Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@11:49:16 GMT

اسکنر قابل حمل براي تشخيص کالاهاي تقلبي

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۳۸۵۵۹

خبرگزاري آريا - برترين ها: يک استارتاپ نيويورکي يک اسکنر کوچک و قابل حمل طراحي کرده که افراد ثروتمند مي‌توانند از آن براي تشخيص اصل بودن کالا در چند ثانيه استفاده کنند. ارزش صنعت تقلبي جهاني 460 ميليارد دلار است که بخش بزرگي از آن شامل کالاهاي لوکس تقلبي از برندهايي مثل لويس ويتون يا شنل است. برخي از آن‌ها آنقدر خوب ساخته شده اند که چشم انسان نمي‌تواند به سادگي تقلبي آن را از اصل جدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اينجاست که تکنولوژي به کمک ما مي‌آيد.
استارتاپ «Entrupy» دستگاهي ساخته اند که به هرکسي اجازه مي‌دهد اصليت محصولات لوکس را هر زمان و هرجايي کنترل کنند. اين اسکنر به گوشي متصل مي‌شود و همراه با يک اپليکيشن کار مي‌کند. اين دستگاه مي‌تواند عکس هايي با کيفيت ميکروسکوپي از مواد به کار رفته، مهارت ساخت و شماره سريال محصول بگيرد و سپس اين تصاوير را با پايگاه داده‌اي از ميليون‌ها عکس از 30 هزار کيف اصل از مشهورترين برندهاي جهان مقايسه کند.
اين استارتاپ سال گذشته اعلام کرد که دقت اسکنر 97 % است و در آگوست امسال توانست به دقت 5. 98 % دست يابد. اين تکنولوژي به خوبي روي همه چيز به جز الماس و چيني کار مي‌کند، زيرا الماس و چيني سطح بازتابنده‌اي دارد و در اين دستگاه از تجريه و تحليل‌هاي نوري استفاده مي‌شود. در حال حاضر اين دستگاه روي قطعات خودرو، تلفن، شارژر، هدفون، کت، کفش و حتي نفت خام آزمايش شده است. اين استارتاپ اسکنرهاي هوشمند خود را نمي‌فروشد بلکه آن‌ها را ماهانه اجاره مي‌دهد و هزينه اجاره تا 5 اسکن 99 دلار، 30 اسکن 399 دلار و 100 اسکن 999 دلار در ماه است.



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۸۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 27 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 549  میلیون دلار و برای خدمات 121 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 747 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

ریزش دلار به‌سمت کانال 50هزار


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 97 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 27 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 509 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 249 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 176 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 149 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 201 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 228، 33، 188، 108 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 266 میلیون دلار ارز نیمایی و 189 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 44 هزار و 359 تومان، یورو با نرخ 47 هزار و 456 تومان و درهم با نرخ 12 هزار و 78 تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 41 هزار و 418 تومان، یورور با نرخ 44 هزار و 308 تومان و درهم با نرخ 11 هزار و 278 تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات