Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: آمریکا، ‌ ایتالیا و آلمان بیشترین دانشگاه های مقصد فرصت مطالعاتی بوده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تربیت مدرس در نشست سیزدهم شهریورماه شورای دانشگاه، اثربخشی فرصت های مطالعاتی کوتاه مدت دانشجویان دکتری بررسی شد.

جواد حاتمی گفت: وزارت علوم از اثر بخشی فرصت های مطالعاتی دانشجویان دکتری اطلاعی نداشت و با توجه به هزینه هایی که در این زمینه صرف می شود لزوم بررسی میزان این اثربخشی از سوی وزارت علوم مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما در جهات مختلف در بعد دانش، ‌مهارت و موانع فردی و سازمانی در بکارگیری مهارت ها و نیز تاثیر دوره ها در میزان شکل گیری نگرشی دانشجویان، اثربخشی را مورد سنجش قرار دادیم.

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس افزود: ما هم در بعد کیفی و هم در بعد کمی موضوع را مورد بررسی قررا دادیم در بعد کیفی که با استفاده از پرسشنامه و مصاحبه انجام شد در ده ساعت و ۴۰ دقیقه با ۱۸ نفر مصاحبه صورت گرفت که پس از پیاده سازی مصاحبه ها ۶۵۹ جمله معنادار استخراج شد.

وی ادامه داد: ۳۴ درصد از مضامین اصلی آشکار شده از مصاحبه کیفی مربوط به فرآیند گذراندن دوره، ‌۲۴ درصد مربوط به توسعه فردی و حرفه ای، ‌۱۶ درصد ارزش ها و منافع حاصل از کشور مقصد، ۷ درصد توسعه فرهنگی، ۵ درصد ضرورت تداوم دوره ها و ۱۴ درصد نیز مربوط به پیشنهادهای ارائه شده بود.

حاتمی تصریح کرد: در بحث مضامین؛ نحوه آشنایی با استاد، ‌ وقت گذاری استاد در مقصد و تجربه سفر و زندگی، خدمات وزارت علوم، مهارت حرفه ای، ‌ مهارت زندگی و مهارت های آموخته شده و اعتماد به نفس مورد توجه قرار گرفت.

دانشگاه تربیت مدرس رتبه دوم اعزام به فرصت مطالعاتی را پس از دانشگاه تهران

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه تربیت مدرس رتبه دوم اعزام به فرصت مطالعاتی را پس از دانشگاه تهران در بین تمامی موسسات آموزش عالی دارد. از میان ۱۳ دانشگاه برتر کشور، سیزدهمین دانشگاه، ‌ فقط یک دهم سهم نسبت به اولین دانشگاه را در اعزام دانشجویان به فرصت مطالعاتی داشته است.

آمریکا، ‌ ایتالیا و آلمان بیشترین دانشگاه های مقصد فرصت مطالعاتی

وی اظهار داشت: یافته های کمی هیچ یک از یافته های کیفی را نقض نکرد و نوع سیاست کشور بر اعزام ها و مقصد اعزام ها تاثیرگذار بوده است. مقاصد اعزام شامل ۵۸ کشور بوده است که آمریکا، ‌ ایتالیا و آلمان بیشترین دانشگاه های مقصد را به خود اختصاص داده اند.

حاتمی افزود: بر اساس این تحقیق، سیاست هایی پیشنهاد کردیم از جمله اینکه آمایش آموزش عالی در دستور کار وجود داشته باشد و اینکه چه کسانی به کدام کشورها اعزام شوند و بر اساس نوع رشته و تحقیق، ‌ دانشگاه و کشور مقصد مشخص شود.

عدم اشتراک درس آموخته های اعزام شده یک خلأ جدی

وی عدم اشتراک درس آموخته های اعزام شده را یک خلأ جدی در این زمینه دانست و تصریح کرد: افراد پس از بازگشت از دوره های فرصت مطالعاتی باید آموخته های خود را در قالب همایش های یک روزه به اشتراک بگذارند و دانشگاه ها می توانند این کار را در مقیاس کوچک انجام دهند.

وی گفت: بروکراسی موجود در دانشگاه و وزارت علوم برای اعزام به دوره های فرصت مطالعاتی موضوعی بود که در این بررسی بسیار مطرح شد و امیدواریم جهت حل این معضل، راهکار جدی صورت گیرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۸۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

امتداد - مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این گزارش به توصیف و تحلیل سود و زیان ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ مرتبط با هفت بانک بورسی ملت، پاسارگاد، اقتصاد نوین، تجارت،سامان،صادرات و پارسیان می پردازیم.

مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

بانک ملت با ۲۷ همت سود ۹ ماهه حدود ۴۹ درصد از سود مجموع هفت بانک را به خود اختصاص داده است.

پاسارگاد با ۱۷ همت ،اقتصادنوین ۹ همت ، تجارت ۶ همت ، سامان ۴ همت ، صادرات ۲ همت سود و پارسیان با هشت همت زیان که تنها بانک زیانده در بازه ۹ ماهه است در رتبه های بعدی از حیث قدرمطلق سود و زیان هستند.

نرخ بازده درآمدها که نشان می دهد به ازای هر ۱۰۰ واحد از مجموع درآمدها چه میزان سود خالص ایجاد می شود در بانک پاسارگاد ۵۸ درصد ، سامان ۴۹ درصد ، اقتصاد نوین ۴۷ درصد ، ملت ۴۳ درصد ، تجارت ۲۱ درصد و صادرات ۱ درصد می باشد بانک سامان به دلیل زیان ۹ ماهه بازدهی از درآمد ندارد.

در بانکهای ملت و پاسارگاد حدود ۸۶ درصد از درآمدها ناشی از درآمد تسهیلات است سهم درآمد تسهیلات از کل درآمدها در بانک اقتصاد نوین ۶۳ درصد ، صادرات ۵۰ ، سامان ۴۸ درصد و تجارت ۴۵ درصد است.

 

بنابراین ترکیب منابع دو بانک ملت و پاسارگاد از حیث منابع وکالتی و مالکیتی در وضعیت بهینه قرار دارد.

کم خرج ترین بانک ها

تجزیه هزینه های هفت بانک نشان می دهد سهم هزینه های اداری و تشکیلاتی از کل هزینه ها در بانک پاسارگاد ۳۹ درصد و از این حیث کم خرج ترین بانک در بین هفت بانک از نظر هزینه های اداری ، پرسنلی و تشکیلاتی است این شاخص در:

بانک اقتصاد نوین ۴۲ درصد پارسیان ۶۴ درصد ملت ۷۵ درصد صادرات ۷۷ درصد تجارت ۷۹ درصد و سامان ۸۱ درصد است.

اینکه سامان با توجه به تعداد شعب و تجهیزات و پرسنل اصلا در حد ملت و صادرات و تجارت نبوده اما بیشترین وزن هزینه اش ، اداری و پرسنلی است محل تامل است.

ضمنا میانگین سهم هزینه تامین مالی در هفت بانک از کل هزینه ها معادل ۹ درصد است در بانک پارسیان سهم هزینه تامین مالی از کل هزینه ها ۲۲ درصد و بسیار بیشتر از میانگین هفت بانک و بانک سامان با سهم زیر یک درصدی از این حیث مطلوبترین حالت را دارد.

طبق گزارش اخباربانک، میانگین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها در مجموع هغت بانک معادل ۱۳ درصد می باشد.

در بانک ملت سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها چهار درصد و در بانک اقتصاد نوین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها ۳۱ درصد به ترتیب کمترین و بیشترین سهم را دارند این شاخص در:

بانک تجارت ۱۱ درصد پارسیان ۱۲ درصد صادرات ۱۳ درصد سامان ۱۶ درصد و پاسارگاد ۲۲ درصد است.

البته باید گفت ممکن است کم بودن سهم این هزینه در برهی بانکها بدلیل عدم ثبت کافی هزینه مطالبات باشد که گزارش حسابرسان نیز معمولا موید این نکته است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • نامه رئیس دانشگاه میبد به رئیس دانشگاه کلمبیا/ به دانشجویان غیور خود فرصت اعتراض بدهید
  • احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه ایتالیا
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • اعتراضات به جنگ علیه غزه از دانشگاه های آمریکا به فرانسه و آلمان رسید
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • شرکت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور ۱۴۰۳