتر استقبال می‌کردیم.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: خلاصه این پیمایش نشان می‌دهد که باید میزان نزدیکی حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها به قرآن، بر اساس توان علمی‌شان باشد چون موضوع ما علم و تفکر است و ما در مورد اندیشه صحبت می‌کنیم. باید دانشگاه‌ها بر اساس تحصیلات بالاتر از این اعجاز الهی بیشتر استفاده و استقبال می‌کردند ولی این تحقیق برعکس این قضیه را نشان می‌دهد و برای مثال در مورد دلبستگی به قرآن کریم مشاهده می‌کنیم که مراتب تحصیلی پایین‌تر بیشتر دلبسته به آیات الهی هستند.

حشمتی افزود: بنده به عنوان کسی که در حوزه قرآن خدمتگزار هستم اعلام می‌دارم انتظاری که از حوزه‌های دانشگاهی می‌رود این است که ما جشنواره‌ها و مسابقات را تنها هدف ندانیم بلکه اینجا آغازی است تازه برای اینکه ما در آن علم و هنر و رشته‌ای که در آن تبحر و تخصص داریم شروع به تولید کنیم و با تولید ماست که می‌توانیم مقالات خوب، هنر خوب و ... را تولید کنیم و برای مثال در زمینه قرآن کریم صوت و یا حفظ خوبی داشته باشیم تا بتوانیم از این طریق در محیط پیرامون و جامعه خود به‌ویژه فضای مجازی که شدیدا نیازمند تولیدات علمی و قرآنی همه ماست تأثیرگذار باشیم.

سخنران دیگر این مراسم، عبدالمجید یازرلو، رئیس هیئت داوران این جشنواره در بخش آقایان بود که بیانیه هیئت داوران را قرائت کرد. در این بیانیه با اشاره به سطح بالای این دوره از مسابقات در رشته‌های مختلف، عنوان شد که در بخش‌های آوایی، حتی یک شکایت و یا اعتراض در نمره‌دهی‌ها وجود نداشته است. اما در بخش کتبی اعتراضاتی وجود دارد که در دست پیگیری و اقدام است.

در پایان این مراسم نیز، رسول آزمایش، نفر دوم مسابقات حفظ کل سی و دومین جشنواره قرآن و عترت، به ارائه محفوظات خود پرداخت و از منتخبین این جشنواره تقدیر به عمل آمد.

از نکاتی که مانند مراسم افتتاحیه این مسابقات بسیار به چشم آمد، فضای کوچک سالن و کمبود صندلی بود که بسیاری از متسابقان، ایستاده این مراسم را دنبال می‌کردند.

در ادامه تلاوت امید حسینی‌نژاد ارائه می‌شود.

دریافت

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۸۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با بیان اینکه استان همدان با توجه به ظرفیت‌های ادبی، گهواره ادبیات کودک و نوجوان ایران به حساب می‌آید، گفت: دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب» از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه رسید.

عاطفه زارعی گفت: هیئت داوران این جشنواره از استادان برجسته ادبیات کودکان و نوجوان، مانند مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب تشکیل شده که از افتخارات ایران اسلامی به حساب می‌آیند.

او گفت: مراسماختتامیه این جشنواره روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن ابن‌سینا همدان واقع در بلوار مفتح با حضور برگزیدگان، علاقمندان و چهره‌های شاخص ادبی برگزار می‌شود. 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با اشاره به اینکه روز سه‌شنبه نیز دو کارگاه آموزشی شعر و داستان در محل کتابخانه مرکزی همدان برگزار می‌شود، گفت: کارگاه آموزشی شعر با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی و کارگاه آموزشی داستان با حضور محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری ساعت ۱۵ روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • رقابت دانش آموزان البرزی در مسابقات قرآن و عترت
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن